ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   זרקו מילה רעה לישראל בודי - דעתכם? (https://israelbody.com/showthread.php?t=13055)

benwin21 27-06-07 13:26

יש שם כמה דברים שקרעו אותי מצחוק. מאונני מקלדת עד לאיזו רמה נמוכה יכול לרדת בן אדם מבוגר

slim shady 27-06-07 13:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
תגיד אתה עושה צחוק?אתה משווה בכלל?
התגובות בפורום פגעו,והוא כעס בצדק,אומנם הוא לא ממש העביר את הכעס במילים יפות,אבל הוא צודק בזה שיש פה ילדים מטומטמים שיושבים מול המחשב וחושבים שהם יכולים ללכלך.
נכון יש פה משתמשים אחלה ובסדר שפירגנו לו,אבל הקללות שהוא העביר ל"כל הפורום" זה ממש לא לכל הפורום,אני בטוח שהוא אומר לעצמו לפעמים איזה ילדים טובים יש פה,אבל המילים האלה הופנו אך ורק לאלה שלא העריכו וסתם ליכלכו.
אני מקווה שאלי האנה יכתוב פה משהו קצר,ויבקש סליחה על ההכללה,חברה יבקשו סליחה על זה שסתם העליבו אותו,ושהכל יסגר בלי מריבות.

בטח שאני משווה מה הופך בנאדם שמדבר ככה ללא ערס?? בשבילי הוא מגה ערס.. ולא מעניין אותי מה הוא עשה בחיים שלו... הוא מתנהג כמו ערס ולא זכור לי שאנשים כל כך מכבדים ערסים...
לא ראיתי תגובה אחת שיכולה לפגוע בו... יכול להיות שפיספסתי... זה דעיין לא סיבה להכליל ותסכים איתי לגבי זה..
אני חושב שמין הראוי שכשהוא יראה את זה.. והוא יראה את זה שיתנצל... בנאדם בוגר צריך לדעת להתנצל... :unsure: אני בטוח שאם מישהו פה אמר משהו שפגע פה יתנצל גם כן.. :flowers:

SuzukiR 27-06-07 14:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר!
אני לא יכול איך בכלל יש לנו זכות להעביר עליו ביקורת!
כי הוא אחד ממפתחי הגוף הטובים בעולם והטוב ביותר בישראל!
אין לנו זכות לזלזל בו והוא מקור להשארה לכל אחד מאיתנו ללא ספק!

אתה מושפע ברמות כל דבר

הוא לא בין ה5 הבאדי בילדרים הטובים בכל הזמנים ולא בין ה5 באדי בילדרים הטובים כיום

slim shady 27-06-07 15:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
אתה מושפע ברמות כל דבר

הוא לא בין ה5 הבאדי בילדרים הטובים בכל הזמנים ולא בין ה5 באדי בילדרים הטובים כיום

וגם אם היה? זה אומר שאסור להעביר עליו ביקורת???
זה צורת חשיבה ממש ילדודית תסלח לי... לחשוב שאסור להעביר ביקורת על בנאדם גדול.. :unsure:

SuzukiR 27-06-07 15:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
וגם אם היה? זה אומר שאסור להעביר עליו ביקורת???
זה צורת חשיבה ממש ילדודית תסלח לי... לחשוב שאסור להעביר ביקורת על בנאדם גדול.. :unsure:

סתכל מה רשמתי לו בעמוד 1 2

לדעתי הוא בנאדם מיתנשא ומגעיל ושילך לחפש את עצמו אם האמר היפה שלו

סהר! 27-06-07 15:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
אתה מושפע ברמות כל דבר

אני הזכרתי בכלל מספרים או ציינתי?
נכון לא ציינתי אמרתי שלדעתי הוא אחד הטובים וזוהי זכותי החברתית להביא את דעתי במדינה דמוקרטית!
זאת זכות חברתית(מושפע המבגרות באזרחות)

SuzukiR 27-06-07 15:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר!
אני הזכרתי בכלל מספרים או ציינתי?
נכון לא ציינתי אמרתי שלדעתי הוא אחד הטובים וזוהי זכותי החברתית להביא את דעתי במדינה דמוקרטית!
זאת זכות חברתית(מושפע המבגרות באזרחות)

מדינה דמוקרטית עלק (אתה לא יודע על מי נפלתה בדרך מחשבה הזאתי חח)

slim shady 27-06-07 15:19

שמע אני כמה שנראה כאילו אני לא סובל את הבנאדם וזה.. לפני שראיתי את התמונות החזקתי ממנו כי הוא באמת גדול..(נתעלם שניה מהסינטול) והוא תורם והוא נשמע לפי מה שתיארו אותו בנאדם נחמד והכל..
אחרי שראיתי את התמוןנות הבנתי כמה שהוא פשוט חסר פרופורציות לחלוטין... הטריספס שלו מזעזע כנ"ל הכתף זה נראה כאילו ערכו את זה בפוטושופ... בכלל הוא לא נראה טוב לדעתי וזה כתוצאה מהסינטול אני חושב...
אחרי שראיתי את התגובה שלו הבנתי גם אייזה מין אופי יש לו...

ציטוט:

סתכל מה רשמתי לו בעמוד 1 2

לדעתי הוא בנאדם מיתנשא ומגעיל ושילך לחפש את עצמו אם האמר היפה שלו
אני יודע לא התכוונתי אליך..

chivas90210 27-06-07 16:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21
יש שם כמה דברים שקרעו אותי מצחוק. מאונני מקלדת עד לאיזו רמה נמוכה יכול לרדת בן אדם מבוגר

מספיק נמוך שכל המפגרים שנותנים עליו ביקורת באתר הזה יוכלו להבין את המסר שלו....
90% מהפורום פה באים לחבריהם על שאלות של דיאטה מפגרות והאם קריאטין יביא אותם לאוליפיה וכו. ובפוסט אחר הם מבקרים את הסינטול של אלי האנה או טריי ברוואר... עז תעשו טובה גם אני הייתי ניטרף מזה ומגיב בהתאם....

d-undertaker 27-06-07 16:25

אני לא מבין איך אתם מצדיקים אותו אפילו שיש לו סינטול
תסתכלו עליו,בלי סינטול הוא לא היה מגיע להרבה,הרגליים קטנות
בלי סינטול בקושי יד 50 הוא היה,הוא דחף המון סינטול,אני לא מבין איך אפשר לתת לו להתחרות ככה

ran7 27-06-07 17:35

כל הדיבורים שלו וליאור גולדשטיין משתין עליו בקשת בלי סינטול!

The Iron Man 27-06-07 17:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
כל הדיבורים שלו וליאור גולדשטיין משתין עליו בקשת בלי סינטול!

תאכלס..
לליאור גולדשטיין יש גוף אחד היפים!

Leo 27-06-07 18:42

טוב , בן אדם מקצוען וסלבריטאי חייב לדעת להתמודד עם זה , לא משנה עד כמה זה אווילי
הוא מש ירד לשפל בדיון הזה ומוכיח שהוא לא ברמה מעל ה"ילדים מאונני מקלדת" האלה

וכן הוא על לא מעט סינטול אפילו שהיד שלו לא תהייה קטנה בהרבה בלי.
אבל הוא גם מגיע לאחוזי שומן נמוכים מאוד ויבוש חזק
בטח הוא התחלק על הראש בחיטוב (אחח אם הוא קורא את זה עכשיו אני בטח זוכה לתוא מלך מאונני במקלדת)

d-undertaker 27-06-07 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
טוב , בן אדם מקצוען וסלבריטאי חייב לדעת להתמודד עם זה , לא משנה עד כמה זה אווילי
הוא מש ירד לשפל בדיון הזה ומוכיח שהוא לא ברמה מעל ה"ילדים מאונני מקלדת" האלה

וכן הוא על לא מעט סינטול אפילו שהיד שלו לא תהייה קטנה בהרבה בלי.
אבל הוא גם מגיע לאחוזי שומן נמוכים מאוד ויבוש חזק
בטח הוא התחלק על הראש בחיטוב (אחח אם הוא קורא את זה עכשיו אני בטח זוכה לתוא מלך מאונני במקלדת)

עלק לא קטנה בלי הסינטול
רב הידיים שלו זה סינטול,תראה כשהוא היה פצוע הוא לא ירד כמעט בידיים זה כי זה סינטוול הרב

Nareznoy 27-06-07 19:26

וואי איזה מגניב אלי האנה היה פה בפורום

Leo 27-06-07 21:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d-undertaker
עלק לא קטנה בלי הסינטול
רב הידיים שלו זה סינטול,תראה כשהוא היה פצוע הוא לא ירד כמעט בידיים זה כי זה סינטוול הרב

סימן שאתה לא יודע מה זה סינטול

קודם כל אם תגיע אפילו לחצי מהגודל של היד שלו עם סינטול היד פשוט תיראה כמו יד של איזה אישה מבוגרת שמנה , היקף 50 ומשהו של צמיגים.

דבר שני הסינטול כל הזמן מתנקז מהשריר , אי אפשר להגיע לצורה כזאת עוד בחיטובים שהוא מגיע אליהם רק עם סינטול

ברור מאליו שהוא משתמש בזה או בסוג אחר של שתלים

אבל זה לא תורם לו יותר מ 5 ס"מ

DMX 27-06-07 22:09

מי זה הליאור גולדשטיין הזה? שימו פה תמונות שלו

VoRteX 27-06-07 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

קודם כל אם תגיע אפילו לחצי מהגודל של היד שלו עם סינטול היד פשוט תיראה כמו יד של איזה אישה מבוגרת שמנה , היקף 50 ומשהו של צמיגים.

דבר שני הסינטול כל הזמן מתנקז מהשריר , אי אפשר להגיע לצורה כזאת עוד בחיטובים שהוא מגיע אליהם רק עם סינטול

איזה 5 ס"מ? אתה לא רואה איזה גוש מגעיל יש לו ביד האחורית?

Amit 27-06-07 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

תלוי בהזרקה ההזרקה יכולה להיות איכשהו מתחת לשריר\לוריד ואז זה יראה יחסית טבעי

פינגווין 27-06-07 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
תלוי בהזרקה ההזרקה יכולה להיות איכשהו מתחת לשריר\לוריד ואז זה יראה יחסית טבעי

מה קרה למוניטין?חחח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:33.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ