ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   האמת על השחורים בארה"ב(בליווי הומור) (https://israelbody.com/showthread.php?t=12154)

Night_Wolf 14-06-07 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
גלעד אם אתה סומך על מילה שלי בתור חבר

אני אומר לך נישבע לך בחיים שלי שהבן אדם הזה לא אמר את הדברים האלה
זה מישהו ערך את הסירטונים שלו כדי שזה יתאים לכך

חיים בין פסח בעצמו אשכנזי
והוא מאוד נגד השואה ...

וואלה לא ידעתי גבר,תאמת שאני לא מחפש להכנס לנושא הזה יותר מדי סתם ויכוחים ומריבות זה לא נעים..בכל אופן אם הוא לא אמר את זה תיסלם שיהיה בריא אחי

noobit 15-06-07 14:31

בואנה הוא גזען בן זונה להרוג במכות כזה זבל

אתה גם גזען מגעיל אני רואה אה? לשים אותך ואותו בשכונה של של שחורים ויפתחו אותכם במכות

מוות לגזענים והיצור הזה רק בושות עושה ליהודים

OMRI-TURBO 15-06-07 14:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי noobit

אתה גם גזען מגעיל אני רואה אה? לשים אותך ואותו בשכונה של של שחורים ויפתחו אותכם במכות

אממ בוא ניראה, אם הם כל כך "שוחרי שלום" למה שיקרה לי משהו בשכונה שלהם? תודה שאתה מצדיק את עניין השחורים בארה"ב והשכונות שלהם.:flowers:

דבר שני, אני שם לב שאתה תוקף אותי אישית,ומאחל לכך שירצחו אותי, תקיפות אישיות לא מקובלות בשום דיון, בטח שלא קריאה לרצח על מנהל הפורום. אני אולי לא מסכים עם הרבה אנשים אבל אני מדבר על תופעות כלליות ובחיים לא אתקוף ככה אישית בן אדם בפורום, כל הקטע בדיונים זה שיח ולשמוע דעות של אנשים.
לעודד אנשים לרצוח את מנהל הפורום,ולשמוח על זה - לא מקובל.
אתה עברת את גבולות הדיון הלגיטימיות,אין לקרוא לרצח או פגיעה של אף בן אדם בפורום,קבל את זה כאזהרה.

noobit 15-06-07 14:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אממ בוא ניראה, אם הם כל כך "שוחרי שלום" למה שיקרה לי משהו בשכונה שלהם? תודה שאתה מצדיק את עניין השחורים בארה"ב והשכונות שלהם.:flowers:

דבר שני, אני שם לב שאתה תוקף אותי אישית,ומאחל לכך שירצחו אותי, תקיפות אישיות לא מקובלות בשום דיון, בטח שלא קריאה לרצח על מנהל הפורום. אני אולי לא מסכים עם הרבה אנשים אבל אני מדבר על תופעות כלליות ובחיים לא אתקוף ככה אישית בן אדם בפורום, כל הקטע בדיונים זה שיח ולשמוע דעות של אנשים.
לעודד אנשים לרצוח את מנהל הפורום,ולשמוח על זה - לא מקובל.
אתה עברת את גבולות הדיון הלגיטימיות,אין לקרוא לרצח או פגיעה של אף בן אדם בפורום,קבל את זה כאזהרה.

פשש בשביל מילים כאלו גבוהות אתה לא ממש התבגרת עדיין אה?

"דבר שני, אני שם לב שאתה תוקף אותי אישית,ומאחל לכך שירצחו אותי"

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

פששש איזה גבר גבר אתה .. אתה אתה מנהל ונתת לי אזהרה יש לך ביצים ממש גדולות כנראה

בקיצור מוות לגזענים

OMRI-TURBO 15-06-07 14:45

ציטוט:

פשש בשביל מילים כאלו גבוהות אתה לא ממש התבגרת עדיין אה?

"דבר שני, אני שם לב שאתה תוקף אותי אישית,ומאחל לכך שירצחו אותי"

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

פששש איזה גבר גבר אתה .. אתה אתה מנהל ונתת לי אזהרה יש לך ביצים ממש גדולות כנראה

בקיצור מוות לגזענים

כניראה שלא הבנת אותי, לא "נתתי לך אזהרה" אתה יכול לבדוק את הפרופיל בצד של השם שלך. אמרתי לך שלקרוא לרצח או פגיעה בכל בן אדם בפורום זה עבירה על כללי הדיון המקובלים.(אני יודע שלטיפוס כמוך,חוליגן שמצדק רצח - זה קשה להבין ,אבל בכל זאת תדע שיש כללים לדיון)

noobit 15-06-07 14:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
כניראה שלא הבנת אותי, לא "נתתי לך אזהרה" אתה יכול לבדוק את הפרופיל בצד של השם שלך. אמרתי לך שלקרוא לרצח או פגיעה בכל בן אדם בפורום זה עבירה על כללי הדיון המקובלים.(אני יודע שלטיפוס כמוך,חוליגן שמצדק רצח - זה קשה להבין ,אבל בכל זאת תדע שיש כללים לדיון)

(אני יודע שלטיפוס כמוך,חוליגן שמצדק רצח - זה קשה להבין ,אבל בכל זאת תדע שיש כללים לדיון)

חחח אתה פשוט עצוב

טוב בקיצור זה מיותר אבל אל תשכח לגזענים אין תקווה

Kachok 15-06-07 14:55

ציטוט:

(אני יודע שלטיפוס כמוך,חוליגן שמצדק רצח - זה קשה להבין ,אבל בכל זאת תדע שיש כללים לדיון)

חחח אתה פשוט עצוב

אחי נראה לי אתמול בהנפה דפקת לעצמך דאמבל בראש מה נסגר איתך?

SuzukiR 15-06-07 18:02

ציטוט:

חחח אתה פשוט עצוב

אתה ממש מטומתם

SuzukiR 15-06-07 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
וואלה לא ידעתי גבר,תאמת שאני לא מחפש להכנס לנושא הזה יותר מדי סתם ויכוחים ומריבות זה לא נעים..בכל אופן אם הוא לא אמר את זה תיסלם שיהיה בריא אחי

הוא לא אמר אחי... וכן זה סתם גורם למריבות

שוב אחי מאוד היה חשוב לי שתבין את זה

SuzukiR 15-06-07 18:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
כל הקטע שחיים בן פסח "פגע" "הפציץ" מטרות סובייטיות זה שקר. לפי מה שהבנתי.

זה לא שום שקר אחי
ועזוב את זה

אתה יודע כמה מכות הוא היה רב אם שחורים בארצות הברית ונאצים שהיתנכלו לבעלי עסקים יהודים בארצות הברית ?

הוא ישב 5 שנים בכלא בארצות הברית על פגיעה במטרות סוביטיות

Elevation 15-06-07 20:49

עומרי, מכיר את כל מה שאמרת.

המחקר על הארבע אמהות והy כרומוזום התפרסם בג'רוסלם פוסט (עבדתי שם), ואני מכיר את חלק מהחוקרים, מדהים.

היו הרבה מעבר לזה, יש גם מאגר לאיות גנים איפשהו (וואי, שכחתי מזה כבר....) לאיתור שושלות... לא זוכר איפה זה...

גם בקשר לצד קרב, בתרבות ההודי הוא הפוך ועם משמעות הפוכה ממה שהיטלר עשה..... (גנב את את ההצדעה הרומי וכ'ו).

אני מתחיל לראות עכשיו סרט, אני אקרא את השירשור אחרי זה ואשתדל לבדר אותו.

אני רק רוצה לומר מראש שאני גזען, כגילוי נאות. אז אל תכעסו עליי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ