![]() |
ציטוט:
תבין אני גר במושב על הגבול אני ראיתי מה היה במלחמה אני ראיתי כמה כוחות היו אצלי ליד הבית ולא ניכנסו ביכלל כי לא נתנו אישור יש לנו צבא עצום בכח שלו ורק מלחמה כוללת נגד איראן וסוריה תראה לעולם ולאנשים בארץ למה הצבא שלנו מסוגל אחי |
ציטוט:
ועזוב טכנולוגי,הטייסים שלנו פשוט ענקיםם! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שהופך את הטייסים שלנו לכל כך טובים זה ביגלל שרובם כבר מנוסים במלחמה כזאתי או אחרת ורוב אלה שמלמדים את הטייסים הם טייסי ששת הימים ואחרים אל תשכח גם את חיל השריון שלנו שהוא בין האיכותיים בעולם ושלא נדבר על חיל הרגלים שלנו |
ציטוט:
מבחינת נסיון מיומנות הוא הכי טוב בעולם אין על זה פשוט ספק אתה יודע שהטייסים הכי טובים בארצות הברית באים לפה כדי לעשות טיסות אימון ולילמוד מצד הטייסים הישראלים? |
החיל האויר הישראלי כבר הוכח שהוא הכי טוב בעולם, וזה בגלל שבכל יום הטייסים עולים לאויר פעמיים ביום, בזמן שארה'ב עולה לשמיים אולי 3פעמים בשבוע.
ישראל המציאה קסדה שבעזרתה יותר קל לכוון וליירת מטוסים אחרים, שזה נותן יתרון עצום בשדה קרב. כמו שאמרנו, החיל האויר של ישראל ללא ספק הטוב והחזק בעולם, אבל שוב, הבעיה שאנחנו מעט וזה מדבר בעד עצמו. כמו שעומרי אמר, אם איראן תצליח להשמיד את ישראל(משהו שברור שלא יקרה) יש מה שנקרא "מכה שניה", שזה אומר שיש לנו עוד איזה בסיס או פצצת אטום איפשהו בעולם. באמת שאיראן לא יכולה לעשות הרבה חוץ מדיבורים.. ונקווה שזה ישאר רק דיבורים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה ברור שאם נהיה בעמדת נציחון ברורה הם יישלחו כל מה שיש להם,בדיוק כמו שישראל עשתה במלחמת יום הכיפורים שאיימנו לשחרר פצצה גרעינית אם לא יעזרו לנו בנשק..
בכל מקרה עליו ניתן להגיד "דיבורים כמו חול וחרא לאכול" |
ציטוט:
|
ציטוט:
*ראית *הכל *פה(!) בתור מנהל אני לא חושב שאתה יכול להרשות לעצמך לעשות כאלה שגיאות כתיב..עם כל הכבוד..:mushy: |
הצבא של איראן זה כמו אחד שמן שבא למכון ומתלהב שהוא עושה סקווט עם 100 קילו (אבל שוקל 250)
לעומת אחד קטן ששוקל 50 ועושה סקווט עם 90 קילו |
ציטוט:
|
ציטוט:
בדיוק באתי להזכיר את המלחמה הקרה פה, היה לי היום מגן בהיסטוריה ב'.. חחח.. |
צריך להתקיף את האם אמא שלהם!!!!
אסור לחכות שיהיה להם נשק צריך לפעול כמה שיותר מהר ולחסל את כוחה הצבאי ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יודע רק מה זה לעבור את הגיבושים שם? תאמין לי שתור חייל אתה לא שווה רבע מהם אז אל תזיין תשכל ובטח שעם חיילים כמוך לא ננצח........ |
ציטוט:
בששת הימים הם לא יכלו לנצל את כוח הצבא שלהם , כי הם היו צריכים לשמור על המשטר שלהם מבפנים. עכשיו המצב גרוע עוד יותר מבחינתם הוא אולי יכול להתלהב מצבאגדול אבל הוא לא יכול לעשות איתו כלום (אבל שתדעו שאם איראן הולכת 80% מהטרור העולמי הולך) |
דיבורים ללא מעשים.הם תמיד היו גדולי פה ותמיד יהיו..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ