ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אם נותקף נבעיר את המזרח התיכון (https://israelbody.com/showthread.php?t=11963)

SuzukiR 11-06-07 16:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
הלוואי ואתה צודק אחי,אני מדבר מתוך מה שאני רואה ומוצי עובדות !

אחי אני מבין שאתה מדבר ממה שאתה רואה אבל מה שאתה רואה זה לא מספיק

תבין אני גר במושב על הגבול אני ראיתי מה היה במלחמה אני ראיתי כמה כוחות היו אצלי ליד הבית ולא ניכנסו ביכלל כי לא נתנו אישור

יש לנו צבא עצום בכח שלו ורק מלחמה כוללת נגד איראן וסוריה תראה לעולם ולאנשים בארץ למה הצבא שלנו מסוגל אחי

zidan 11-06-07 16:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
החיל האוויר שלנו מבחינת נסיון ומיומנות הכי טוב בעולם אין על זה פשוט ספק

גם מבחינה טכנולוגית.
ועזוב טכנולוגי,הטייסים שלנו פשוט ענקיםם!

SuzukiR 11-06-07 16:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי franz ferdinand
"סייג לוחכמה שתיקה", תראה לי חיל אוויר אחד בעולם שהשמיד תוך שעתיים וחמישים דקות ארבע חילות אוויר, אם נחיתות מספרית של משהו כמו 250 מטוסים לעומת 1100 , ומיראז'ים צרפתיים לעומת מיגים שנחשבו באותה תקופה פסגת הטכנולוגיה...

תראה לי חיל אוויר אחד בעולם שהשמיד 120 מטוסים סוריים מבלי לאבד מטוס אחד! (של"ג 82)

תראה לי חיל אוויר אחד שהשמיד כור גרעיני מבלי לאבד מטוס אחד!

וזה רק קצה הקרחון...

אל תשכח שכל חייל בצבא שלנו הוא בין הכי מיומנים בעולם מרוב כל המלחמות ביחוד חייל האוויר

franz ferdinand 11-06-07 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
אל תשכח שכל חייל בצבא שלנו הוא בין הכי מיומנים בעולם מרוב כל המלחמות ביחוד חייל האוויר

תוסיף לזה את מסלול ההכשרה הארוך בעולם שעוברים הטייסים שלנו... לא יודע אם אפשר להגיד שחיל האוויר הוא הטוב בעולם, אבל ללא ספק הוא הטוב במזה"ת...

SuzukiR 11-06-07 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
גם מבחינה טכנולוגית.
ועזוב טכנולוגי,הטייסים שלנו פשוט ענקיםם!

מה שהופך את הטייסים שלנו לכל כך טובים זה ביגלל שרובם כבר מנוסים במלחמה כזאתי או אחרת

ורוב אלה שמלמדים את הטייסים הם טייסי ששת הימים ואחרים

אל תשכח גם את חיל השריון שלנו שהוא בין האיכותיים בעולם

ושלא נדבר על חיל הרגלים שלנו

SuzukiR 11-06-07 16:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי franz ferdinand
תוסיף לזה את מסלול ההכשרה הארוך בעולם שעוברים הטייסים שלנו... לא יודע אם אפשר להגיד שחיל האוויר הוא הטוב בעולם, אבל ללא ספק הוא הטוב במזה"ת...

מבחינת נסיון מיומנות הוא הכי טוב בעולם אין על זה פשוט ספק

אתה יודע שהטייסים הכי טובים בארצות הברית באים לפה כדי לעשות טיסות אימון ולילמוד מצד הטייסים הישראלים?

Exhibit 11-06-07 16:48

החיל האויר הישראלי כבר הוכח שהוא הכי טוב בעולם, וזה בגלל שבכל יום הטייסים עולים לאויר פעמיים ביום, בזמן שארה'ב עולה לשמיים אולי 3פעמים בשבוע.
ישראל המציאה קסדה שבעזרתה יותר קל לכוון וליירת מטוסים אחרים, שזה נותן יתרון עצום בשדה קרב.
כמו שאמרנו, החיל האויר של ישראל ללא ספק הטוב והחזק בעולם, אבל שוב, הבעיה שאנחנו מעט וזה מדבר בעד עצמו.
כמו שעומרי אמר, אם איראן תצליח להשמיד את ישראל(משהו שברור שלא יקרה) יש מה שנקרא "מכה שניה", שזה אומר שיש לנו עוד איזה בסיס או פצצת אטום איפשהו בעולם.
באמת שאיראן לא יכולה לעשות הרבה חוץ מדיבורים.. ונקווה שזה ישאר רק דיבורים!

dror 11-06-07 17:03

ציטוט:

עדון סוזוקי,הם כל כח הרבה שיכולים לחסל אותנו בידיים רקות ! ראיתה פעם הרבה נמלים עולים על ג'וק ?

וברגע שהם עולים ומתרכזים בנקודה אחת אפשר לשרוף אותם אם זכוכית מקדלת יותר מהר ועל תשווה אותנו אם ג'וק למה אם לך יש מחושים ושפיך במקום דם אז זה אשמתך

OMRI-TURBO 11-06-07 17:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי -Alex-
OMRI אח יקר איפה ראייתה שרשמתי השמדה טוטאלית ?
אני ו BODYBUILDER התכוונו שהכול פו לא כמו שהיה פעם !
ואתה יודע למה אני מתכון !

תשמע אם אתה משווה מדינות אחת לאחת מבחינת איכות הנשק, ואפילו אם לישראל היה רק חרבות וסכינים,אבל 300 ראשים גרעיניים, ישראל חזקה יותר. המאזן כוחות הוא לכיון של ישראל בצורה קיצונית וזה בלי לשפוט בכלל את המוראל של הצבא. מה שהיה "פעם" ואין היום זה המוראל, הנשק השתפר בהרבה, בזמן סכנה קיומית המוראל והאינסטינקטים שלנו יהיו חייבים לחזור,זה מה שקורה תמיד,כרגע אנחנו בבועה אבל לפחות המיני מלחמה בצפון קצת עוררה את הבועה וזה היה לטובה. בכל אופן על מנת שאיראן תהיה במאזן כוחות עם ישראל היא צריכה להגיע לנשק גריעני וזה מה שהיא מנסה לעשות, כרגע אין מאזן כוחות , וזה מה שגורם לחוסר יציבות. כאשר יש מאזן כוחות ולשתי הצדדים יש מה להפסיד(דוגמא המלחמה הקרה בין ארה"ב לבריה"מ) היציבות תעלה. בטח שכאשר שדוחפים חיה פצועה לפינה(כמו שארה"ב עושה למדינות המוסלמיות) היא תשרוט.

Bir0x 11-06-07 17:32

זה ברור שאם נהיה בעמדת נציחון ברורה הם יישלחו כל מה שיש להם,בדיוק כמו שישראל עשתה במלחמת יום הכיפורים שאיימנו לשחרר פצצה גרעינית אם לא יעזרו לנו בנשק..

בכל מקרה עליו ניתן להגיד "דיבורים כמו חול וחרא לאכול"

PoweRule 11-06-07 17:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bir0x
זה ברור שאם נהיה בעמדת נציחון ברורה הם יישלחו כל מה שיש להם,בדיוק כמו שישראל עשתה במלחמת יום הכיפורים שאיימנו לשחרר פצצה גרעינית אם לא יעזרו לנו בנשק..

בכל מקרה עליו ניתן להגיד "דיבורים כמו חול וחרא לאכול"

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול:clap:

מתן18 11-06-07 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי -Alex-
OMRI אח יקר איפה ראייתה שרשמתי השמדה טוטאלית ?
אני ו BODYBUILDER התכוונו שהכול פו לא כמו שהיה פעם !
ואתה יודע למה אני מתכון !

*ראית
*הכל
*פה(!)

בתור מנהל אני לא חושב שאתה יכול להרשות לעצמך לעשות כאלה שגיאות כתיב..עם כל הכבוד..:mushy:

Leo 11-06-07 17:42

הצבא של איראן זה כמו אחד שמן שבא למכון ומתלהב שהוא עושה סקווט עם 100 קילו (אבל שוקל 250)
לעומת אחד קטן ששוקל 50 ועושה סקווט עם 90 קילו

Bodybuilder 11-06-07 17:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
הצבא של איראן זה כמו אחד שמן שבא למכון ומתלהב שהוא עושה סקווט עם 100 קילו (אבל שוקל 250)
לעומת אחד קטן ששוקל 50 ועושה סקווט עם 90 קילו

אבל שים לב שלמרות זאת השמן עושה ב 10 קילו יותרhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon12.gif

keen12 11-06-07 19:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
תשמע אם אתה משווה מדינות אחת לאחת מבחינת איכות הנשק, ואפילו אם לישראל היה רק חרבות וסכינים,אבל 300 ראשים גרעיניים, ישראל חזקה יותר. המאזן כוחות הוא לכיון של ישראל בצורה קיצונית וזה בלי לשפוט בכלל את המוראל של הצבא. מה שהיה "פעם" ואין היום זה המוראל, הנשק השתפר בהרבה, בזמן סכנה קיומית המוראל והאינסטינקטים שלנו יהיו חייבים לחזור,זה מה שקורה תמיד,כרגע אנחנו בבועה אבל לפחות המיני מלחמה בצפון קצת עוררה את הבועה וזה היה לטובה. בכל אופן על מנת שאיראן תהיה במאזן כוחות עם ישראל היא צריכה להגיע לנשק גריעני וזה מה שהיא מנסה לעשות, כרגע אין מאזן כוחות , וזה מה שגורם לחוסר יציבות. כאשר יש מאזן כוחות ולשתי הצדדים יש מה להפסיד(דוגמא המלחמה הקרה בין ארה"ב לבריה"מ) היציבות תעלה. בטח שכאשר שדוחפים חיה פצועה לפינה(כמו שארה"ב עושה למדינות המוסלמיות) היא תשרוט.

:clap:
בדיוק באתי להזכיר את המלחמה הקרה פה, היה לי היום מגן בהיסטוריה ב'.. חחח..

Agoraphobic 11-06-07 19:32

צריך להתקיף את האם אמא שלהם!!!!

אסור לחכות שיהיה להם נשק צריך לפעול כמה שיותר מהר ולחסל את כוחה הצבאי ...

Bir0x 11-06-07 20:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול:clap:

חחח כן אבל ברשיתי לעצמי לערוך שינויים בנוסח :P

ran7 11-06-07 20:28

ציטוט:

איזה מטוסים יש לנו ? מה יש לכו ? מתי תיצוא מסרט ?
יש לי חבר משיתת 13 ואני ראיתי כמה חברים שלו שגם כן משיתת 13 ואתם יודעים מה אני יגיד לכם ?איך לאזעזעל עם חילים כאלה אפשר לנצח במלחמההההההההההה איך ? איך ?

ומי אמר שיש לנו טיסים הכי טובים חחחחחחחחחח איפה אתם חיים ?

אתה מעיז בכלל לדבר על השייטת?
אתה יודע רק מה זה לעבור את הגיבושים שם?
תאמין לי שתור חייל אתה לא שווה רבע מהם אז אל תזיין תשכל ובטח שעם חיילים כמוך לא ננצח........

Leo 11-06-07 20:29

ציטוט:

אבל שים לב שלמרות זאת השמן עושה ב 10 קילו יותרhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon12.gif

רק שהשמן לא יכול להזיז את התחת של עצמו בקושי אתה מבין?
בששת הימים הם לא יכלו לנצל את כוח הצבא שלהם , כי הם היו צריכים לשמור על המשטר שלהם מבפנים. עכשיו המצב גרוע עוד יותר מבחינתם
הוא אולי יכול להתלהב מצבאגדול אבל הוא לא יכול לעשות איתו כלום

(אבל שתדעו שאם איראן הולכת 80% מהטרור העולמי הולך)

IGOR 11-06-07 20:30

דיבורים ללא מעשים.הם תמיד היו גדולי פה ותמיד יהיו..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ