![]() |
ציטוט:
לייל הוא אל המדע?אתה חבר שלו?שיהיה אל עד מחר כבר אמרתי שהוא מענין את הביצה:) גיל גרנות טיפש ?הבן אדם הביא פעמיים בן אדם לתחרות של מר עולם אני לא חושב שאתה יכול בכלל להזכיר את השם שלו בצורא כזאת מזלזלת! חבל עכשיו אתה פשוט מאוד תקבל באן מהאתר כי גם פניתה בצורא בוטא אל אחד המנהלים שלא לדבר על המנהל הראשי של האתר. להיתראות ושתידע לך שבהודעה שלך עשיתה מעצמך צחוק רציני ואנשים כמוך זאת הפאדיחה האמיתית לפיתוח גוף ואני מאחל לך להיות חכם כמו המון אנשים שלוקחים סטרואידים יאלה סלמטק |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
באמת סתום הבחור |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נראה לי עם גישת האנטי לייל הזו יעקב כלול להפיל עליך איזה מוט בחד"כ :sbb3: אם הוא יגיע למוט בראק....:1eye: |
ציטוט:
מתי אתה אבא להתאמן, אני יבוא בסביבות 4, איזה באסה יום שני היום כלומר גודזילה באה, אני כבר רואה את עצמי שומר עליו במשקלים הנוראיים שלו. |
ציטוט:
תשמור כמו גדול,אני לא שומר עליו עם הדלקת שלי.... ד"א תזכיר לי היום לספר לך משהו על יציאה של הגורילה מאתמול...הבחור קטל אותי:clap: |
שידרגתי את ההודעה, אני דווקא מסכים עם החצי הראשון של ההודעה של עומרי.
אין באמת דבר כזה אולד סקוול או שבירת מיתוסים, אבל הוא מנה יפה את חבריי הפורום המשתכיים ל"חכמים" ואת שאר חבריי הפורום השייכים ל"טיפשים המקשיבים לטיפש ראשי". וכמובן שעומרי גם טיפש שהוא לא מבין שיש אמת ושקר כי זה מדע ולא אמונה. כמו שאינשטיין אמר: "2 דברים בעולם הזה הם בלי סוף, החלל והטימטום האנושי. בקשר לראשון אני לא בטוח" חכם היה אינשטיין והפורום הזה הוא הוכחה אחת בשלל ההוכחות היומיומיות שאנו מקבלים למשפט זה. |
ציטוט:
בכל מקרה קלטתי את הדמות שלך, הרי לפני איזה כמה חודשים עשית תוכנית של לייל. אתה מהילדים המציקים האנטייים כפויי הטובה, אבל ילדי כאפות. אתה פשוט ילד שקיבל מכות שהוא היה בחטיבה ובתיכון בגלל האופי המעצבן שלך הרי אין לך הרבה ידע מאחורי ההצהרות, אז אחרי התיכון פיתחת 2 תכונות שנועדו להגן עליך שהעורף שלך לא יהיה אדום כל החיים, חוש הומור ושרירים במקום לשנות את האופי. בהצלחה |
ציטוט:
תעלה תמונות שלך אם אתה כלכך מתלהב ויורד ככה על גיל וניראה אותך טבעול אם יש לך בכלל זכות לרדת על אנשים שבסייקלים לפי דעתי אתה צריך לתת הערכה גדולה מאוד לאנשים האלו שמוכנים להקריב אפילו את עצמם בגלל האהבה שלהם לתחום אני מקבל מזה מוטיבציה! |
ציטוט:
להיפך לי יש את הזכות לצחוק על שחיפים טבעיים כמוך וראיתי בהודעות שלך שאתה שוקל 60 קילו אתה מוזמן לעלות תמונות ידידי ולהראות לנו מה הרמה הגבוהה שלך שאתה ככה מזלזל ומקלל פה את כולם |
ציטוט:
|
ציטוט:
המשמעות שיש לתיאוריה מדעית היא שאפשר לסתור אותה, זה בדיוק ההבדל בין תיאוריה, לבין עובדה. כאשר יש לך 2 תיאוריות וכל אחת סותרת את השניה, מה שניתן לך לעשות זה בחירה אישית(זה לא בדיוק בחירה כי תכונות האופי שלך מנווטות אותך בהחלטות שלך). יכול להיות שגישה א' תחקור נושא מסויים וגישה ב' תחקור אותו נושא רק שכל אחת תגיע למסקנות שונות, אתה יודע כמה תיאוריות שונות יש רק בנושא התזונה? זה לא רק בתזונה, בכל תחומי המדע יש אלפי תיאוריות. ברגע שאתה מתלבט בין 2 גישות מסויימות שלכאורה הגיעו לאותו תוצר(במקרה הזה גוף מפותח/מאסה שרירית) מה שנישאר לך זה "לבחור" את הגישה שבעינך היא הבחירה הרציונלית(זאת אומרת מקסימום תוצאות ותועלת). אין שקר ואמת, זה לא מתמטיקה ש- 1+1 חייב להיות 2. או שאתה לא מחובר בכלל לתחום ואתה לא מבין שיש אלפי תיאוריות שונות בחום התזונה והאימונים, או שיש לך בעיה בסיסית בהבנה של המושג הנקרא תיאוריה. אני מציע שתעשה חיפוש למושג ואחרי שתמצא את הפירוש, תגיד לי מה התנאים הדרושים לגיבוש תיאוריה מדעית והאם יש שחור או לבן ואמת או שקר בזה כמו בחשבון למשל. |
ציטוט:
עלק אני טיפש, אני דוגל בלעבוד על תוכנית שעובדת עליך הכי טוב, לפני כמה חודשים עשיתי תוכנית כמו של לייל? יא אינפנטיל גם עכשיו אני עושה תוכנית כמו של לייל אחד לאחד, ואני מרוצה ממנה, הגוף שלי מגיב יותר טוב לתוכניות AB מאשר A-E. ותראה איך אתה מדבר "הייתה מקבל כאפות בתיכון" חה חה חה, מדבר על לשנות אופי של אחרים והוא בעצמו מדבר כמו :):):):) מתל ברוך. |
ציטוט:
עזוב אותך אחי הוא ילדון קנאי הוא היה מת להיות חצי מימך!ואני בטוח! עלק הוא אומר שאני לוקח חומרים מגיל 17 ושיש לי בעיות בכבד כאילו הוא אמא שלי ומכיר אותי טוב חחחחחחחחחחחח בכל אופן שהטבעול הזה ימשיך לרדת על כולם ולשבח את האליל שלו ליילון ושידבר עד מחרתיים או שיעשה פשוט דבר שניקרא להעלות תמונות וניראה אם הוא באמת בן אדם שצריך לקחת אותו ברצינות או שהוא סתם קנאי. ותכף הוא יקבל באן לצמיתות מהאתר ואם הוא איזה שם משתמש של אחד מהמעריצים האחרים של לייל אז גם הם ישעו אחריו |
לפי המסקנות שלי תומר זכאי=nimrod.
איך הגעתי לזה? האנשים היחידים שהשתמשו בכתובת Ip של "תומר זכאי" זה Nimrod ועוד משתמש שנקרא "יוסי התותח"(שזה משתמש מושעה שעשה בעיות). מבדיקה בפרופיל של "יוסי התותח"(nimrod) האיימל הרשמה שלו זהה לאימייל של Nimrod. לכן אם יוסי התותח ונימרוד זה אותו אחד, נימרוד הוא גם תומר זכאי, גם בגלל הip וגם בגלל שבאימייל הרשמה של "תומר זכאי" מופיע שוב השם יוסי בכתובת. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ