ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אפשר קישור לפורום של לייל? (https://israelbody.com/showthread.php?t=11957)

Night_Wolf 11-06-07 13:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי תומר זכאי
בפורום הזה כל החכמים מקשיבים לאל המדע וכל הטיפשים מקשיבים לאל הגיל גרנות הטיפש לא פחות.
רק עומרי הטיפש הראשי מקשיב לאלים מוזרים מהמיתולגים שהוא מכיר בע"פ אז באמת שאין סיבה להתייחס עליו.
הטיפשים ימשיכו לעשות טעויות כי הם לומדים מעוד טיפשים במקום להשתנות, הטיפש הראשי (גיל לא עומרי) ימכור להם סטרואידים והם יהיו גדולים חסרי זין כל החיים.

אני מעדיף להיות כמו לייל מאשר גדול עם ביצים ומוח קטנים ביחס הפוך לגדילה של הבייספס כתוצאה משימוש בחומרים ולא מתזונה נכונה ואימונים חזקים.

שבוע טוב

רגע אתה חושב שמי שלוקח סטרואידים פתור מלשמור על תזונה?
לייל הוא אל המדע?אתה חבר שלו?שיהיה אל עד מחר כבר אמרתי שהוא מענין את הביצה:)
גיל גרנות טיפש ?הבן אדם הביא פעמיים בן אדם לתחרות של מר עולם אני לא חושב שאתה יכול בכלל להזכיר את השם שלו בצורא כזאת מזלזלת!
חבל עכשיו אתה פשוט מאוד תקבל באן מהאתר כי גם פניתה בצורא בוטא אל אחד המנהלים שלא לדבר על המנהל הראשי של האתר.
להיתראות ושתידע לך שבהודעה שלך עשיתה מעצמך צחוק רציני ואנשים כמוך זאת הפאדיחה האמיתית לפיתוח גוף ואני מאחל לך להיות חכם כמו המון אנשים שלוקחים סטרואידים

יאלה סלמטק

OMRI-TURBO 11-06-07 13:46

ציטוט:

רק עומרי
הטיפש הראשי
מקשיב לאלים מוזרים מהמיתולגיה שהוא מכיר
באמת שאין סיבה עליו לשיר.

:confused: :confused: :confused:

gman 11-06-07 13:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
לא ירדת לשורש העניין של מה שכתבתי. אני אנסה לכתוב לך את זה פעם שלישית בצורה אחרת.
יש 2 מחנות.
1-המחנה המסורתי של הפיתוח גוף,שיטות אימון מסורתיות +תזונה כזאת("OLD SCHOOL) הקבוצה של "ישראלבודי" למשל עם כל המתחרים והשיטות של גיל, וקהל המעריצים של השיטות האלה בפורום.
2- מצד שני מחנה אחר,בולט,עידן,אתה,גל,משה וכו',מייצגים שיטות אחרות שמטילות ספק על ה-"old school" הישן , ושוחטים את כל הפרות הקדשות והמיתוסים העתיקים של התחום.

לכל מחנה מבין 2 אלה, יהיו אנשים מרוצים מהשיטה שראו תוצאות, וכאלו מאוכזבים. לכן כל אדם יבחר את הגישה שהוא מאמין בה,וזה קשור יותר לתחושת בטן ואופי מסויים(אם למעשה שתי השיטות מראות תוצאות כמובן).
לכן הויכוחים האלה עקרים, בדיוק כמו ויכוח בין נוצרים ליהודים לגבי מי הדת האמתית והנכונה ביותר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "המחנה של עידן גל משה ובולט".

igorek 11-06-07 13:46

ציטוט:

לא ירדת לשורש העניין של מה שכתבתי. אני אנסה לכתוב לך את זה פעם שלישית בצורה אחרת.
יש 2 מחנות.
1-המחנה המסורתי של הפיתוח גוף,שיטות אימון מסורתיות +תזונה כזאת("OLD SCHOOL) הקבוצה של "ישראלבודי" למשל עם כל המתחרים והשיטות של גיל, וקהל המעריצים של השיטות האלה בפורום.
2- מצד שני מחנה אחר,בולט,עידן,אתה,גל,משה וכו',מייצגים שיטות אחרות שמטילות ספק על ה-"old school" הישן , ושוחטים את כל הפרות הקדשות והמיתוסים העתיקים של התחום.

לכל מחנה מבין 2 אלה, יהיו אנשים מרוצים מהשיטה שראו תוצאות, וכאלו מאוכזבים. לכן כל אדם יבחר את הגישה שהוא מאמין בה,וזה קשור יותר לתחושת בטן ואופי מסויים(אם למעשה שתי השיטות מראות תוצאות כמובן).
לכן הויכוחים האלה עקרים, בדיוק כמו ויכוח בין נוצרים ליהודים לגבי מי הדת האמתית והנכונה ביותר.

אני הבנתי את מה שאתה אומר רק לא הבנת איזה בדיוק שיטות לייל מציג שמטילות ספק על כל שיטות ה"old school"

Night_Wolf 11-06-07 13:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
גלעד יא סלאם עליק איזה יד פיתחת:sbb3: , איש המשקולות והאשכולות היקר שלנו, אני מקווה שיגיע היום שתעלה על הבמה ותאכל עם מלח את שאר המתחרים, במיוחד את אלה שגולשים בפורום של לייל ועושים UD2 :clap:. חחח'
(כשהיום הזה יגיע תודיע לי, מניאק מי לא בא לעודד אותך, אני לא הולך לתחרויות אבל אותך אני יבוא לעודד עם זמבורות כמו במשחק של בית"ר).

בכייף אחינו:) :1eye: מספר אחד אתה תאמין לי!

moshebe 11-06-07 13:48

ציטוט:

:confused: :confused: :confused:

חחח חשבתי שהוא יקבל על זה באן

באמת סתום הבחור

OMRI-TURBO 11-06-07 13:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
אני הבנתי את מה שאתה אומר רק לא הבנת איזה בדיוק שיטות לייל מציג שמטילות ספק על כל שיטות ה"old school"

גישות שמטילות ספק "במסורת". הכוונה היא לכל השיטות אימון האחרות שאותה קבוצת אנשים מאמינה בהם והנחות שונות לגבי תזונה מאשר מה שהיה ב-OLD SCHOOL. אני לא אומר מה יותר טוב או מה יותר נכון, אני רק אומר שזה 2 מחנות שונים וקל מאוד לראות את שתי המחנות למשל בשירשור הענק של כמה ארוחות ביום. הכל אמונה אישית,אין נכון או לא נכון.

Night_Wolf 11-06-07 13:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moshebe
חחח חשבתי שהוא יקבל על זה באן

באמת סתום הבחור

תכף הוא יקבל, מה אתה חושב בן אדם כזה לא יקבל באן בגלל השפה שלו אלה בגלל שהוא מוכיח לכולם כמה שהרמה שלו בפיתוח גוף נמוכה ושישראלבודי זה בהחלט לא המקום בישבילו!

Kachok 11-06-07 13:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
גלעד יא סלאם עליק איזה יד פיתחת:sbb3: , איש המשקולות והאשכולות היקר שלנו, אני מקווה שיגיע היום שתעלה על הבמה ותאכל עם מלח את שאר המתחרים, במיוחד את אלה שגולשים בפורום של לייל ועושים UD2 :clap:. חחח'
(כשהיום הזה יגיע תודיע לי, מניאק מי לא בא לעודד אותך, אני לא הולך לתחרויות אבל אותך אני יבוא לעודד עם זמבורות כמו במשחק של בית"ר).

נראה לי עם גישת האנטי לייל הזו יעקב כלול להפיל עליך איזה מוט בחד"כ :sbb3:
אם הוא יגיע למוט בראק....:1eye:

ran_z 11-06-07 13:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
:sbb3:
אם הוא יגיע למוט בראק....:1eye:

חחחחחחח' הנה אתם התחלתם עוד פעם, עכשיו הוא יבוא ויגיד רבע סקוואט :-)
מתי אתה אבא להתאמן, אני יבוא בסביבות 4, איזה באסה יום שני היום כלומר גודזילה באה, אני כבר רואה את עצמי שומר עליו במשקלים הנוראיים שלו.

Kachok 11-06-07 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
חחחחחחח' הנה אתם התחלתם עוד פעם, עכשיו הוא יבוא ויגיד רבע סקוואט :-)
מתי אתה אבא להתאמן, אני יבוא בסביבות 4, איזה באסה יום שני היום כלומר גודזילה באה, אני כבר רואה את עצמי שומר עליו במשקלים הנוראיים שלו.

תשמור כמו גדול,אני לא שומר עליו עם הדלקת שלי....
ד"א תזכיר לי היום לספר לך משהו על יציאה של הגורילה מאתמול...הבחור קטל אותי:clap:

תומר זכאי 11-06-07 14:11

שידרגתי את ההודעה, אני דווקא מסכים עם החצי הראשון של ההודעה של עומרי.
אין באמת דבר כזה אולד סקוול או שבירת מיתוסים, אבל הוא מנה יפה את חבריי הפורום המשתכיים ל"חכמים" ואת שאר חבריי הפורום השייכים ל"טיפשים המקשיבים לטיפש ראשי".
וכמובן שעומרי גם טיפש שהוא לא מבין שיש אמת ושקר כי זה מדע ולא אמונה.

כמו שאינשטיין אמר:
"2 דברים בעולם הזה הם בלי סוף, החלל והטימטום האנושי.
בקשר לראשון אני לא בטוח"
חכם היה אינשטיין והפורום הזה הוא הוכחה אחת בשלל ההוכחות היומיומיות שאנו מקבלים למשפט זה.

תומר זכאי 11-06-07 14:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

כי גלעד משתמש בחומרים מגיל 17 עם בעיות כבד כמו לרוני קולמן מגיל 16 בגלל שימוש בחומרים.

בכל מקרה קלטתי את הדמות שלך, הרי לפני איזה כמה חודשים עשית תוכנית של לייל.
אתה מהילדים המציקים האנטייים כפויי הטובה, אבל ילדי כאפות.
אתה פשוט ילד שקיבל מכות שהוא היה בחטיבה ובתיכון בגלל האופי המעצבן שלך הרי אין לך הרבה ידע מאחורי ההצהרות, אז אחרי התיכון פיתחת 2 תכונות שנועדו להגן עליך שהעורף שלך לא יהיה אדום כל החיים, חוש הומור ושרירים במקום לשנות את האופי.
בהצלחה

Night_Wolf 11-06-07 14:17

ציטוט:

אין באמת דבר כזה אולד סקוול או שבירת מיתוסים, אבל הוא מנה יפה את חבריי הפורום המשתכיים ל"חכמים" ואת שאר חבריי הפורום השייכים ל"טיפשים המקשיבים לטיפש ראשי".

כמו שאינשטיין אמר:
בקשר לראשון אני לא בטוח"
חכם היה אינשטיין והפורום הזה הוא הוכחה אחת בשלל ההוכחות היומיומיות שאנו מקבלים למשפט זה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע אתה חושב שאני טיפש?
תעלה תמונות שלך אם אתה כלכך מתלהב ויורד ככה על גיל וניראה אותך טבעול אם יש לך בכלל זכות לרדת על אנשים שבסייקלים לפי דעתי אתה צריך לתת הערכה גדולה מאוד לאנשים האלו שמוכנים להקריב אפילו את עצמם בגלל האהבה שלהם לתחום אני מקבל מזה מוטיבציה!

Night_Wolf 11-06-07 14:19

ציטוט:

כי גלעד משתמש בחומרים מגיל 17 עם בעיות כבד כמו לרוני קולמן מגיל 16 בגלל שימוש בחומרים.

אתה פשוט ילד שקיבל מכות שהוא היה בחטיבה ובתיכון בגלל האופי המעצבן שלך הרי אין לך הרבה ידע מאחורי ההצהרות, אז אחרי התיכון פיתחת 2 תכונות שנועדו להגן עליך שהעורף שלך לא יהיה אדום כל החיים, חוש הומור ושרירים במקום לשנות את האופי.
בהצלחה

חחחחחחחחחח כן הא חחחחחחחח ואתה חושב שאני אמור להתבייש במשהו?על הזין שלי מה כולם חושבים אני עושה מה בזין שלי וחי בכייף אם זה ונהנה הינה אני אזריק עכשיו במיוחד בישבילך :):):):):1eye:
להיפך לי יש את הזכות לצחוק על שחיפים טבעיים כמוך וראיתי בהודעות שלך שאתה שוקל 60 קילו אתה מוזמן לעלות תמונות ידידי ולהראות לנו מה הרמה הגבוהה שלך שאתה ככה מזלזל ומקלל פה את כולם

Night_Wolf 11-06-07 14:19

ציטוט:

בהצלחה

פעמיים

OMRI-TURBO 11-06-07 14:26

ציטוט:

כמו שאינשטיין אמר:
בקשר לראשון אני לא בטוח"

תן לי לנחש, לא עברת שום קורס אקדמאי שעוסק בגישות שיטות ותיאוריות במדע נכון?
המשמעות שיש לתיאוריה מדעית היא שאפשר לסתור אותה, זה בדיוק ההבדל בין תיאוריה, לבין עובדה. כאשר יש לך 2 תיאוריות וכל אחת סותרת את השניה, מה שניתן לך לעשות זה בחירה אישית(זה לא בדיוק בחירה כי תכונות האופי שלך מנווטות אותך בהחלטות שלך).
יכול להיות שגישה א' תחקור נושא מסויים וגישה ב' תחקור אותו נושא רק שכל אחת תגיע למסקנות שונות, אתה יודע כמה תיאוריות שונות יש רק בנושא התזונה? זה לא רק בתזונה, בכל תחומי המדע יש אלפי תיאוריות.
ברגע שאתה מתלבט בין 2 גישות מסויימות שלכאורה הגיעו לאותו תוצר(במקרה הזה גוף מפותח/מאסה שרירית) מה שנישאר לך זה "לבחור" את הגישה שבעינך היא הבחירה הרציונלית(זאת אומרת מקסימום תוצאות ותועלת). אין שקר ואמת, זה לא מתמטיקה ש- 1+1 חייב להיות 2. או שאתה לא מחובר בכלל לתחום ואתה לא מבין שיש אלפי תיאוריות שונות בחום התזונה והאימונים, או שיש לך בעיה בסיסית בהבנה של המושג הנקרא תיאוריה. אני מציע שתעשה חיפוש למושג ואחרי שתמצא את הפירוש, תגיד לי מה התנאים הדרושים לגיבוש תיאוריה מדעית והאם יש שחור או לבן ואמת או שקר בזה כמו בחשבון למשל.

ran_z 11-06-07 14:29

ציטוט:

בהצלחה

מה אתה עדין כאן?, טוב כנראה המנהלים מרחמים עליך כי יש לך טיסמונט דאון, אוקיי אז תשאר.
עלק אני טיפש, אני דוגל בלעבוד על תוכנית שעובדת עליך הכי טוב, לפני כמה חודשים עשיתי תוכנית כמו של לייל? יא אינפנטיל גם עכשיו אני עושה תוכנית כמו של לייל אחד לאחד, ואני מרוצה ממנה, הגוף שלי מגיב יותר טוב לתוכניות AB מאשר A-E.
ותראה איך אתה מדבר "הייתה מקבל כאפות בתיכון" חה חה חה, מדבר על לשנות אופי של אחרים והוא בעצמו מדבר כמו :):):):) מתל ברוך.

Night_Wolf 11-06-07 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
מה אתה עדין כאן?, טוב כנראה המנהלים מרחמים עליך כי יש לך טיסמונט דאון, אוקיי אז תשאר.
עלק אני טיפש, אני דוגל בלעבוד על תוכנית שעובדת עליך הכי טוב, לפני כמה חודשים עשיתי תוכנית כמו של לייל? יא אינפנטיל גם עכשיו אני עושה תוכנית כמו של לייל אחד לאחד, ואני מרוצה ממנה, הגוף שלי מגיב יותר טוב לתוכניות AB מאשר A-E.
ותראה איך אתה מדבר "הייתה מקבל כאפות בתיכון" חה חה חה, מדבר על לשנות אופי של אחרים והוא בעצמו מדבר כמו :):):):) מתל ברוך.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עזוב אותך אחי הוא ילדון קנאי הוא היה מת להיות חצי מימך!ואני בטוח!
עלק הוא אומר שאני לוקח חומרים מגיל 17 ושיש לי בעיות בכבד כאילו הוא אמא שלי ומכיר אותי טוב חחחחחחחחחחחח
בכל אופן שהטבעול הזה ימשיך לרדת על כולם ולשבח את האליל שלו ליילון ושידבר עד מחרתיים או שיעשה פשוט דבר שניקרא להעלות תמונות וניראה אם הוא באמת בן אדם שצריך לקחת אותו ברצינות או שהוא סתם קנאי.
ותכף הוא יקבל באן לצמיתות מהאתר ואם הוא איזה שם משתמש של אחד מהמעריצים האחרים של לייל אז גם הם ישעו אחריו

OMRI-TURBO 11-06-07 14:41

לפי המסקנות שלי תומר זכאי=nimrod.
איך הגעתי לזה?
האנשים היחידים שהשתמשו בכתובת Ip של "תומר זכאי" זה Nimrod ועוד משתמש שנקרא "יוסי התותח"(שזה משתמש מושעה שעשה בעיות).
מבדיקה בפרופיל של "יוסי התותח"(nimrod) האיימל הרשמה שלו זהה לאימייל של Nimrod. לכן אם יוסי התותח ונימרוד זה אותו אחד, נימרוד הוא גם תומר זכאי, גם בגלל הip וגם בגלל שבאימייל הרשמה של "תומר זכאי" מופיע שוב השם יוסי בכתובת.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:23.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ