![]() |
ציטוט:
|
http://www.pitgam.net/cats/3/2/0/
סתם ברכות שאתה יכול להוסיף, כמה מהן ירגשו אותה מאוד. לגבי המתנה, לא חסר. אני אישית חושב שזה צריך לבוא ממך, אבל אני אחשוב על כמה דברים ואני אעדכן אותך. ד"א... בפוסט הקודם אמרו לך להביא לה 12 פרחים שאחד מזוייף ולנגיד לה "כשהפרחים האלה ינבלו אני אפסיק לאהוב אותך" למה שלא תעשה את זה עכשיו? |
ציטוט:
והקטע עם ה12 ורדים, כ"כ חרוש אחי, כל נערה ממוצעת במדינה מכירה אותו, צריך משהו מיוחד, שלא שמעו עליו. זה שזה צריך לבוא ממני אני מאמין שיש בזה משהו, אבל אני לא שולל על רעיונות של אנשים אחרים, גם אנשים שנותנים רעיונות עוזר לי לחשוב על משהו, בכל מקרה תודה רבה אחי קבל במוניטין..אני ישמח אם תוכל לעזור וכל מי שיוכל לעזור. |
ציטוט:
|
הקטע אם ה12 ורדים מזוייפם אני הבאתי וזה רעיון תותח עשיתי את זה לחברה שלי לשעבר.. זה עובד יופי...
|
תתפנקו על איזה חומוס ביחד :)..
קניתי לחברה דובי .. היא כמעט גמרה איך היא אהבה אותו P:.. חחח.. |
הקטע עם הורדים הייתי עושה בכיףף, רק זה חרוש רצח והיא מכירה את זה כבר.
יש למישהו עוד רעיונות? מי שיביא אותה ברעיונות טובים יקבל מוניטין |
עדיף זרוק אותה ותבזבז את הכסף על איזה תוסף חמוד
|
ציטוט:
למשל חוש ריח- היא קנתה לו בושם. חוש המישוש- היא קנתה שמן למסאג'. חוש הטעם- הכינה לו ארוחת ערב. חוש הראיה- קנתה 2 כרטיסים לסרט חוש השמיע- היא צרבה דיסק עם מהון שירים יפים ששניהם אוהבים |
ציטוט:
|
^^^ לא...:|
|
עם כל הכסף שהחושים האלה מבזבזים עדיף כבר להיות עיוור חירש אילם ולא יודע מה..
כמה מתנות?.. ביומולדת שלי אני לא מקבל כאלה מתנות..חח |
ציטוט:
חחחחחחחח קרעת אותי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אלא את כ-ל הא' -ב'[ כשהיא והחבר היו 3 שנים, עלה לה 2000 שקל |
ציטוט:
ד"א ..מה היא הביאה לו בז'..?:huh: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני יודעת שלמשל, א'- ארוחה היא הזמינה מקומות במסעדה ממש יוקרתית, ס- 2 כרטיסים לסרט צ-צחוק, קנתה 2 כרטיסים למופע סטנד-אפ ע- עיתון עם המון תמונות שלהם וכל מיני "כתבות" עליהם קיצר משהו מדהים יצא לה |
|
ציטוט:
עכשיו תחשבי כמה זמן התבזבז לה על כל זה וכמה אימונים אפשר היה לעשות בזמן הזה...:1: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ