![]() |
ציטוט:
נכון ששלא היו לי חיים קשים (קשה זה יחסי) אבל אני ממש לא רואה איך זה קשור.. הורה אפילו שעה בבית אחרי 3 עבודות ו-12 שעות מחוץ לבית חוזר הביתה ודבר ראשון צריך לראות מה עם הילדים שלו.. אני ממש לא מזלזל זה הדבר האחרון זאתה יכול להגיד עליי .. זה אולי נשמע אכזרי אבל ככה זה צריך להיות לפי תפיסת העולם שלי... אפילו אם הוא שעה בבית ואין לו זמן לברר מה הילד למד היום ולאכול איתו ארוחת צוהוריים יש לו זמן ללמד את הילד שעה ביום לא צריך יותר מזה בשביל לגדל ילד בלי 25 תיקים במשטרה.. שעה ביום הוא צריך להגדיש לילד ולהסביר לו מה חשוב בחיים ולהקנות לו ערכים חשובים... שעה ביום בשביל למור לילד אל תסתובב בחוץ אחרי שאתה מגיע הביתה תדבר יפה לאחותך וכו'... שעה ביום בשביל להעניש או להפליק לילד שלא התנהג כמו שצריך.. לא צריך יותר מזה בשביל לגרום לילד לא להפוך לילד רחוב.. הבעיה מתחילה בזה שההורים מגיעים הביתה ונחים או מתעסקים בעצמם... כמה שזה נשמע קשה ואכזרי שאחרי 12 שעות עבודה בלי מנוחה ההורה צריך להתעסק אם הילדים שלו ולא עם עצמו ככה זה צריך להיות אם ההורה רוצה שלילד שלו יהיה טוב והוא לא יגיע לעיתון עם 25 תיקים במשטרה... ההורה צריך לוותר מעצמו גם אם זה קשה ואם אם כמו שאמרת זה אפילו קשה מאוד!! אני דווקא כן חושב שחלק מן ה"עבריינות " של הילד נולדת מעצם הקיפוח שהוא עובר ועצם היותו נחות כביכול משאר החברה.. פה שוב נכנס תפקידו של ההורה ללמד את הילד לא להוצי את זה בצורה של פשע אלה בצורות חיוביות... כמה שזה נשמע קשה.. ממצב קשה אפשר להיחלץ רק בעזרת מאמצים אדירים.. לא כל בנאדם יכול לעמוד בזה... אז נכון שיש הורים שיותר קל להם הם הולכים לעבוד שעה וחוזרים עם בוכטות ויש להם ימבה כסף... והם יכולים לשבת ולדבר עם הילד ובאותו זמן לשתות קפה מאקיטו עם קוראסון.. ובזמן אחר יש הורים שחוזרים אחרי 12 שעות עבודה וצריכים במקום להניח ת'ראש לכמה דקות להגדיש את הכמה דקות האלה לילד שלהם... אןי פה שאלה של פייר.. ככה העולם בנוי וצריך לעשות את המיטב כדי לשפר את המצב... אם אתה לא עושה את המיטב סימן שכנראה וויתרת איפשהו וויתרת למען עצמך במקום לתת לילד שלך את אותם הדקות שהוא היה צריך בשביל להתחנך.. פה בדיוק הטעות של ההורים... ואני מבטיח לך שההורים של הילד הזה לא עובדים לא 10- ולא 8 שעות הם פשוט מזניחים את הילד הזה כמו הרבה אחרים כי יותר קל להם ככה...:nono: |
עוד מקרה עבריינות שקרה היום:
חשד:נער שנכשל בטסט לקטנוע שרף את הקטנוע של המורה שלו http://news.walla.co.il/?w=//1117560 |
ציטוט:
|
ציטוט:
:king: |
חחחחחחחחחחחחח איזה משוגעעעע זה ששרף למורה ת'טקנוע חח
|
1234
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לכם קל לדבר יש לכם הכל....... |
ציטוט:
תן לי רק לרגע להתמקד בעולי איתיופיה ספציפית. באיתיופיה הגבר נחשב כ"המפרנס" של הבית, במדינות כמו איתיופיה שהן די פרימיטביות עדיין יש את האידיאולוגיה השוביניסטית. ברגע שהאיתיופים היגרו לארץ, הגבר כבר לא יכול לעבוד ולפרנס את המשפחה, משום שאין לו בד"כ איך. אני לא עושה הכללות אבל אצל רוב המשפחות זה ככה. בגלל המצב שנוצר, הנשים האיתיופיות צריכות לעבוד. הגברים מרגישים מושפלים ובלתי נחוצים. הם מוצאים את עצמם לרוב יושבים בבית ללא מעש או עושים השד יודע מה. האימהות עובדות בכמה משרות וכמעט ולא נמצאות בבית. באותו זמן אין מי שידאג לילדים ואלו מתנהגים בהתאם. הם לא מצליחים להתגבר לבד על המכשולים השונים, ואין להם דמות תומכת. אם תנסו לחשוב על זה תראו שהתנהגותם של האיתיופים די הגיונית ביחס למצב שלהם. אבל כמובן שיש יוצאים מן הכלל וכאלו שהצליחו איכשהו להתגבר על המכשולים ולפלס את דרכם קדימה. :book: DMX and Panic you got a point. :bye1: |
3 מקרי אלימות של אתיופים שאני אישית יודע שהיו ב100 אחוז
1) חבר שלי הלך לתומו ברחוב , לפתע באו אליו שני אתיופים ושאלו אותו: "יש לך סיגריה?" הוא ענה "לא אין לי אני לא מעשן" , אגרופים לפנים , 4 אתיופים קפצו עליו פיצצו אותו במכות ללא שום סיבה.. הוא ברח משם .. שבועיים אחרי זה עם פנס בעין. 2) ביום שישי האחרון! (1.6.07) - שלושה חברים טובים שלי ישבו לתומם! ברחוב ללא דיבור עם שום עובר אורח , ללא מבטים לעוברי אורח , אבן פתאום נזרקת על חבר שלי. נפתח לו הראש ויורד לו דם מהראש הוא לא מבין מה קרה? פתאום הם קולטים אולי 8-9 נערים אתיופים רצים אליהם עם אבנים ומקלות! פיצצו אותם מכות , ס-ת-ם. 1 עם פנס בעין , 1 עם ראש פתוח , שלישי יצא בנס. 3) יצאנו למסיבה בת"א איזה 10 חברים . חיכינו להסעה באחד מהכבישים הראשיים של היציאה מהעיר , מסתכלים לכביש השני רואים בו קבוצה של איזה 15-20 אתיופים. פתאום נזרקות עלינו אבנים , סלעים . סתם ! ללא שום סיבה! לא מבט! לא דיבור! לא כ-ל-ו-ם. בקיצור: יש בהם 80%~ שמחפשים מכות , יש בהם שינאה , והרבה הרגשת קיפוח, החברה ממקרה 2 הולכים לחזור במצב לא טוב לבית באחת מהשבתות הקרובות , בלי אלימות אין פתרון איתם. |
ואאו ואא !! כבר בזמנים אלו תמיד צריך להחזיק משו בכיס ליתר בטחון
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחח.. הסמויים האלה מפחידים.. רובוקופ
|
ציטוט:
לא בדיוק הבנתי איך ההודעה שלך באה להסביר למה ההורים לא אשמים בזה שהם לא חינכו את הילדים שלהם כמו שצריך וגרמו להם להגיע למצב של 25 תיקים במשטרה.. תחדד בבקשה את הטענה שלך.. :bot: |
ציטוט:
וברור שאם יהיה חינוך טוב וחברים לא טובים בכל זאת הבן אדם לא יגיע למצב של 25 תיקים וגם לא לבוא לפוצץ ילדים סתם מכות |
הרגשת הקיפוח רווחת בקרב העדה האתיופית, דבר הגורם לשנאה ולרצון לנקום כל הזמן, אפשר להבין אותם ולהאשים בעיקר את המדיניות של הממשלה שלא דואגת להקטנת הפערים החברתיים, ככה זה שיש ממשלה כמו שלנו.
|
ציטוט:
מכיר את הסיפור של ביל קלינטון? אני מניח שלא..תקרא על הילדות שלו ותראה שחלק מהעניין זה תלוי גם בילד עצמו. |
ציטוט:
נגיד אם ההורים יגידו לך טוב לגנוב ולהרוג ודקור ולאנוס אתה רק תחשבו לעצמך " ואלה הורים שלי אומרים שזה טוב אז אני לא עושה משו רע " סתם דוגמה ...זה רק מביא ליד תנופה מסויימת לעשות את השטויות ואותו דבר שלא אומרים כלום כי אז הילד יגיד ואלה ההורים שלי לא אומרים לי כלום על זה .אז אין שום דבר רע |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ