![]() |
סעמק , אני שונא שונא שונא שונא חבורות של ערסים
פחפפפפפט דיי זה מעצבן פשוט היו ילדים שזורקים אבנים על חתול ואני בדרך מאימון בחדר כושר , הם בני 14-15 מפוזרים , עכשיו היו רק 2 מהם אז התעצבנתי והפלתי אחד מהם מהאופניים שלו ( זה שזרק את האבן) ישר מסתבר איזה 15 אנשים שהיו שמה חלקם בני 17-19 באו עלי בדחיפות איומים איזה מפחיד זה היה , תבינו כבר דחפתי אחד מהם חשבתי זהו ,כבר הייתי עם הזנב בין הרגליים בסוף איך שהוא הלכתי משמה כי זה היה פארק ציבורי ... אבל אחרי זה שבוע לא הלכתי בדרך הזאת... זה פשוט משפיל שבאים אליך חבורה של אנשים יותר חלשים ממך ( או יותר חזקים במקרה אחר = עוד יותר משפיל) ומאיימים עליך. |
Mr.Bazooka
המוסלמים האלה שם בני זונות כמו לא יודע מה. פעם אחד רבתי מכות בתוך חליסה בתוך השכונה ממש אני וחבר שלי אם איזה 3 שחיפונים ואנחנו כבר מזיינים אותם פתאום קופץ איזה בן :):):):) בן 50 אם סכין של שווראמה מהחלון מתחיל לצעוק "וולאח עכבר!!!" ורץ עלי, ברגע שאני קלטתי אותו לקחתי את החבר שלי על הגב ותוך איזה 2 דקות עשיתי ריצת 2000 :7: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אחי אם אתה יודע מזה חליסה אזאתה צריך לדעת שאני לא מחרטט. יש שם משפחות פשע שחבל על הזמן |
ציטוט:
אתה גר שמה ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הסיפור אמיתי אני תופס ממך תותח שיצאת בשלום משם. |
ציטוט:
אחי אתה מיתבלבל כולנו יהודים לא ארופאים ולא ערבים כי זה גם הלאום שלנו לא יודע איך להסביר את זה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציטוט:
|
עזבו אותכם עבריינים
העבריינים הכבדים לא גרים בשכונות עוני האלה הם גרים בווילות בקסריה וברמת אביב ג ובסטי טואר לא ככה חחח ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח אני גר בדלית אל כרמל ..יחסית קרוב לחיפה וקרוב לטירת הכרמל ..ורוב היום שלי אני בחיפה ועל חליסה והדר כבר שמעתי הרבה והכרתי הרבה ודע לך משו מי שהולך לשם צריך לחשבו פעמים להדר אני כבר יורד חופשי כי הכרתי המון אנשים והם מכירים הרבה שמה אבל לחליסה אני לא מתקרב אח שלי פעם למד שמה באיזה בית ספר ומאז הוא מכיר גם הרבה אז אין לו בעיה אבל בכל זאת הוא אומר לי שכמה שאתה תכיר שמה אל תשחק אותה כי אתה נתקע עם בן אדם אחד ואומר לו מילה לא במקום אז כל החברים שלך לא יוכלו לעשות כלום |
ציטוט:
סטייל הבורר |
ציטוט:
איפה אתה חושב אברגי'ל אלפרון רוזשטיין פרץ מולנר איפה אתה חושב הם גרים בשכונות מצוקה? אחי הם גרים בקסריה רמת אביב וכול המקומות היקרותיים אלה הכבדים כבדים |
זה נכון.
אנימכיר איזה שומר לשעבר בבצפר בחליסה. הוא אומר לי הם נכנסים עם סיכינים לבצפר חופשי דקירות בהפסקות הוא יש לו ביצים הוא תפס את אחד הילדים רץ עם קרש בכל חליסה ואיים לפוצץ לותצורה אבא שלוא יים עליו בטלפון והוא שם זין. נראה לי הוא רוסי\קווקזי בכל מקרה יש מצב שהוא חרטט אבל אם לא הוא תותח על. אני מכיר איזה מישהו מדליית אל כרמל אבל הוא גר קרוב לאיזה יער או מעיין אנייקפוץ לשם בהזדמנות :) |
ציטוט:
אבל לא כדאי להסתובב באותו אזור איזה שבועיים, חודש... |
ציטוט:
בכל מקרה הם לא נמצאים שם הם נמצאים בשכונות יוקרה אחרות תחת שמירה מאוד כבדה. |
ציטוט:
גם ברמת אביב ג וזה בדוק אני אומר לך ולאבי אבוטבול יש בית בקסריה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ