![]() |
צריך להיות חתיכת מושפע כדי להסכים סתם ככה שחבורה של סטודנטים יעשו אחריך דייסקציה אחרי המוות ויזרקו את הגפה שלך במקרה הרע לזבל , ובמקרה הטוב תקבר בכמה חתיכות שונות.
עדיף כבר לתרום למשהו פרקטי. (אדי) |
ציטוט:
שאלה.. אפשר לתרום את גופך למדע כשאתה עוד בחיים? נגיד כשתהיה כבר זקן ולא יהיה לך כוח יותר לחיות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא נגד זה או משה ו אני מעלה את מה שיכול לקרות (נ.ב לא מספיק רופאים שיעשו זאת בינם לבין עצמם?) |
אם יש איברים שניתן לתרום אצל אדם שתרם את גופתו למדע, קודם כל תורמים את האיברים. הצלת חיים מיידית קודמת למטרות אקדמאיות. מהפן הזה אין מה לדאוג.
סה"כ, אני חושב שזה תלוי בגישה שלך לחיים ולמוות. אני אישית בטוח שכשאני אמות זה יהיה הסוף, לא יהיה לי עולם הבא או משהו כזה, ולכן מבחינתי לפחות שמישהו יפיק תועלת מהזבל האורגני שאני אותיר. |
ציטוט:
רק באמת הבעיה שאני מפחד ממנה זה למי יילכו האיברים. |
ציטוט:
מצידי שיעשו ממני וזלין מזה משנה הבנאדם מת לא נשאר כלום, זבל, אין נשמה. |
ציטוט:
חשוב לקבור את הגופה,כי זה בעצם הדבר שהכי "מסמל" את הבן אדם צריך תתת כבוד לגופה,עדיין היא סוג של זכרון טוב לאנשים שמסביבו. לכל צד יש את הנכונות שלו,אבל זו היא דעתי. אני לא הייתי קורה לגופה שלי אחרי המוות סתם זבל אורגני. תנסה להקשיר את זה לתמונות(של בני אדם..דברים שאתה אוהב) ותבין יותר למה אני מתכוון |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מדובר על תרימת כל הגוף.. גם הקבורה חשובה.. אבל כל האיברים שנרקבים אחרי כמה חודשים חבל שסתם יירקבו אם תוכל להציל חיים של אחר. |
תהיה רציונלי
|
ציטוט:
אז זה נשמע בסדר. אבל לקחת תגופה לקחת איברים ולשרוף/לתת לה להרקב באיזה חור לזה אני לא מסכים. כמו שאמרתי,לכל צד יש את הדברים הנכונים,רק מה חבל?שזה לא ממש הולך כל העניין. אתה חושב שמתייחסים לגופה בכבוד שם?עושים בה כל מה שרק רוצים ואלוהים יודע איפה היא אחריזה. לאדע מה איתך אבל נקח מפתח גוף..נראה לך שהוא היה רוצה שיקשקשו לו את הגוף בכזאת קלות? חח :king: . יש הבדל בין לתרום איברים,לבין לתרום את הגופה לכל מטרה שהיא שאין לך שמץ מה היא בכלל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לכל מי שתוהה ...
זה שיש לך כרטיס זה לא אומר שלוקחים לך את האיברים באופן אוטומטי שואלים את המשפחה ורק אם הם מאשרים אז משתמשים במה שאפשר כך שהמשפחה יכולה להגיד לא לתרום לאדם מסויים . בנוסף לזה רק לידע כללי כבר קרו לא מעט מיקרים שערבים מהשטחים תרמו לישראלים יהודים ומשהו אישי . בתור מושתל כבד כבר 5 שנים אני שמח לראות שפה לעומת הרבה מקומות אחרים אנשים מבינים את החשיבות , כן ירבו :) |
שרק ישאירו לי את הזין!
|
אה גם שחכתי לומר , שלא יתרמו את הכבד שלי לאיזה בודיבילדר סטרואידניק זיין שחירבש סייקל לא טוב והרס לעצמו את הכבד (באתר של סטרואידים אחד , נותנים מחירים להשתלת כבד פחחח)
|
שלום לכולם...
רציתי להביע את דעתי בעניין תרומת איברים שלאחר המוות... דבר ראשון לפי היהדות זה דבר אסור! כל גוף צריך להיקבר עם איבריו שלו... ולכן אסור לתרום איברים... עכשיו אני חושב, שלמרות שהאיברים הללו כנראה יצילו חיים... ויתנו לאנשים לחיות יותר זמן, אני לא חושב שלתרום איברים זה במקום...:thumbdown: אני מאמין כי כל בן אדם, יקבל את מה שמגיע לו!!! אני לא מאמין שזה מקרי שבן אדם זקוק להשתלה של איבר זה או אחר... כל בן אדם מקבל את מה שמגיע לו בחיים וכל דבר שקורה לי או לך או לכל אחד, זה מגיע לו מאיזה שהיא סיבה.. לפחות ככה אני מאמין... אבל בסופו של דבר, "איש, איש באמונתו יחייה" אומר המשפט... אז מי שמוכן לתרום אז כל הכבוד לו... מי שלא (כמוני) גם זה מקובל... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ