ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   של מי יותר גדול? תחרות "מר המרכז" לפיתוח גוף (https://israelbody.com/showthread.php?t=11358)

gog 04-06-07 12:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
תסביר קצת מה מורכב באופניים חוץ מהאופניים עצמם ולדעת את החלקים של האופניים וכל זה..

לא נראהלי שזה יותר מורכב מגוף האדם , איך הוא פועל , השפעות התזונה והדברים שהגוף צריך והורמונים וסטרואידים ואנדרולים ווינסטרולים ודקות ודיאנבולות :clap: וכו' וכו' וכו'

אליאב, מה הקשר מורכב?
איפה אני כתבתי שאופניים זה יותר מורכב מפיתוח גוף?
אני כולה כתבתי שיש לזה קהל גדול בהרבה.

(כל מה שכתבת בהרחבה על הפיתוח גוף, יש גם באופניים, חוץ מזה שההסטרואידים שונים).

שריר בתחת 04-06-07 12:23

מה זה הם ביכלל לא סוסים

Homie 04-06-07 13:00

תגובה 54 תסתכלו.

ניגרי ענק 04-06-07 14:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
אליאב, מה הקשר מורכב?
איפה אני כתבתי שאופניים זה יותר מורכב מפיתוח גוף?
אני כולה כתבתי שיש לזה קהל גדול בהרבה.

(כל מה שכתבת בהרחבה על הפיתוח גוף, יש גם באופניים, חוץ מזה שההסטרואידים שונים).

לגבי קהל של מתחרים, יתכן שיש יותר מתחרים בתחום האופניים.
אבל לגבי קהל של מתעניינים פוטנציאלי, זה מצחיק להשוות בכלל.
תריץ קלטת של מירוץ אופניים בסלון ממוצע, ואני בספק גדול מאוד אם יהיה מישהו שיעיף בכלל מבט.
תן להם תחרות פיתוח גוף, בלי כל הצחוקים והדחקות, אלא כמו שזה - עם פרשנות רצינית וסיקור "ניוזי" - ותראה שלא יהיה אחד שלא יסתקרן.

gog 04-06-07 14:36

ניגרי, רואים שאתה מדבר מחוסר ידע.
אני אומר לך בבירור, וכאחד שהאופניים נמצאים בסביבתו (משפחה, חברים) ובנוסף מתעניין כבד בתחום הפיתוח גוף, שמה שעכשיו עושה הפיתוח גוף, מתחיל קצת לקבל צורה, האופניים כבר עשו לפני מספר לא מבוטל של שנים.

תראה את ההיקף של זה בתקשורת, בערוץ 5, יש כל הזמן שידור של תחרויות אופניים, בעיתון ידיעות אחרונות במוסף הספורט יש מדור קבוע רק של אופניים, יש כמובן את כל התחרות העולמיות שמשודרות בשידורים ישירים כמו הג'ירו האיטלקי וכמובן הטור דה פרנס, בשבתות יש מאות ואלפי קבוצות של עשרות חבר'ה שרוכבים ביחד.

פיתוח גוף?
סיקור תקשורתי? אפס.
וגם אם כן, אז זה רק בדיחות על באדיבילדרים ו\או ירידה על "המפלצות" המגעילות האלה.
אולימפיה? באיזה ערוץ בארה"ב נידח בתשלום, שלא לדבר על תחרות אחרת שהיא לא אולימפיה.
בארץ? באים לתחרות מאות בודדות למר ישראל, שזוהי תחרות חד שנתית, לעומת תחרויות אופניים שהן בתדירות גבוהה הרבה יותר ויש הרבה יותר קהל (משתתפים וצופים).

OMRI-TURBO 04-06-07 14:47

אני לא מבין על מה אתם נאבקים? מי שאוהב פיתוח גוף אוקיי, אבל רוב הציבור 99.9 אחוז זה לא מעניין אותו, ואופניים כן. ערוץ כמו יורוספורט משדר בלי הפסקה את התחרויות אופניים וכל אירופה להוטה באירועים כמו טור דה פרנס וכל זה. אני מבין שקשה לכם לקבל את זה כי אתם בתוך הספורט אבל זה לא מעניין את רוב האנשים, וההפך, הם מזלזלים בזה כיון שפיתוח גוף סטייל אולימפיה זה פריק שואו. וזה עדיין בסה"כ תצוגה, למשל הרמות כוח והרמת משקולות אולימפית מקצוענית זה כן תחום שאנשים מתעניינים בו ורואים אותו ובאירועים האלה כן יש שידורים בערוצי הספורט .

benwin21 04-06-07 14:53

leo הגבת שם???

OMRI-TURBO 04-06-07 14:54

:):):):) יש שם תגובות קורעות! תראו את 64

zav 04-06-07 15:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
נו וכשאני עושה דיאטה אני בכלל לא אוכל פחממות (ז"א אני לא אוכל פירות, לא אוכל עמילן מכל סוג שהוא, ומשתדל מאוד לא להגזים עם הירקות) והאימונים שלי עצימים ביותר, לא צריך להתבכיין מני :closedeyes: .

אני יודע שמי שעל חומרים אוכל הרבה, אבל בוא נעשה חישוב קטן.
בן אדם שהוא 1.75 שזה גובה ממוצע, ונניח הוא 75 קילו על 7% שומן. זה 2500 קלוריות במנוחה אם יש לו חילוף חומרים מהיר (36 כפול מסה רזה). עכשיו נניח הוא סוס עולמי והוא 120 קילו על 8% שומן כל השנה סבבה? זה 110 קילו מסה רזה. ההפרש הוא 35 קילו של שריר. ולכן ה35 קילו שריר האלו צריכים 13 קלוריות לקילו, שזה יוצא לנו ~450 קלוריות. תחבר 450 ל2500, יש לך 3000 קלוריות במנוחה. עכשיו אימון אנאירובי צורך 300 קלוריות גג(!). נניח שיש לו הסתגלות תרמודינמית נדירה ביותר, שהיא 1000 קלוריות של NEAT.
זה 4300 קלוריות. תוסיף לו 300 קלוריות מהליכה ביום-יום פה ושם. זה יהיה 4600, נניח 4700. אז מ4700 איך אתה מגיע ל9000 קלוריות ביום? זה 4300 קלוריות ליום שצריכים להפוך לשריר. זה אומר שהוא בונה מינימום חצי קילו שריר ביום. אתה חושב שעם סטרואידים זה אפשרי?
אני חושב שלא... הם פשוט לא יודעים לחשב קלוריות או שהם מגזימים. אבל אף אחד לא אוכל כ"כ הרבה. אם הוא יאכל 9000 קלוריות ביום, או שהוא יעלה בשומן, או שהוא יעלה בשריר. נראה לך הגיוני שבריון של 120 קילו על 8% שומן יעלה חצי קילו שריר ביום? אפילו אם זה 50% שריר ו50% שומן, זה יהיה רבע קילו שריר ביום.

הקלוריות הן לא רק כמו שאתה מחשב..
עזוב את זה שהם על סטרואידים אז הם צריכים לאכול יותר.. מעבר לכל החישובים האלה שנתת פה, השיקום שלאחר האימון הוא ארוך טווח והוא שדורש הרבה קלוריות מעבר למה שחישבת...
שלא כמו בענפי האירובי, התאוששות מספורט אנאירובי היא ארוכה ודורשת המון אנרגיה, ועל כך הם מפצים באוכל....

Bullet 04-06-07 15:07

אתה יכול להביא רפרנס להוצאה הקלורית של ההתאוששות הזאת שלך?
היא קיימת, נכון אבל זה עניין של 200-300 ליממה, לא אלפים.

OMRI-TURBO 04-06-07 15:13

Zav מגזים עם זה, דיברנו על זה כבר בפורום Vip.

Leo 04-06-07 15:32

אהם אהם אהם

קיצר דיי להתעצבן על זה

בגלל אנשים כאלה אנחנו לא נמצאים בכל מקום ויש לנו יחוד ומעמד

מהבחינה הגופנית

אז תגידו להם טובה

אחרת לכולם היה יד 40

F][_aMe 04-06-07 16:09

מדהים את עד כמה שאנשים בורים כשזה מגיע לפיתוח גוף.
אני מגלה את זה כל פעם מחדש לצערי, כמעט כל יום כשאנשים מנפנפים במיתוסים המטופשים שלהם.
חבל שתחום הפיתוח גוף בארץ הוא כ"כ בשפל.

moshe12007 06-06-07 16:30

חחח איזה תגובות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ