![]() |
שמע, כשנרשמתי לפורום הזה הייתי 70 וקצת קילו באחוז שומן גבוה על 1.77, לא בדיוק מפלצת מסה. גם לי היה ידע יחסי, בעיקר דברים שלקחתי מפורומים מחו"ל. לקחו כמה שנים, לאט לאט כמו שאמרתי, והיום אני על 87 קילו באחוז שומן יותר נמוך ממה שהייתי כשהתחלתי. זו הדרך הנכונה, רק סבלנות והתמדה.
|
ציטוט:
מקווה עוד חודשיים שתזכו לראות אותו חטוב ועוד חצי שנה כבר הרבה יותר גדול מעכשיו (לגובה ולכל הכיוונים). לאט לאט אני אתקדם. |
ציטוט:
ציטוט:
2. אם אתה מתכוון לעמוד וחצי הזה שלייל כתב בסוף הספר.. אז שיבושם לך. אני חשבתי שאתה מתכנן לעשות UD2 רגיל וכתוצאה מכך מצפה גם לעלייה במסה. |
ציטוט:
2. כי זה אותם עקרונות בסופו של יום. |
ציטוט:
כנס ללוגים, הצג את כולם ותופתע לגלות לוג חיטוב של כ20 עמודים אם איני טועה. PSMF וUD2 אלו באמת שני עולמות שונים.. הלוג הראשון שלו הוא זה שדומה בעקרונותיו.. באמת שניתן ללמוד ממנו הרבה על חיטוב. ושוב, אתה לא צריך חיטוב! שכח מזה בשלב זה.. חבל. 2. נכון וגם פה הוא מדבר על כמות פחמ' נמוכה. משהו כמו 100 גר' ליום. ממש לא מתאים למסה לדעתי וייתן לך עליה מזערית אם בכלל. הרעיון הוא לא לעלות בשומן. אל תיתן לשומן להטריד אותך כעת. אתה בתחילתם של האימונים (עכשיו כבר פחות) - בשלב זה העלייה בשומן צריכה להיות מזערית אל מול העלייה בשריר. אל תשכח את גילך הצעיר שמונע ממך להתפתח בצורה אופטימלית. |
אני חושב שמשהו לא בסדר בתפריט שלך תתקן אותו תשתדל לעלות כמה שיותר נקי אפילו תעלה נטו נקי תראה שגם תעלה הרבה פחות במשקלים ובקצב יותר איטי וגם זה היה יותר הסטטי
ובכל זאת כל הכבוד והכי חשוב לא להתיאש |
ציטוט:
דבר שלילי: לייל מקדונלד לא המציא את הגלגל, UD2 זה פשוט דיאטה קטוגנית מחזורית שהוא חישב במדוייק כל מיני דברים ועשה אותה אופטימלית. אבל העקרון פשוט-לדולל גליקוגן כדי שבשלב העליה במסה יהיה P ratio גדול יותר, זה הכל. |
רציני ל4 חודשים זה לא ממש טוב..
אתה התאמנתה בלי הפסקה? |
ציטוט:
|
לכל החברה שאומרים ל4 חודשים זה לא טוב.
אני מסכים איתכם שבכללי אני נראה על הפנים. אבל לא ראיתם איך הייתי לפני אז אתם לא יודעים אם זה טוב או לא. וזה טוב. |
ציטוט:
אם אתה מרגיש שהספקת יפה תמשיך לעבוד ולהתחזק אם לא תשפר סך הכל אתה מתאמן בשביל עצמך ולא בשביל אחרים. כל העלבה שקיבלת פה או משהו בסגנון תנסה לקבל את זה כנקודה למחשבה ותתקן את זה אני ראיתיפה כמה אתה מבין\ לפני שהעלת אתהתמונות הייתי בטוח שאתה בן 18 לפחות יש לך ידע תיישם אותו ותתחיל לפעול אני מאמין בך |
ציטוט:
|
ציטוט:
נניח שאתה שוקל 80. כמה גר' חלבון כבר תאכל? נגיד 160. יוצא לך קצת יותר מ1200 קל'. כמה קל' כבר תצרוך משומן?? הרעיון הוא שתעלה במסה בגלל ימי ההעמסה. לא בגלל שניתן לעלות במסה מ150 גר' פחמ' ביום. ובאמת שלא כ"כ הבנתי מה עומד מאחורי זה. הרי לא תדלל גילקוגן במהלך השבוע מאחר ואתה כן מספק לגוף פחמ'. אם כך, מה הרעיון בעמסה? בניגוד לUD2 אותה אני ממש מעריך. לUD2 לעלייה במסה לא התייחסתי כלל. שכן אני לא מבין מה בדיוק היתרון שלה על תוכנית עלייה במסה רגילה? אולי פיספסתי משהו? |
יש האומרים שלשומן יש אפקט אנאבולי לא פחות טוב מפחממה.
ככה שאפשר לעלות במסה עם מעט פחממות. |
בולט בן כמה אתה?
|
ציטוט:
או שאני פיספתי משהו או שאתה פיספסת משהו.. נניח שבשביל לעלות במסה במשקל של 80 ק"ג אתה צריך במינימום 2500 קל'. והגענו ל1200. תאכל 1300 קל' משומן? (בחישוב זריז כמעט 150 גר'..) לפי הבנתי, הרעיון הוא להעלות במסה מהעמסת הפחמ'. לא מכך שתהיה במאזן חיובי בגלל כמות גדולה של שומן. וכאן התהייה שלי. הרי אנחנו לא מדללים גליקוגן עם 100-150 גר' פחמ' ביום. אז מה תיתן ההעמסה? |
ציטוט:
לאנשים עם רגישות לא טובה שרזו ורוצים לעלות במסה יחסית לאט לשומן יכול להיות יתרונות בשבילם על פחמימה. למרות שצריך רגישות ממש נמוכה בשביל זה, כי שומן יכול להפוך לשומן בקלות. |
לא הבנתי מה הבעיה שלך נמרוד?
אימונים לא נכונים? תזונה לקויה? |
ציטוט:
גנטיקה בינונית. פשוט נקודת ההתחלה שלי הייתה על הפנים. |
ציטוט:
וכן, זה יוצא 150 גרם שומן. אז מה? אתה כ"כ מפחד משומן? http://www.alldruginfo.com/x/xenical/Xenical.jpg נמרוד אין לך שום בעיה של גנטיקה, יש לך בעיה של גיל, זה הכל. ילד בן 14 לא ייראה כמו רוני קולמן, מה לעשות... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ