ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מפלצת הספגטי המעופפת - הדת האמיתית? (https://israelbody.com/showthread.php?t=11271)

פאוור 04-06-07 14:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pohdem
,תאמין לי זאת אחלה של דת והיא ממש עושה טוב לנפש.. כדי לך לנסות ולהעמיק בה טיפה..

אתה יהודי או גוי מה זה אחלה שמה אחלה...
אחי אל תדבר שטויות אני אדם חילוני אבל מאמין אני מאמין באלוהים ולא מחפש כל מני אמונות מפגרות

keen12 04-06-07 14:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
אחי אל תדבר שטויות אני אדם חילוני אבל מאמין אני מאמין באלוהים ולא מחפש כל מני אמונות מפגרות

במה האמונה בדת הזו שונה מאמונה בדת היהודית, או בכל דת אחרת לצורך העניין?

Gamerrrrr 04-06-07 14:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור

אתה אל תדבר שטויות, אתה חילוני אבל מאמין באלוהים?? חלאס לחרטאות.

פאוור 04-06-07 14:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr

כן גמר אני חילוני ומאמין באלוהים אתה לא מאמין זו בעיה שלך
יש המון חילונים שמאמינים באלוהים

P-a-n-1-c 04-06-07 14:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr

יש הבדל בין להאמין בישות שנקראת אלוהים לבין להיכנס לתוך דת כלשהי ולקיים מצוות.

OMRI-TURBO 04-06-07 14:23

אני יהודי, בטח שלא אטאיסט כי אני מאמין במסורת היהודית ומברך אותה, זה מה שמבדיל אותנו ומייחד אותנו.(בין היתר)
האמת היא שאני שונא אטאיסטים יותר מאשר חרדים, כי האטאיסטים רוצים למחוק את ההגדרה של ישראל כמדינה יהודית ולהוציא ממנה את כל הייחודיות.
אטאיסטים הם גם נגד לחגוג חגים ומסורת. (למשל יש גנים בתל אביב שלא חוגגים שם פסח וחנוכה וכל זה בגלל שהם מתנגדים לדת)
אני יהודי,לא מאמין באלוהים,מאמין במסורת,שימור מנהגים וכו'. אני לא מאמין באלוהים אבל אני בעד כל מה שמסביב לכך כמו החגים והמסורות,זה חיובי מאוד בעיני ותורם ללכד את האוכלוסיה היהודית במדינה עם כל העדות שלה.[/

Leo 04-06-07 15:38

ואללה , צדקו אלה שאמרו שאי אפשר לתאר קשר ליהדות בצורה חד מימדית

אבל אני עדיין נגד ההגדרה של הנאצים לפי הגזע \ הורים.

סהר! 06-06-07 15:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
אני יהודי, בטח שלא אטאיסט כי אני מאמין במסורת היהודית ומברך אותה, זה מה שמבדיל אותנו ומייחד אותנו.(בין היתר)
האמת היא שאני שונא אטאיסטים יותר מאשר חרדים, כי האטאיסטים רוצים למחוק את ההגדרה של ישראל כמדינה יהודית ולהוציא ממנה את כל הייחודיות.
אטאיסטים הם גם נגד לחגוג חגים ומסורת. (למשל יש גנים בתל אביב שלא חוגגים שם פסח וחנוכה וכל זה בגלל שהם מתנגדים לדת)
אני יהודי,לא מאמין באלוהים,מאמין במסורת,שימור מנהגים וכו'. אני לא מאמין באלוהים אבל אני בעד כל מה שמסביב לכך כמו החגים והמסורות,זה חיובי מאוד בעיני ותורם ללכד את האוכלוסיה היהודית במדינה עם כל העדות שלה.[/

סליחה על ההקפצה אבל איך אתה משמר את המסורת ולא מאמין בשם?
אתה קצת סותר את עצמך כי בזכות השם אתה חוגג את החגים והרי בזכות השם העם יצא ממצרים שאתה חוגג את הפסח וכו'.
ושוב סליחה על ההקפצה

מתן18 06-06-07 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר בתחת
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lar_system.jpg

אתם יודעים מי ציר את זה

** צייר צייר לא ציר יא ילד מפגר.

שריר בתחת 06-06-07 16:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
** צייר צייר לא ציר יא ילד מפגר.

אני ילד מפגר ??? חחח

וואלה זה אתה ימורה ללשון יקוקסינל חח

לא פלא שאתה מתקן אותי בכתיב זה הדבר היחיד שיש לך בחיים לשבת וללמוד כול היום חורש

ביגלל זה אתה תותח בזה מה אני יעשה אחי אני יש לי חיים אני יוצא

אתה יודע מה זה חברים?? אהה אופס בחיים לא היה לך טוב קטנה אני מוכן לתרום את חלקי ולהיות חברך רק לא במובן שאתה חושב אני לא הומו נשמה

keen12 06-06-07 16:25

ציטוט:

אני ילד מפגר ??? חחח

ואלה זה אתה ימורה ללשון יקוקסינל חח

לא פלה שאתה מתקן אותי בכתיב זה הדבר היחיד שיש לך בחיים לשבת ולילמוד כול היום חורש

אתה יודע מה זה חברים?? אהה אופס בחיים לא היה לך טוב קטנה אני מוכן ליתרום את חלקי ולהיות חברחה רק לא במובן שאתה חושב אני לא הומו נשמה

וואלה*
יא מורה*(אם כבר)
פלא*
ללמוד*
לתרום*
חברך*
אידיוט, מה הקשר בכלל בין שגיאות כתיב והבנה בסיסית של השפה לחיי חברה?.
אתה לא אמור לחרוש כל היום בשביל לדעת לכתוב בשפה תקנית, מצד שני, לא הייתי מצפה ממישהו שבאמת חושב שדרך האינטרנט, ועוד באמצעות דיון כזה מפגר יצליח להוכיח את קיומו של אלוהים ליותר.

שריר בתחת 06-06-07 16:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי keen12
וואלה*
יא מורה*(אם כבר)
פלא*
ללמוד*
לתרום*
חברך*
אידיוט, מה הקשר בכלל בין שגיאות כתיב והבנה בסיסית של השפה לחיי חברה?.
אתה לא אמור לחרוש כל היום בשביל לדעת לכתוב בשפה תקנית, מצד שני, לא הייתי מצפה ממישהו שבאמת חושב שדרך האינטרנט, ועוד באמצעות דיון כזה מפגר יצליח להוכיח את קיומו של אלוהים ליותר.

מה אתה אומר פשש אני אידיוט ואתם חכמים אני לא מבין את כולם פה חושבים הם חכמים יש לי שגיעות כתיב לא נוראה חח חלש בלכתוב אבל בדברים אחרים אני הרבה יותר חזק דרך אגב יש לי IQ מעל הממוצע

וחוץ מיזה ניסיתי העיקר הכוונה שם למלה ראו למה היתכוונתי וזה הכי חשוב !
עדיף לנסות מאשר לא לנסות ביכלל ואני בן אדם שמנסה !(בכימעת תמיד מצליח)

מתן18 06-06-07 16:50

ציטוט:

אני ילד מפגר ??? חחח

וואלה זה אתה ימורה ללשון יקוקסינל חח

לא פלא שאתה מתקן אותי בכתיב זה הדבר היחיד שיש לך בחיים לשבת וללמוד כול היום חורש

אתה יודע מה זה חברים?? אהה אופס בחיים לא היה לך טוב קטנה אני מוכן לתרום את חלקי ולהיות חברך רק לא במובן שאתה חושב אני לא הומו נשמה

"הפוסל במומו פוסל"

ומה שיש לי בחיים לילד מסכן כמוך בחיים לא יהיה..רואים שאתה איזה ילד מסכן שלא יודע אפילו להתבטא ולדבר כמו שצריך..רחמים עלייך רחמים

חח עאלק כמעט תמיד מצליח י'מסכן..מביא תמונה של היקום ושואל מי צייר את זה..מה אתה חושב שאלוקים זה איזה גימיק?..אמן תחטוף עונש רק על זה יא עלוב נפש.

שריר בתחת 06-06-07 16:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
"הפוסל במומו פוסל"

ומה שיש לי בחיים לילד מסכן כמוך בחיים לא יהיה..רואים שאתה איזה ילד מסכן שלא יודע אפילו להתבאטות ולדבר כמו שצריך..רחמים עלייך רחמים

ואלה אני לא יגיד שאתה לא צודק אתה צודק מה שיש לך בחיים כול הבנים האלה
לי אין אבל בקטנה יש לי תחליף שקוראים לזה בנות אבל בקטנה יהיה טוב!

מביא לי פה מישפטים הפוסל עלק חח
משפטים לא יעזרו לך יבחוררררררררררררררררררררררר!

דרך אגב אתה לא תרביץ לי כי אתה עבריין ואני מה אני סתם אחד ):

טוב די לא יורד עלייך יותר לא יפה אני כבר מרגיש לא נעים מימך להוציא אותך ככה מהארון

מתן18 06-06-07 17:04

ציטוט:

ואלה אני לא יגיד שאתה לא צודק אתה צודק מה שיש לך בחיים כול הבנים האלה
לי אין אבל בקטנה יש לי תחליף שקוראים לזה בנות אבל בקטנה יהיה טוב!

מביא לי פה מישפטים הפוסל עלק חח
משפטים לא יעזרו לך יבחוררררררררררררררררררררררר!

דרך אגב אתה לא תרביץ לי כי אתה עבריין ואני מה אני סתם אחד ):

טוב די לא יורד עלייך יותר לא יפה אני כבר מרגיש לא נעים מימך להוציא אותך ככה מהארון

חח זה כל מה שיש לך להגיד י'מסכן..מה אני יגיד לך איזה אוצר מילים עשיר..הומו מי שעשה אותך י'זיבלון קטן ומסריח..עאלק שריר בתחת..משהו אחר יש לך בתחת לא שריר יא בן של ליצאנית:laugh: ..עאלק יש לך בנות חחחחחחח מנסה לשכנע את עצמו..לך תתקע את אמא שלך או משהו:clap:

שריר בתחת 06-06-07 17:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
חח זה כל מה שיש לך להגיד י'מסכן..מה אני יגיד לך איזה אוצר מילים עשיר..הומו מי שעשה אותך י'זיבלון קטן ומסריח..עאלק שריר בתחת..משהו אחר יש לך בתחת לא שריר יא בן של ליצאנית:laugh: ..עאלק יש לך בנות חחחחחחח מנסה לשכנע את עצמו..לך תתקע את אמא שלך או משהו:clap:

לא לא ניראה לי ניראה לי דווקה אני יתקע את אמא שלך או משהוא :):):):) :sbb4:

מתן18 06-06-07 17:26

ציטוט:

לא לא ניראה לי ניראה לי דווקה אני יתקע את אמא שלך או משהוא חחחח :sbb4:

טוב אין לי כח להתווכח עם בן של זונה כמוך..קיצור אני מאחל לך מכל הלב שיהיה לך סרטן בתחת..

נ.ב
אמרתי כבר שאתה בן של זונה?
אז למקרה ששכחתי-אתה בן של זונה:clap:

שריר בתחת 06-06-07 18:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
טוב אין לי כח להתווכח עם בן של :):):):) כמוך..קיצור אני מאחל לך מכל הלב שיהיה לך סרטן בתחת..

נ.ב
אמרתי כבר שאתה בן של :):):):)?
אז למקרה ששכחתי-אתה בן של :):):):):clap:

לך אין כוח חח אתה יודע איך מצחיקים אותי ילדים כמוך החנות האלה שהם פיתאום גברים מול מחשב חח חמוד אתה !

חס ושלום סרטן אפילו לקוף כמוך לא מאחל את זה !

בן של :):):):) היחיד פה זה אתה ואם אתה רוצה הוחכה אני יעלה תמונה!

קיצר חנבץ אל תגיב יותר

מתן18 06-06-07 18:19

ציטוט:

לך אין כוח חח אתה יודע איך מצחיקים אותי ילדים כמוך החנות האלה שהם פיתאום גברים מול מחשב חח חמוד אתה !

חס ושלום סרטן אפילו לקוף כמוך לא מאחל את זה !

בן של :):):):) היחיד פה זה אתה ואם אתה רוצה הוחכה אני יעלה תמונה!

קיצר חנבץ אל תגיב יותר

לא הבנתי אתנ תעלה תמונה שאמא שלך מוצצת לך תך כדי שאתה בשלבים מתקדמים של סרטן התחת..חח טוב בכיף מה אני יגיד לך..:crazy:

שריר בתחת 06-06-07 18:51

i fuk your mother
and she say to me i want more take car for it ok?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ