![]() |
ציטוט:
מרגל עאלק.. |
ציטוט:
סתם אני מכיר כמה אנשים מעמישב ליראות איפה תגר ולהשוואת מה נילחצתה? |
אתה גר בבאר שבע, רק לצורך העניין.
חמוד אם תדבר הרבה אני יפרסם באמת את הכתובת שלך. |
ציטוט:
שמע אני עזבתי את כל הבלאגנים לפני הרבה שנים..וגם ככה לא חסרים פה אנשים שלא כ"כ מחבבים אותי..ואני שומר על פרופיל נמוך כבר הרבה מאוד זמן.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה אני בבלאגנים ?אני ילד טוב סתם שאלה אתה זה שרשמתה כיאלו לא מפחד פה מאף אחד וזה וכול פעם תיראתה את עמישב כיאלו זה שכונת סלע בנתניה אז עניין אותי לדעת מי אתה כי אני מכיר שמה אמרתי לך קצת אנשים |
טוב דיי כבר עם כל הפוסטים הדרמטיים האלה אתה לא צריך לעשות עניין כל פעם שאתה בא והולך
|
ציטוט:
אתה ילד, אתה רק בן 13 :dry: |
ציטוט:
תפרסם אתה את הכתובת המדויקת שלך..תשאיר גם מספר פלאפון ותעשה מה שבראש שלך..אני לא הולך לעשות את זה בפורום שכזה.. |
ציטוט:
איך אני בן 13 אם פתחתי פוסט שבו שאלתי שאלה על כלל נסיגה,חומר שלומדים רק בכיתה יא'/י' אתה לא יותר מאפס בלי חיים,אפילו התדמית שאתה מנסה להקנות לעצמך לא אמינה..בקושי את עצמך אתה משכנע. |
ציטוט:
תיארתה את עצמך כיאלו אתה איזה עבריין סטיין אבוטבול אז עניין אותי לדעת מי אתה כי אני מכיר כמה אנשים מעמישב זהו נקודה למה אתה כל כך נילחצתה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני יודע מי זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סתכלו בסירטן הבא http://www.youtube.com/watch?v=wTEttghJRZw זהו מתן שלנו משחק אם חברו ליפני קיום היחסים במיטה.. תיסתכלו אם איזה ילד טוב ירושלים יש לכם עסק,במיוחד לך סוזוקי. מרגל טוב, תמיד יעשה חיפוש בפורום! |
ציטוט:
בונאה אם לא הייתי מעלה את זה בעצמי לפורום פה כדי להוכיח להומי שיש לי ידע בהאבקות חופשית זה היה יכול להיות מהלומה רצינית..סחתיין:whistle: ! עריכה: וואי עכשיו שאני מסתכל על זה זה באמת פדיחה!..חחחחח אבל זה גם מצחיק אחושרמוטה חחח גדול איזה פרצופים עשיתי שמה...מוניטין!!! |
בלש אמיתי:jockey:
|
דניאלוו קניתי סנדההה סתכל בפורום 50
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ