![]() |
ציטוט:
אז אם לא רפואה אני אלך לאיזה הנדסה... או משהו שיביא גם $ וגם יהיה מעניין |
ציטוט:
|
עזוב אני וחיות לא מסתדרים.
ומי אמר לך שלוקחים את 2 ההכי טובים בסכם? ממש לא... לוקחים את מה שיכול להעלות לך את הממוצע ולא להוריד. |
ציטוט:
|
יש הרבה חברי פורום שירצו להיות לקוחות שלך... ואני לא מתכוון לחיות המחמד שלהם
|
ציטוט:
|
בולט למה אתה לא מחובר לאיסיקיו?
אני צריך אותך במשהו..שלח לי הודעה או משהו תודה ;) |
תשאירו ICQ עוד 11-12 שנה נספק לכם מה שתרצו בתמורה לסכום סמלי :whistle:
|
Don't know much about history
Don't know much biology Don't know much about science books Don't know much about the french I took But I do know that I love you And I know that if you loved me too What a wonderful world this would be Don't know much about geography Don't know much trigonometry Don't know much about algebra Don't know what a slide rule is for But I know that one and one is two And if this one could be with you What a wonderful world this would be דני אני מקדיש תשיר הזה לזאתי עם הבז'אז'ים הגדולים מהחדר כושר, אני היום לא מתאמן אני אבוא מחר, אז אם אתה בא היום ורואה אותה תראה שאף אחד לא מתחיל איתה לפני. |
ציטוט:
חחחחח אחי נדפקת לגמרי שתהיה בריא:clap: סבבה נארגן לה משמר כבוד |
ציטוט:
רוצה שאם מישהו יתחיל איתה אני אפיל עליו איזה מוט? :whistle: |
ציטוט:
להפיל זה מלמעלה.....אני בספק אם יתחיל איתה מישהו יותר נמוך ממך? תוכל לנסות להטיל עליו משהו :basketball: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מכיתה ז' אני אומר "חשבון" ולא מתמטיקה אגב... יש גם תורה (ולא תנ"ך) |
שיזדיינו הלימודים
ושתזדיין מערכת החינוך המושחטת והשמאלנית |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Jחחח אני כיתה ט'..
5 יחידות אנגלית 5 מתמטיקה.. זהו ביינתים אין לנו עוד מקצועות של הקבצות.. תכלאס ממצוא 85.. ומשהו.. |
ציטוט:
עשיתי חישוב: שווה לי לעשות 003 שזה ממש קל, ללמוד חודש וחצי טוב טוב ל004 ואז לסיים 4 יחידות עם ציון טוב יותר, מאשר 90 ומשהו ב005, 80 ומשהו ב006 ונכשל ב007 בכל מקרה, אם אי פעם אני ארצה להשלים ל5 יחידות, אני אצטרך רק לקרוע ת'תחת על 007 וזהו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ