![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
הרגת אותי מצחוק.. |
ציטוט:
יש כאלו משחקים אותה עבריינים ויש כמה שהם באמת כאלה, אבל לרובם אין אומץ לדקור... |
ציטוט:
|
ציטוט:
סבבה אלה שמשחקים אותה אפשר לאתר אבל אלה עם הסכינים? אני מעדיף שיקראו לי פחדן מאשר להיות אמיץ בקבר |
חחח תשמור על הכבוד שלך? :d
איזה כבוד בדיוק? חחח זה משעשע, כבוד. מזה כבוד? |
ציטוט:
אבל באמת, כאילו מה אתם חושבים שאם תלכו בת"א ואתם גרים בצפון תשמעו התלחששויות "רואה את זה, זה זה מסוכן, יש לו קטן" |
ציטוט:
אחי אתה בן 15 איזה כבוד כבר יש לך?:laugh: |
|
אהה ולקבל מכות זה לשמור על הכבוד???
אם מישהו מוציא לך סכין תברח ויום אחרי תשכח שהיית שם.. וכן הגיבורים ORiS ואלה אעלק להוציא מקל לשבור אותם אעלק ואז זה יתחיל להיות מסוכן, ואז יתפסו אותך חברים שלו, או סתם אנשים ויזינו אותו.. יאללה גם כן כל האמיצים כאן אני רוצה לראות מישהו יעשה משהו במציאות... אל תעשו שטויות ופאוור הבנתי תקטע שלך.. אתה כל הזמן כותב שאתה רוצה להתחזק מהאימונים .. מה הקטע אתה ילד שערסים מרביצים לו? אחי אל תעשה שטויות אל תחפש לריב ולידפוק תחיים שלך ושאתה תהיה גדול אתה תחשוב ותריאה כמה טיפש אתה היית שאתה מסתבך.. אל תחפש לריב אחי אם זה ערסים כבדים עזבו אל תתעסקו אבל אם זה סתם ילדים חשים מפגרים כנסו בהם. |
הייתי רוצה ללמוד לנטרל סכין.
תראו את זה, קרב מקלות, יש שם כמה טכניקות ממש יפות לדעתי. http://youtube.com/watch?v=BrN_0Vvs3...related&search= |
חחחחחחחחחחחחחחחחח כמה אנשים מדברים פה על פארש...אני חותך את ה*** שלי אם מישהו באמת יעשה מה שהוא מדבר פה....
|
למדתי שנתיים התגוננות רחוב, וביניהם היה כיצד להתגונן מנשק חם וקר (סכין).....אבל אני לא זוכר כלום!
|
מה אמנות לחימה?! תוציא רישיון לנשק וסיימנו! סתם, תעשה מה בראש ש'ך.
|
ציטוט:
|
עשית בשכל!
ריב שנמנע זה ריב שנוצח! |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח:1eye: :cry_1: :wacko: השורה האחרונה הרסה אותי! |
ציטוט:
|
זה גם תלוי אם אלו ערסים שסתם מחזיקים סכין או אנשים רציניים....
|
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ