![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א וחאלס אם התגובות הציניות המגעילות שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רק הבנות האלו, אם כ"כ מפריע להן שאני מסתכל על החזה שלהן שיפסיקו לבהות בשלי! למרות שצריך להתחשב בעובדה שהחזה שלי יותר גדול משל חלק ניכר מהבנות שאני רואה במשך הזמן האחרון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פתחתי לוג ב"אימונים". אני מבטיח להעלות שם תמונות כי אני הולך להיכנס באמ-אמא של החיטוב הזה. עד 10% שומן או עד המוות! |
ציטוט:
או שיש לך חזה גדול מידי נוטה לאישה או שהנשים שאתה רואה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לאן האשכול הזה גלש חחחח
|
חחחח בואנה אייל אמזלג יא מעוך אתה שוקל 60 קילו ואתה לא יכול לצאת מחולצות?
קרעת אותי מצחוק יא עיפרון.. ברצינות אתה ממש מגזים ואתה עושה צחוק מעצמך |
ציטוט:
|
מצחיק שאתם אומרים פה דברים שאפילו למרקוס רול הם לא קורים
|
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה פוגש חבר שלך אחרי שהרבה זמן לא התראיתם, ואתה רואה שהוא השמין ברמות, ואז אתה מתלהב ואומר
"פששש יפה אחי, גדלת במסה". |
ציטוט:
אז מה אם זה נשמע קצת הזוי ואולי קצת מצחיק, אבל הבן אדם משקיע... :flowers: |
סבבה משקיע שיהיה לו לבריאות
אבל מה קשור 60 קילו ל : התפוצצה לי חולצה על הגב עשיתי אפצ'י עשיתי כמו צ'רנוביל זה מוגזם וזה מוריד מהכבוד של הבן אדם. |
ציטוט:
אני חושב שהתגובות שלך לא כ"כ במקום גם אם אתה ציני אחי. |
ציטוט:
חוץ מיזה שבתמונות אני ניראה הרבה יותר קטן ותמונות שלי לפה לא העלתי אמ.... חודשיים... ותאמין לי גדלתי הרבה אני יעלה תמונות לקראת סוף הקיץ כך שאני יהיה במלוא הכוח איפה שהייתי לפני הפציעה |
*)שאחים גדולים\חברים של המשפחה\אנשים שמבקרים אצלכם בבית לעיתים קרובות אומרים לכם "יהיה יום שאני אבוא ואתה לא תאכל?"
(קרה לי עם חבר של אחותי חח) *)שיש לי שריטה על הבייספס ואתה מתחנן שזה סימן מתיחה. *) שאחרי שמצאת סימן מתיחה אחד אתה מתחיל כל היום לחפש עוד. |
ציטוט:
מה כל כך יפה בסימני מתיחה?!:ohmy: |
ציטוט:
לי אישית זה ממש נותן מוטיבציה, זהה בעצם מראה שהעור גדל מהר בזמן קצר, משמע התקדמתי.. |
ציטוט:
אבל אם אתה אוהב, מי אני שאתווכח איתך :wub1: |
ציטוט:
ועכשיו נוצרו לי בגב וביד קדמית(אני מקווב שאלה לא סתם שריטות.. משפט חוכמה חרוש קצת: היופי הוא בעיניי במתבונן. |
ציטוט:
חחחחחח צודק ואתה לא יודע כמה, בכל כך הרבה דברים :wub1: |
ציטוט:
:laugh: :laugh: חחחחחחחח גם אני בקונפליקט הזה! מצד אחד סימני מתיחה זה מכוער ומגעיל, מצד שני, WHO GIVE A FUCK??!?! זה אינדיקציה מושלמת לגדילה. |
ציטוט:
|
חחח עלה לי עוד אחד שאולי אמרו:
שתמיד בארוחות משפחתיות וכאלה, שהבקבוק עושה בעיות ולא נפתח ישר מעבירים אותו אליכם. שהאחים הגדולים שלכם מסנג'רים אותכם: "איתן, נכון שאתה מתאמן במכון ואתה חזק? אולי תעזור לי לסחוב את המכונת כביסה החדשה לבית שלי?" |
ציטוט:
חחח הם מביאים את זה כתירוצים חחח נגיד אני מת מעייפות ואין לי כוח, ואמא שלי מבקשת עזרה חח ואני אומר שאין לי כוח.. אז היא עושה לי : "אתה מתאמן, סתכל איזה שרירים, מה אין לך כוח?!?!?! " :):):):):ohmy: |
ציטוט:
שאתה לא יכול להגיד "אין לי כוח" אחר כך אומרים לך: אז למה אתה במכון כושר??? וכל מיני תגובות מציקות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וזה מרתיח!! :blush: :blush: |
שטרפז בשבילך זה לא צורה הנדסית.
שתאומים זה לא שדיים. שסוס זו לא חייה. חלאס חפרתי, מספיק הודעות פה להיות :] נפסיק בשיא... |
ציטוט:
או שסתם מתחיל לחפור להורים שלך שלספורט הזה אין קשר למשקלים שאתה מרים. :wiggle: |
כאתה כל היום לא בבית וב שעתיים החופשיות שיש לך הם שואלים אותך:
מה?? אתה פה?? |
ציטוט:
|
עוד משו חח:
שאתה הולך לזרוק את הזבל ואתה מרים את השקית כשהבייספס מכווץ שאתה עוזר להורים להרים שקיות מהסופר ומרים ביד החלשה יותר כדי שהיא תגדל חח |
כשאתה דופק ברז לחתונה שלך, בשביל להגיע למר ישראל.
|
כשאתה חולה,וההורים ישר מאשימים את האבקות.
|
כשאתה יכול להיות עם חברים שלך כולם יסתכלו על הכוסית שעברה
ורק אתה תסתכל על הבייספס המטורף של האיש שיושב על הספסל ליד |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ