ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתה יודע שאתה בודיבילדר כש... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4220)

The Iron Man 15-04-07 16:56

שמסנג'רים אותך לעשות דברים בבית כמו להזיז ת'מקרר ולהרים כל מיני דברים כבדים ואז מנסים לנחם אותה בטענה: "אתה הולך לחדר כושר אתה בריון" חחחח

SiX PACK 15-04-07 17:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
ראש מחלקת השאלות המפגרות של ישראלבודי?
חחח זה בגלל שאני הייתי מהנדירים שעונים לאנשים על השאלות שנשאלו כבר 400 פעם ושמופיעות במאמרים...
בקיצור היה איזה אחד ששאל שאלה דפוקה בתזונה ותוספים ואף אחד לא ענה לו... והוא כל רגע הקפיץ ואז סיקס פאק שאל "איפה איתן "ראש מחלקת השאלות המפגרות של הפורום" שיענה לו על זה...

בקיצור אני בכלל לא בטוח אם סיקס פאק זוכר אבל ככה זה היה ^^

זוכר זוכר...

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
לא יודע אם אמרו את זה כבר אבל: כשאתה שם בפלאפון ב"טעות" תמונה שלך בלי חולצה וכשאנשים מחטטים לך בפלאפון הם נגנבים...

חחח.. קרה לי היום.. ידידה שלי לקחה לי ת'פלאפון חיטטה בתמונות וקלטה תמונה אחת .... חחח.. הפלאפון עבר אצל כל הכיתה... תוך כדי שיעור אני שומע כזה באמצע השיעור אווווההה....

קורה לי כל הזמן.. ובאמת הפלאפון עובר מאחד לאחד...

toxicity 15-04-07 18:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
לא יודע אם אמרו את זה כבר אבל: כשאתה שם בפלאפון ב"טעות" תמונה שלך בלי חולצה וכשאנשים מחטטים לך בפלאפון הם נגנבים...

חחח.. קרה לי היום.. ידידה שלי לקחה לי ת'פלאפון חיטטה בתמונות וקלטה תמונה אחת .... חחח.. הפלאפון עבר אצל כל הכיתה... תוך כדי שיעור אני שומע כזה באמצע השיעור אווווההה....

פי יא מעתיקן רשמתי כבר כמה עמודים לפני :)

slim shady 15-04-07 18:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
פי יא מעתיקן רשמתי כבר כמה עמודים לפני :)

זהו זכרתי ששמעתי את זה.... חיפשתי את זה פה... ולא מצאתי כנראה התורכים מחקו...:1eye:

בכל מקרה זה גדול קבל במונ'....:jockey:

Deja Vu 16-04-07 20:06

אני יודע שזה ממש לא מצחיק אבל זה אמיתי תיודע שאתה באדי בילדר שאתה צופה בסרט של השואה ומעריך אחוז שומן של יהודים במחנות ההשמדה :cry_1:

Fatty 16-04-07 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אני יודע שזה ממש לא מצחיק אבל זה אמיתי תיודע שאתה באדי בילדר שאתה צופה בסרט של השואה ומעריך אחוז שומן של יהודים במחנות ההשמדה :cry_1:

חחחחחחחחחחחחחחח דווקא מצחיק.

SiX PACK 16-04-07 20:22

ציטוט:

צודק, שראיתי את הסרטון שהביאו פה מקודם נזכרתי בוויכוח הקטן שלי עם סוליקו, הוא אמר שמתחת ל 3% שומן מתים, הנה ההוכחה שהוא טועה, הם נראים כמו שלדים מהלחים (מראה מזעזע, זה הדבר שהכי מזעזע אותי השלדים המהלכים האלה אם הפרצופים חסרי ההבעה) והם מתחת ל 3% שומן ועדיין בחיים, פשוט מזעזע ומחריד..

DMX 16-04-07 20:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
צודק, שראיתי את הסרטון שהביאו פה מקודם נזכרתי בוויכוח הקטן שלי עם סוליקו, הוא אמר שמתחת ל 3% שומן מתים, הנה ההוכחה שהוא טועה, הם נראים כמו שלדים מהלחים (מראה מזעזע, זה הדבר שהכי מזעזע אותי השלדים המהלכים האלה אם הפרצופים חסרי ההבעה) והם מתחת ל 3% שומן ועדיין בחיים, פשוט מזעזע ומחריד..

מהלכים* , עם* ,

חחחחח גם אני חשבתי על האחוז שומן שלהם..ואפילו רציתי לרשום "חיטוב לא רע"

SiX PACK 16-04-07 20:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dmx
מהלכים* , עם* ,

חחחחח גם אני חשבתי על האחוז שומן שלהם..ואפילו רציתי לרשום "חיטוב לא רע"

כתבתי עם..

Mazoz3 16-04-07 20:57

ציטוט:

האלה אם הפרצופים..

...עם* ;]

Deja Vu 16-04-07 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
חחחחחחחחחחחחחחח דווקא מצחיק.

וואלה הכי זה כבר לא מצחיק כל דבר מזכיר לך תבאדי בילדינג חח זה סוג של מחלת נפש לדעתי אני חייב פסיכולוג דחוףףף

Yoshi-Moto 18-04-07 15:53

לכל האלה שישנים בלי חולצה:

שאתה קם האמצע הלילה לעשות פיפי, ואתה עובד ליד המראה בדרך לשם, אתה תמיד צעשה שריר פה, שריר שם, למרות שאתה בקושי עומד על הרגליים ומת לחזור לישון..

slim shady 18-04-07 15:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
לכל האלה שישנים בלי חולצה:

שאתה קם האמצע הלילה לעשות פיפי, ואתה עובד ליד המראה בדרך לשם, אתה תמיד צעשה שריר פה, שריר שם, למרות שאתה בקושי עומד על הרגליים ומת לחזור לישון..

חחחחחחחחחחחחחחחחח.... חזק....
בכלל בכללי אי אפשר לעבור ליד מראה בלי לעשות קצת פוזינג...:blush:

The Iron Man 18-04-07 20:18

שאתה אוכל שור, מתאמן כמו חמור, ונראה כמו סוס
(בסוף אתה מגלה שיכולת לעבוד בחווה חחחח)

Amit 18-04-07 20:33

ציטוט:

הם מתו זמן קצר אחרי זה ולא בגלל מחסור באוכל

Yoshi-Moto 18-04-07 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
הם מתו זמן קצר אחרי זה ולא בגלל מחסור באוכל

נו בסדר אבל הם לא אכלו כלום...
הויכוח שלו עם סוליקו היה עלל זה שמתחת ל3% שומן לא מתים...
הם חיו תקופה מסויימת על פחות מ3 אחוז שומן, ואם הם היו אוכלים טוב הם היו ממשיכים לחיות... לא בריאים אבל הם חיים...
משמע שסיקס פאק צדק.

סוליקו 18-04-07 20:43

כשאתה פותח קופסת טונה ולוחץת עליה כמה שיותר חזק כדי להוציא תשמן ואתה מקבל סריטה באצבע

Krazy-Hawk 18-04-07 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
כשאתה פותח קופסת טונה ולוחץת עליה כמה שיותר חזק כדי להוציא תשמן ואתה מקבל סריטה באצבע

בעעע

Deja Vu 18-04-07 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו

אחי התבלבלתה באשכול זה אמור להיות באתה יודע שאתה אדיוט כש..... :laugh:

סוליקו 18-04-07 23:02

ציטוט:

אחי התבלבלתה באשכול זה אמור להיות באתה יודע שאתה אדיוט כש..... :laugh:

זה לא כל כך הצחיק אותי הרגע

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:21.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ