![]() |
ציטוט:
|
גם אני לא חחח
אולי זה כי לא רואים? :mellow: |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח ראסמי איזה יציאות יש לו, על סיבים תזונתיים ושטויות כאלה, חחח דמות גדולה |
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשבמכולת השכונתית מזמינים קוטג' חצי אחוז רק בישבילך...
|
ציטוט:
אני גם לא מהתיפוסים האלה ש"עושים שריר"... גם זה אני לא יודע למה.. :mellow: |
ציטוט:
|
שברגע שמישו קולט את הבייספס שלך, הוא מתחיל לפוצץ אותך מכות כדי לבדוק כמה אתה "קשה"
|
שמישהו נותן לך כאפה כזאת על החזה כדי לבדוק אותו בדיוק שאתה בדומז מטורף ובא לך לסרס אותו בעקבות זה:sbb4:
|
ציטוט:
אז יוסי אח של הבורר שאל אותו מה הוא עושה אז הוא אמר "אימון,אני אוכל טונה כי זה ישר לשריר" חח יציאה חזקה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שתמיד מבקשים ממך להיות ספוטר
|
ציטוט:
חעחע סתאםםםם אבל יש אצלנו במכון איזה אחד שתמיד כשאומרים לו לבוא להיות ספוטר,ולא משנה מה הוא עושה גם אם זה כולל אמצע תרגיל הוא עוזב הכל ובא לעזור.. |
ציטוט:
במיוחד אם זה איזה אחד שקוראים לו גרישה והוא 2מ' עם היקף יד 63. :unsure: אני חיי באשליות, הלוואי והיו אצלנו כאלו אנשים, כולם אצלנו די קטנים. :flowers: |
ציטוט:
כשמבקשים מימך שתשלם יותר על האוכל כשעושים על האש אם חברים כי גם ככה 90% מהאוכל מגיע אלייך בסופו של דבר |
כשאתה מדמה דדליפט תקני כשאתה לוקח חלב מהמקרר
|
כשאתה רואה מישהו מצטלם עם בחורה (~50 קילו) כשהוא מחזיק אותה בידיים וכולו אדום מת עוד שניה מפיל אותה ואתה חושב לעצמך "איזה אפס... אני עושה פרונט סקוואט יותר מהמשקל שלה!"
|
ציטוט:
אני יודע את זה בתור מוזיקאי, לסחוב קלידים או כל מני מגברים וכו' שהם בצורת קוביה ענקית ואין לך איפה להחזיק, זה הרבה יותר קשה מלהרים מוט. |
מילא הציוד הזה
בתחרות של הסטרונג מאן הם צריכים להרים אבנים עגולות של נראה לי בכלל מזיין להם תגב. או שפעם אחת הם עשות ריצה עם מכונות כביסה שהיא שוקלת כלום לעומת הדברים האחרים שהם מרימים, אך בכל זאת היא נפלה לחלק כל הזמן בדרך כי הם לא ידעו איך להחזיק אותה וגם בחלקים שהם החזיקו אותה פתאום נשברו בדרך ואז כל המכונת כביסה עפה להם אחורה. בקשר לבורר נראה לי זה רעיון טוב להכין קליפ מרוכז של כל הקטעים של הבורר הקשורים לספורט. כי האמת הפסדתי את הקטעים האלה ומעניין אותי איך דמות כמוה אומרת או עושה את הדברים האלה. יצא לי לראות כולה פרק אחד. :dry: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כשאתה הולך לו ראשון ואמא אומרת לך אין מצב שאתה הולך אם גופיה כי ישר יגייסו אותך לקרבי!
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הדברים הקורעים שמעו:
חבר שלי מתאמן דיי חדש אני שואל אותו אתה מקפיד על תזונה? הוא אומר לי בטח אני אוכל מלא. אני שואל אותו פי 2 ממשקל גוף? הוא עונה לא מה פתאום זה כבר לא נספג, הגוף יכול לספוג רק 30 גרם חלבון ביום. והוא עוד מאמין שזה נכון רגע אותי שהוא אמר את זה |
ציטוט:
|
כשאתה יכול להקפיץ את הבריכיאודאליס... =-)
|
כשאתה מת על נהיגה באוטו ידני, אבל כשאתה אחרי אימון רגליים אתה מקלל כל שנייה.
הרגליים רעדו על הקלאץ' בטירוף! |
ציטוט:
|
שאתה מקווה שיקנו לך אבקת חלבון ליומולדת חחחח
|
שכולם בטוחים שבגיל 21 אתה תיהיה גמד ובגיל 45 אתה תיהיה שמן על כיסא גלגלים
|
כשאתה שמח שקרובי משפחה אומרים לך "איך גדלת"
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דאף-ף אחד לא מסתכל מההתחלה עד הסוף אומרים מה שרוצים מקסימום היה לא נורא..:flowers:
|
ציטוט:
|
כשאתה קונה מהחנות דגים לאקווריום ושואל אם יש להם טונה :laugh:
|
כשאתה מבקר את סבא וסבתא ורואה את הוורידים הבולטים על היידים שלהם,
ישר אתה חושב "איזה פאמפ..." |
כשהחולצה האוהבה שלך היא בצבע עור
כשאתה אוהב שאומרים לך תיראה איך השמנתהd: |
ציטוט:
מוניטין! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ