ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתה יודע שאתה בודיבילדר כש... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4220)

PcGunMan 21-03-07 19:26

בהחלט ישתפו יאללה!

Deja Vu 21-03-07 22:57

אתה יודע שאתה באדי בילדר כשהסיבה העיקרית שאתה מחכה לקיץ היא ללבוש גופיות במקומות ציבוריים

SiX PACK 21-03-07 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נופר
שלום לכל הבודיבילדרים, אני סטודנטית לתקשורת ואני עושה כתבה על כל נושא הבודי בילדרים בארץ הייתי שמחה לדבר איתכם בטלפון או אפילו פה בפורום ולשאול כמה שאלות אשמח אם תענו לי שאתם מוכנים לשתף פעולה למייל nofar_eliezer@hotmail.com

alooong@gmail.com

זה האימייל שלי, את זאת שצריכה מידע נכון..?

דברי איתי אני יתן לך את הפלאפון שלי ויספק לך את המידע הדרוש לך.

gil-Nissim 21-03-07 23:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אתה יודע שאתה באדי בילדר כשהסיבה העיקרית שאתה מחכה לקיץ היא ללבוש גופיות במקומות ציבוריים

גרוזיני טהור שלי..
אמרו את זה כבר בחנות בגדים.

ran_z 22-03-07 01:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נופר
שלום לכל הבודיבילדרים, אני סטודנטית לתקשורת ואני עושה כתבה על כל נושא הבודי בילדרים בארץ הייתי שמחה לדבר איתכם בטלפון או אפילו פה בפורום ולשאול כמה שאלות אשמח אם תענו לי שאתם מוכנים לשתף פעולה למייל nofar_eliezer@hotmail.com

כנסי אלי למייל בכתובת:
rani_zzz@walla.com

בימים אלו ממש אני מסיים את הספר השני שלי "עולם הבודיבילדינג, לכל שאלה תשובה מפי רן .ז."

אשמח לענות לשאלותייך עם ציטוטים נרחבים מהספר הראשון והשני.

אז קדימה תעשי קצת מתיחות וצ'לחי לי מייל.

מחכה.
רן.

Bullet 22-03-07 15:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
כנסי אלי למייל בכתובת:
rani_zzz@walla.com

בימים אלו ממש אני מסיים את הספר השני שלי "עולם הבודיבילדינג, לכל שאלה תשובה מפי רן .ז."

אשמח לענות לשאלותייך עם ציטוטים נרחבים מהספר הראשון והשני.

אז קדימה תעשי קצת מתיחות וצ'לחי לי מייל.

מחכה.
רן.

:laugh:

ונופר, את פשוט יכולה לפתוח נושא ב"דיבורים כללי" ולשאול שם.

Efi eLi 22-03-07 17:56

אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה הולך ברחוב ומסתכל על כל שמשה של רכב בגלל שהידיים שלך נראות הרבה יותר גדולות בהשתקפות עליה...

SiX PACK 22-03-07 17:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Efi eLi
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה הולך ברחוב ומסתכל על כל שמשה של רכב בגלל שהידיים שלך נראות הרבה יותר גדולות בהשתקפות עליה...

היה כבר, אם אני זוכר נכון דג'ה וו אמר את זה...

Kachok 22-03-07 18:14

כשאתה בבניין/קניון/מכללה ואתה במעלית ובין הקומות מנסה לעשות פוזות במראה בלי שהנוסעים הבאים יקלטו אותך

DMX 22-03-07 18:16

שיש לך במחשב 20 ג'יגה פורנו , 20 ג'יגה משחקים ו40 ג'יגה סרטים\תמונות של באדיבילדרים

Powerlifter 22-03-07 22:27

שהקללה הכי גרועה אצלך זה "שחיף":jockey:

ran_z 22-03-07 23:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ivrey
שהקללה הכי גרועה אצלך זה "שחיף":jockey:

חחחחחחחחחחחחחחחחח' ענק!

SuzukiR 23-03-07 00:16

חחח אששקרה נכון!!! קללה נוראית שחיף חחחחחחחח!

וdmx הרגתה אותי אח שלי! יא שועל טריבונות אתה!

Kachok 23-03-07 00:16

כשאתה בא לנגב תתחת והכנף מפריעה

Krazy-Hawk 23-03-07 12:14

חחחח אשכרה אומרים רק את המלה שחיף אתה ישר נדלק כאילו פתחו עליך

Naor Pinto 05-04-07 09:34

אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה מנשק את החברה שלך כבר לא עומד לך מהסטרואידים

AB6Killer 05-04-07 10:04

אתה יודע שאתה בודיבילדר כאשר אתה רואה \שומע את רוני קולמן צועק (חולה על זה :))Yeah Buddy Yeah Baby ואז אתה מתחיל להתאמן וצועק את זה עד שהנשמה יוצאת ומפוצץ באימונים (כנל בח"כ).....חחח

אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה מתחיל להכניס לעצמך מכות רק כדי לקבל מוטיווציה,אנשים מסביב לא מבינים מה קורה איתך ...

ran_z 05-04-07 12:13

שאימא שלך הולכת לסופר, פתאום אתה אומר לה משעמם לי אולי אני אצטרף אליך, ובלב אתה יודע שאתה משקר אתה רק רוצה להשגיח על הקניה ולפקח שכל המוצרים שאתה צורך למסה אכן יגיעו לעגלה :))

AB6Killer 05-04-07 13:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
שאימא שלך הולכת לסופר, פתאום אתה אומר לה משעמם לי אולי אני אצטרף אליך, ובלב אתה יודע שאתה משקר אתה רק רוצה להשגיח על הקניה ולפקח שכל המוצרים שאתה צורך למסה אכן יגיעו לעגלה :))

חחח כמה שזה נכון ,אפילו לפעמים אתה מציאה את שירותיך הצנועים כדי ללכת לבד לקנות את המצרכים ,בשביל לדחוף ככה איזה טונה וקוטג' ...:)

toxicity 05-04-07 13:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

בכלל זה אמא שלי כבר לא עושה איתי קניות, אני מוציא 200 שקל בקצב שמה כל פעם :X

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ