![]() |
בהחלט ישתפו יאללה!
|
אתה יודע שאתה באדי בילדר כשהסיבה העיקרית שאתה מחכה לקיץ היא ללבוש גופיות במקומות ציבוריים
|
ציטוט:
זה האימייל שלי, את זאת שצריכה מידע נכון..? דברי איתי אני יתן לך את הפלאפון שלי ויספק לך את המידע הדרוש לך. |
ציטוט:
אמרו את זה כבר בחנות בגדים. |
ציטוט:
rani_zzz@walla.com בימים אלו ממש אני מסיים את הספר השני שלי "עולם הבודיבילדינג, לכל שאלה תשובה מפי רן .ז." אשמח לענות לשאלותייך עם ציטוטים נרחבים מהספר הראשון והשני. אז קדימה תעשי קצת מתיחות וצ'לחי לי מייל. מחכה. רן. |
ציטוט:
ונופר, את פשוט יכולה לפתוח נושא ב"דיבורים כללי" ולשאול שם. |
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה הולך ברחוב ומסתכל על כל שמשה של רכב בגלל שהידיים שלך נראות הרבה יותר גדולות בהשתקפות עליה...
|
ציטוט:
|
כשאתה בבניין/קניון/מכללה ואתה במעלית ובין הקומות מנסה לעשות פוזות במראה בלי שהנוסעים הבאים יקלטו אותך
|
שיש לך במחשב 20 ג'יגה פורנו , 20 ג'יגה משחקים ו40 ג'יגה סרטים\תמונות של באדיבילדרים
|
שהקללה הכי גרועה אצלך זה "שחיף":jockey:
|
ציטוט:
|
חחח אששקרה נכון!!! קללה נוראית שחיף חחחחחחחח!
וdmx הרגתה אותי אח שלי! יא שועל טריבונות אתה! |
כשאתה בא לנגב תתחת והכנף מפריעה
|
חחחח אשכרה אומרים רק את המלה שחיף אתה ישר נדלק כאילו פתחו עליך
|
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה מנשק את החברה שלך כבר לא עומד לך מהסטרואידים
|
אתה יודע שאתה בודיבילדר כאשר אתה רואה \שומע את רוני קולמן צועק (חולה על זה :))Yeah Buddy Yeah Baby ואז אתה מתחיל להתאמן וצועק את זה עד שהנשמה יוצאת ומפוצץ באימונים (כנל בח"כ).....חחח
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה מתחיל להכניס לעצמך מכות רק כדי לקבל מוטיווציה,אנשים מסביב לא מבינים מה קורה איתך ... |
שאימא שלך הולכת לסופר, פתאום אתה אומר לה משעמם לי אולי אני אצטרף אליך, ובלב אתה יודע שאתה משקר אתה רק רוצה להשגיח על הקניה ולפקח שכל המוצרים שאתה צורך למסה אכן יגיעו לעגלה :))
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ