![]() |
ציטוט:
|
כשאתם חייבים להוריד את החולצת א מהגוף(במדים) בישביל לקפל את השרוולים למרפק
|
ציטוט:
|
וואי אנשים!!
היום הכנתי ביצת עין פעם ראשונה בחיים D: |
ציטוט:
תקנה את הטונות עם הפותחנים המובנים האלה, ממש נוח ומקל. |
ציטוט:
אגב יש לך איסי או מסן? תשאיר פה אני רוצה להוסיף אותך... |
אתה יודע שאתה בודי בילדר כשאתה מתעורר משנת צהריים ומקווה לאכול וללכת להתאמן כשלפתע אתה מגלה שבני הבית סיימו לך את הטונה\לחם\ביצים\קוטג' וכו' ואז אתה מבין שללכת לחנות לקנות יקח יותר מדי זמן מה שגורם לך לפספס את האימון אותו יום ובגלל זה אתה לא מדבר עם בני הבית שבוע. אמיתי קרה לי הרגע
|
לא הלכת להתאמן כי לא היה טונה/קוטג' במקרר?, מספיק שאכלת אתמול חלבונים זה מספיק לך לאימון עזוב לרגע את חלון ההזדמנויות בצד.
|
שהמצב שלך במסנג'ר תמיד על "בארוחת צהריים"
|
ציטוט:
|
כשאתה נתקבל בבעיה מילולית בפסיכומטרי שהולכת ככה:
"אליעזר מרים משקולות במשקל 80 ק"ג. הוא מוסיף 12 קילוגרם כל חודש. כמה הוא ירים בעוד שנה?" במקום לחשב אתה אומר לעצמך "רגע... אין מצב שהוא יעלה 12 קילו כל חודש. הוא צריך להתקע מתישהו... והוא יצטרך לעשות גם DELOAD... וככל שאתה וותיק יותר, יותר קשה לעלות בהישגים..." ואז שם לב שכבר עברו 2 דקות :sweatdrop: |
שאתה קם בבוקר אחרי אימון רצח כולך תפוס ואתה היחיד שנהנה מזה שהגוף שלך תפוס וכואב.........
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:jockey: |
ציטוט:
|
כהמטבח שלך נראה כמו המפעל של תנובה =]
|
ציטוט:
ציטוט:
|
שלום לכל הבודיבילדרים, אני סטודנטית לתקשורת ואני עושה כתבה על כל נושא הבודי בילדרים בארץ הייתי שמחה לדבר איתכם בטלפון או אפילו פה בפורום ולשאול כמה שאלות אשמח אם תענו לי שאתם מוכנים לשתף פעולה למייל nofar_eliezer@hotmail.com
|
ציטוט:
נראה לי שעדיף לך לשאול פה.. בפוסט אחר אבל פה בפורום...ישתפו איתך פעולה...:blush: |
יאלה אולי תרימי את הרמה בארץ קצת...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ