ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתה יודע שאתה בודיבילדר כש... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4220)

DropDead 18-03-07 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
אבא שלי מדי פעם מבקש ממני עזרה לפתוח קופסאות שימורים ומתפלא באיזה צורה מקצועית אני עושה את זה D:

אני ממש לא מסתדר עם הקופסאות המסריחות האלה יש לי פותחן כזה שתוקעים בפחית ומסובבים אבל כל הזמן בורח לי זה משגע אותי :Z

Fiend 18-03-07 21:02

כשאתם חייבים להוריד את החולצת א מהגוף(במדים) בישביל לקפל את השרוולים למרפק

jonathan 18-03-07 21:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fiend
כשאתם חייבים להוריד את החולצת א מהגוף(במדים) בישביל לקפל את השרוולים למרפק

חח לי זה קורה עם החולצת שבת..:blush:

yonip 18-03-07 22:26

וואי אנשים!!
היום הכנתי ביצת עין פעם ראשונה בחיים
D:

gog 18-03-07 23:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
אני ממש לא מסתדר עם הקופסאות המסריחות האלה יש לי פותחן כזה שתוקעים בפחית ומסובבים אבל כל הזמן בורח לי זה משגע אותי :Z

תקנה את הטונות עם הפותחנים המובנים האלה, ממש נוח ומקל.

gman 19-03-07 16:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead

אולי יש לך פותחן מעאפן...או שאתה לא בודיבילדר! :1eye:

אגב יש לך איסי או מסן? תשאיר פה אני רוצה להוסיף אותך...

Krazy-Hawk 19-03-07 19:16

אתה יודע שאתה בודי בילדר כשאתה מתעורר משנת צהריים ומקווה לאכול וללכת להתאמן כשלפתע אתה מגלה שבני הבית סיימו לך את הטונה\לחם\ביצים\קוטג' וכו' ואז אתה מבין שללכת לחנות לקנות יקח יותר מדי זמן מה שגורם לך לפספס את האימון אותו יום ובגלל זה אתה לא מדבר עם בני הבית שבוע. אמיתי קרה לי הרגע

ran_z 19-03-07 19:29

לא הלכת להתאמן כי לא היה טונה/קוטג' במקרר?, מספיק שאכלת אתמול חלבונים זה מספיק לך לאימון עזוב לרגע את חלון ההזדמנויות בצד.

ran_z 19-03-07 21:47

שהמצב שלך במסנג'ר תמיד על "בארוחת צהריים"

Chef 19-03-07 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

חחחחחחחחחחחחחחחח!! חזק

Bullet 20-03-07 01:55

כשאתה נתקבל בבעיה מילולית בפסיכומטרי שהולכת ככה:
"אליעזר מרים משקולות במשקל 80 ק"ג. הוא מוסיף 12 קילוגרם כל חודש.
כמה הוא ירים בעוד שנה?"

במקום לחשב אתה אומר לעצמך "רגע... אין מצב שהוא יעלה 12 קילו כל חודש. הוא צריך להתקע מתישהו... והוא יצטרך לעשות גם DELOAD... וככל שאתה וותיק יותר, יותר קשה לעלות בהישגים..." ואז שם לב שכבר עברו 2 דקות :sweatdrop:

skepper 20-03-07 09:40

שאתה קם בבוקר אחרי אימון רצח כולך תפוס ואתה היחיד שנהנה מזה שהגוף שלך תפוס וכואב.........

Antonator1 20-03-07 20:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי skepper
שאתה קם בבוקר אחרי אימון רצח כולך תפוס ואתה היחיד שנהנה מזה שהגוף שלך תפוס וכואב.........

זה נכון לגבי ברמות שאתה לא מתאר אפילו. במיוחד בחזה אני מת על ההרגשה שאתה פורס את הידיים לצדדים בבוקר שאחרי אימון חזה והכל תפוס כמו אני לא יודע מה...

skepper 21-03-07 10:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
זה נכון לגבי ברמות שאתה לא מתאר אפילו. במיוחד בחזה אני מת על ההרגשה שאתה פורס את הידיים לצדדים בבוקר שאחרי אימון חזה והכל תפוס כמו אני לא יודע מה...

ואז אתה אומר לעצמך - איזה כיף... אני תפוס.... ואתה עושה מתיחות כדי להרגיש את הכאב עוד יותר חזק....
:jockey:

שם_המשתמש_אור 21-03-07 11:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

חחחחח הרבה זמן לא צחקתי ככה:)

The Iron Man 21-03-07 16:22

כהמטבח שלך נראה כמו המפעל של תנובה =]

SiX PACK 21-03-07 17:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
כשאתה נתקבל בבעיה מילולית בפסיכומטרי שהולכת ככה:
"אליעזר מרים משקולות במשקל 80 ק"ג. הוא מוסיף 12 קילוגרם כל חודש.
כמה הוא ירים בעוד שנה?"

במקום לחשב אתה אומר לעצמך "רגע... אין מצב שהוא יעלה 12 קילו כל חודש. הוא צריך להתקע מתישהו... והוא יצטרך לעשות גם DELOAD... וככל שאתה וותיק יותר, יותר קשה לעלות בהישגים..." ואז שם לב שכבר עברו 2 דקות :sweatdrop:

חחחחח ענק עלק "אליעזר"....

ציטוט:

פורסם במקור על ידי skepper

חחחחחח יפה...

נופר 21-03-07 18:46

שלום לכל הבודיבילדרים, אני סטודנטית לתקשורת ואני עושה כתבה על כל נושא הבודי בילדרים בארץ הייתי שמחה לדבר איתכם בטלפון או אפילו פה בפורום ולשאול כמה שאלות אשמח אם תענו לי שאתם מוכנים לשתף פעולה למייל nofar_eliezer@hotmail.com

slim shady 21-03-07 18:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נופר
שלום לכל הבודיבילדרים, אני סטודנטית לתקשורת ואני עושה כתבה על כל נושא הבודי בילדרים בארץ הייתי שמחה לדבר איתכם בטלפון או אפילו פה בפורום ולשאול כמה שאלות אשמח אם תענו לי שאתם מוכנים לשתף פעולה למייל nofar_eliezer@hotmail.com

למה לא...??
נראה לי שעדיף לך לשאול פה..
בפוסט אחר אבל פה בפורום...ישתפו איתך פעולה...:blush:

עוז20 21-03-07 18:55

יאלה אולי תרימי את הרמה בארץ קצת...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ