![]() |
ארבל אשמח לשבוע המלצה שלך לאימון רגליים בabcd (prrs( מבחינת סטים וחזרות, ואם אפשר הסבר להאק סקוואט, מעולם לא הבנתי מה זה.
|
ציטוט:
אתה כבר יותר בכיוון.:ok: |
ציטוט:
|
:bow:אני לא חנפן כמו שוגרזאזא
אבל מSS יש מצב, אתה קורא אותו במחשב ומתחיל להשתעמם גולש באתרים, ופתאום השערות כן זזות... |
ציטוט:
כמאמן לעומת זאת אני בהחלט אמליץ למתאמנים מתחילים שמחפשים להתחזק ולגדול תוכנית עם עקרונות בסיס דומים לss או 5x5 ,אתה לא יכול לטעות כשאתה משתמש בתרגילים מורכבים ומחפש להתחזק כל הזמן,אפילו בתוכניות פיתוח גוף כמו dc או p/rr/s המטרה היא להתחזק באופן פרוגרסיבי ותמיד לעבוד הכי כבד שאפשר בטווח החזרות הנתון.להתחזק זה עיקרון בסיסי בהשגת היפרטרופיה (כמובן שזה רחוק מלהיות הפקטור היחיד) |
ציטוט:
אבל 5x5 או התכוכנית של ווסט סייד בארבל כן מתאימות לך |
ציטוט:
הבעיה בתוכניות האלו הן שהן מסתכלות על הגוף כיחידה פעילה אחת (או upper and lower),מפתח גוף נמדד פר חלק גוף והסימטריה שלו,בתוכניות הנ"ל יותר קשה למקד עבודה פר חלק גוף בכדי למצות את הפוטנציאל שלו אבל בוא נמנע מהויכוח המתבקש כי אתה לא תשכנע אותי ואני לא ישכנע אותך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כל ה5x5 הם אותו הדבר מבחינת התרגילים ההבדלים הם איזה סטים אתה עושה (פרמידה או אקרוס) ומתי אתה מעלה את המשקלי עבודה ובכמה אחוזים. והאם אתה מתקדם ליניארית או בבלוקים של נפח ועצימות. http://www.geocities.com/elitemadcow...Linear_5x5.htm הליניארית (מקדאו) http://www.geocities.com/elitemadcow...odized_5x5.htm גלן פנדלי |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הלכת לקיצוניות פה אבל יש אפשרות לתקן יחסי בייספס טרייספס למשל באופן יחסי,מן הסתם הגנטיקה היא פקטור אבל אני מסרב לקבל את הגישה הזאת של "טוב כוסעומו זאת הגנטיקה שלי ואין כלום שאני יכול לעשות בנידון" כי יש מה לעשות בנידון,זה איטי ולוקח זמן אבל זה טיב הספורט הזה (וכן אני מסתכל על פיתוח גוף כספורט),לעלות מסה זה החלק הקל בתחום הזה ,זה השגת הפרופורציות הנכונות שלוקחות שנים. |
לא יודע אם יש דרך לגרום לחלק גוף לגדול יותר מהר מהאחר בהנחה ואתה שולט בכל התרגילים המורכבים ברמה גבוהה. מישהו בדק את זה פעם בכלל סובייקטיבית בכלל? העבודה שלך זה להיות כמה שיותר גדול וחטוב ולקוות שזה ייראה מספיק טוב. כמו שאתה לא יכול לשנות את צורת האף שלך (בלי התערבות כירורגית) אתה גם לא יכול לשנות את צורת השריר שלך חוץ מפרמטר של גודל ואחוז שומן שיגרום לו להראות בצורה כזו או אחרת.
|
ציטוט:
בנוסף אתה שוכח שלכל אחד יש חלקי גוף בעלי נטיות גנטיות שונות לדומיננטיות וחלקים שמתפתחים יותר בקלות ,לדוגמא:אני לא עבדתי טרפזים או תאומים בצורה ממוקדת לא למטרות שעשוע בשנתיים האחרונות והם עדיין גדלים,אבל למישהו אחר זה לא יתאים להתעלם מהם ככה. |
ציטוט:
אם מפתח גוף מסוים הנו בעל חלק גוף עליון מאוד מפותח, ורגליים קטנות (מענין אם ניתן למצוא כאלו בישראל...) וכעת הוא יעבוד חזק (ככל שניתן) על רגליו 'תמורת' הקלה מסוימת באימוני חלק עליון (בכדי שסה"כ העומס/התאוששות איכשהו יתאזנו טוב יותר) אין כמעט ספק שהפרופורציות שלו ישתפרו. לא נשמע לי כל כך מוזר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ