ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   איסיי .אני חדש בפורום. (https://israelbody.com/showthread.php?t=17277)

יוסי אדרי 19-03-09 14:27

מה קורה היטמן זה יוסי אדרי מנתניה זוכר שראית אותי אוכל שאוורמה בעיר מה איתך חזרת אלינו ? מי עוד בנתניה פה?

HITMAN 19-03-09 17:00

ThE HummeR
ציטוט:

לא היית 84 בתחרות מר ישראל האחרונה ?
הייתי בתחרות במשקל 77 קל. אתה התבלבלתה

yosiple
ציטוט:

מה קורה היטמן זה יוסי אדרי מנתניה זוכר שראית אותי אוכל שאוורמה בעיר מה איתך חזרת אלינו ? מי עוד בנתניה פה?
שלום יוסי.אולי בוא ניפגש בעיר נידבר על כמה דברים..כשתייה פנוי
פוליטיקה אצלנו בארץ על פיתוח גוף,כי אתה עדיין מתחרה יותר זמן ממני

Philip1123 20-03-09 16:06

שיפור גדול מאוד בשנה האחרונה, בייחוד בידיים, מרשים מאוד. בהצלחה בתחרויות הבאות!

כמו כן, אני חייב לציין שזה מאוד נחמד שיש כאן מפתח גוף מתחרה שמעלה כאן כל כמה זמן תמונות שלו, ומראה את ההתקדמות וגם פתוח לביקורת.
זאת להבדיל מרבים אחרים, שחוששים לקבל ביקורת על נקודות חלשות שלהם, שחס וחלילה לא ייפגע להם האגו.
תמשיך ככה. אתה מהווה השראה להרבה מאוד אנשים כאן.

HITMAN 20-03-09 18:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Philip1123 (הודעה 789344)

כמו כן, אני חייב לציין שזה מאוד נחמד שיש כאן מפתח גוף מתחרה שמעלה כאן כל כמה זמן תמונות שלו, ומראה את ההתקדמות וגם פתוח לביקורת.
זאת להבדיל מרבים אחרים, שחוששים לקבל ביקורת על נקודות חלשות שלהם, שחס וחלילה לא ייפגע להם האגו.

תודה רבה Philip1123,אני כן פתוח לביקורת,שמח מאוד כשמדברים לעניין ולא על סתם.
אם אתה חושב שאני כן מהווה השראה להרבה מאוד אנשים כאן,אז זה מצויין.
כעקרון אין הרבה אנשים שמכירים אותי בתחרויות לעומת האחרים,ואני רוצה ליהות את האמת יותר מפורסם :rolleyes:

אשתדל לשים תמונות במשך הזמן

Philip1123 20-03-09 19:27

^^ מצוין, אני ועוד הרבה אנשים כאן מחכים לראות את המשך ההתקדמות שלך בתמונות. פשוט עשית מהפך מוחלט, ואי אפשר להתעלם מהשיפור.

nirbj 20-03-09 19:37

עם כל הכבוד להיטמן ובאמת יש כבוד, רואים מסה ושייפ אבל כאשר מדברים על מסה, על גוף באמת מסיבי, חטוב ו

כל מה שמתלווה לכך אני רואה מולי את 6 פק. כל מי שלאינו מתקרב אפילו לממדים עליהם אני מדבר אז חבל לו על

הזמן.

arbel2 20-03-09 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nirbj (הודעה 789537)
עם כל הכבוד להיטמן ובאמת יש כבוד, רואים מסה ושייפ אבל כאשר מדברים על מסה, על גוף באמת מסיבי, חטוב ו

כל מה שמתלווה לכך אני רואה מולי את 6 פק. כל מי שלאינו מתקרב אפילו לממדים עליהם אני מדבר אז חבל לו על

הזמן.

הא ?
:eek:

HITMAN 20-03-09 21:28

ציטוט:

הזמן.

:crazy:

the pharmacist 20-03-09 21:30

אי אפשר להיות כל הזמן גם מאסיבי וחטוב.צריך לעשות גם הקרבה בייחוד שמדובר על משקל מעבר ל-90

TheRock 20-03-09 22:39

ציטוט:

הזמן.

wtf?///

Trenbolone 20-03-09 22:44

6 פק=six pack בדיסלקטית.

טל יואב 20-03-09 23:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי philip1123 (הודעה 789344)

כל הכבוד אח שלי אתה פשוט מלך כל מילה שלך פשוט בסלע .

ובנוגע להיט מאן ניכר שיפור משמעותי עשיתה כברת דרך ארוכה שיהיה לך המון בהצלחה . צריך עוד ספורטאים כמוך בענף שלנו איכותי מאוד נראה מצויין .

KALINA 21-03-09 02:08

איסיי,למה ירדו עליך בפורום של הרוסים? מה הם רוצים ממך,לא הבנתי?

Bodybuilder 21-03-09 02:36

ציטוט:

הזמן.

חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:D

Bodybuilder 21-03-09 02:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OREV (הודעה 789791)

ומה אתה רוצה מעניין :huh:

"בפורום של הרוסים"

LOL

HITMAN 21-03-09 07:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי menael_forum_israelbody (הודעה 789693)
אתה שור אתה מתאמן בהולמס פלייס בנתניה נכון אני גם מתאמן שם אני רואה אותך כל פעם שאני בא לשם חח

מה אתה רציני? :d
מי אתה? אז תגיד לי בחדר כושר.

HITMAN 21-03-09 07:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 789791)

למה? אני אגיד לך למה,אח שלי.
בהתחלה כשהתחלתי להיתעסק בסטארוידים כולל מכירה,להם זה לא היה בסדר. למשל בכמה חדרי כושר היה עניין של gh,לאחר מזה עניין של סטארוידים מסוג אחר. עלהם זה לא היה מכובד וכניראה הייתי מפריע מאוד מאוד.

חוץ מזה,אני כאן בפורום מרגיש יותר טוב מהפורומים אחרים,וזה ביגלל שאתם נותנים לי מוטיבציה לעבוד וליהתחרות! לעומת הפורומים הרוסים שהם לא כל כך מקבלים את התקדמות שלי,הייתי אומר זה מגיע עד לרמת הסינה וקינה. וזה אני אומר לכם בתור רוסי אמיתי!

רק יש בן אדם היחיד שמכבד אותי מאוד מאוד מחברי הרוסים זה - מר.ישראל 2004 IFBB ולדימיר שגר בנתניה. אני לפני כשהגעתי לגנדי התכוננתי לתחרויות בעזרת ולדימיר כשהייתי הייתי בחדר כושר ספורטיב.

כרגע עדיין יש את הבעייה איתם גם מבחינת המכירה של תוספי תזונה..
בקיצור אני לא מסתדר איתם עדיין,ניראה המשך

HITMAN 21-03-09 07:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hitman (הודעה 789815)
מה אתה רציני? ;)
מי אתה? אז תגיד לי בחדר כושר.

נעבוד ביחד אין לי בעיה לעזור

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ