![]() |
ציטוט:
לא מדבר בכלל על וייד-רסיבר, שם הגובה מאוד חשוב ולכן גם הקורנרים צריכים להיות גבוהים מספיק כדי להתמודד איתם. |
כמה אתה שוקל עכשיו מפצל?
|
85-85.5
אבל החיטוב בפתח עוד חודש-חודש וחצי ככה, אולי לפני |
יש לך עבר בספורט קודם?
ז"א רקע אתלטי כלשהוא? |
חד וחלק - לא.
|
אימון לא להיט
סקוואט קל- 2 חמישיות על 126~ פוש פרס - פעם קודמת לא הצלחתי סינגל על 84~, עכשיו עשיתי שלשה ל80~, וzewg ל84~. הייתי יכול עוד אני מניח אבל הפרק כף יד ממש ממש כואב לי תוך כדי התרגיל, צריך רצועות.. דדליפט- לא היה לי הרבה זמן למנוחות כמו שצריך אז קיצצתי מהנפח של החימום ... שלשה על 142 zewg על 160~ ועלתה רק שלשה על 184, רציתי חמישיה. לא נורא. |
למה פוש פרס?
ושלא תעיז לרשום לי "העיקר הפוטבול" חח.. |
כי הפסקתי להתקדם בפרס, ופוש פרס זה נחמד, ודפרנקו (אם אני לא טועה) המליץ :)
|
א1פיר למה עדיף פוש פרס לפי דעתו?
|
כי כל הגוף משתתף וזה תרגיל שעובד יותר על כוח מתפרץ. פרס רגיל יותר "מבודד". אם אני זוכר נכון.
|
חחח בואנה אופיר אתה עובד בלילות בימי חול?
|
גם. אני עובד בעיקר חמישי-שישי-שבת, אבל לפעמים עוד פעם-פעמיים באמצע השבוע. קצת מתנגש עם הלימודים, אבל מסתדרים. הבעיה עם כל העבודה-אימונים-לימודים זה לא שאין לי זמן, זה מתי שיש לי זמן - אין לי זין ללמוד.
|
אימון פלג גוף עליון קליל מאתמול-
בנץ' - חימום עד 117.5 לשלשה (pr הוא 120 לשלשה) היא יחסית בסדר לא מאוד קשה, העצה שהשלד נתן - לשמור אוויר בפנים עד הנעילה מאוד עוזרת לא לאבד כיווץ. מקווה לתת 125~ לשלשה לפני החיטוב (עוד חודש בערך) מתח - חמישיה משקל גוף, 3 חמישיות עם 35 פאונד. קצת קרלז וקצת פשיטות מרפקים |
אימון ליצנות בגלל פציעה בכתף :(
בנץ' סטים לחזרות גבוהות עד 60 קילו שכבר כאב בכתף פרס ביד אחרת לחזרות גבוהות עד 25 ליברה מתח עם משקל שלילי (גרביטציון) עד עזרה של 50~ ליברה טווח תנועה בסדר, אבל כואב. יהיה בסדר אני מקווה. אחרי הפוטבול (נגמר ביום חמישי לעת עתה) נקווה לחזור להתאמן כמו בנאדם. קצת עבודה על 3טרול דריל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ