![]() |
http://img233.imageshack.us/img233/9458/s4022182.jpg
Uploaded with ImageShack.us בדרך לאימון עם השלד |
יאררררררררר
יפה מפצל אני ממנה אותך לסגן הקפטן של הספינה. דאייייייייייייייייייייי יההההה! כבוד עם הסקוואט, חזרה אחרונה איבדת קצת גובה אבל נתת בראש ולדעתי זה רק ריכוז. |
דווקא היה מספיק ריכוז וכל החזרות שוברות ככה שזה לא משנה. מעדיף שכל החזרות יהיו גבוליות-שוברות מאשר שוברות שרואים מהרגע הראשון.
|
עוד אימון אש
סקוואט חמישיות עד 167.5 לחמישיה בנץ' חימום עד 5X5 על 108.5, בלי חגורה. אימון קודם שלד העיר לי על הנשימה (להחזיק עד הסוף) וזה עזר מאוד. מתח חמישיה משקל גוף 5X5 עם 25 פאונד עלי. בהתחלה תכננתי דדליפט, אבל ההמסטרינגס שלי היו גמורים לחלוטין... לא אמור לעשות סקוואט ודדליפט בנפח יחסית לא נמוך... לא נורא אימון הבא. הסקבט: (חזרה ראשונה מעט גבוהה) (דקה ראשונה אפשר להעביר) |
אחי לא חבל על הגב שלך? אתה תמות בגיל צעיר!
|
איזה צעקות הארדק1ר רעללל אחיי
|
ציטוט:
כל הכבוד על המשקל. |
משקל כבד מוכבד ביותר!
|
כל הכבוד אחלה סקבט
|
סקוואט יפה מפצל
דדדעעעעעעעעייייייייייייייייייייייייייייי שצ'עעעעעייייייייייייייייייייי הכל למען הפוטבול |
הוא משחק ?
|
עדיין לא. כנראה מצטרף השנה.
|
וואלה ..
לאיזה תפקיד אתה חושב שאתה מתאים? |
ציטוט:
|
אה כן .
|
אני לא כל כך מבין מספיק בפוטבול בשביל לקבוע את זה. סיכוי טוב שאני אגיע לעונה חטוב אז אולי על הדרך אני אהיה גם מהיר... מי יודע
|
יפה מאוד מפצל. אתה לא פראייר, נותן לי בראש.
לגבי עמדה - נראה מה אתה שווה על המגרש... על הנייר יש לך נתונים טובים לשחק בהרבה עמדות. |
שלד יש הגבלה לתפקידים לאנשים עם נתונים נגיד גובהה מסוים או משקל מסוים מגביל אותך בבחירת הג'וב שתרוצה לשחק בו בקבוצה ?
|
ציטוט:
|
בתור סנטר,גארד או חוסם כן. אולי אפילו סייפטי.
קשה לי לחשוב יתרון שיש למישהו בגובה 1.90 כשהוא ראנר כלשהוא. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ