![]() |
ציטוט:
אני אישית אוהב להתאמן דווקא במרפסת משום שאני שונא שמסתכלים עלי בזמן האימון. יש את אלה שעושים פוזות. כל המרפסת פנויה אבל הם חייבים לעשות פוזות ביפנים להראות לכולם כמה הם חזקים. היה אחד מטומטם שניסה להרים 180 קילו בבאנץ לא מספיק שהוא בקושי הזיז בכלל תמוט ועוד עם ספוטר,הוא גם כמעט התרסק איתו מזל שהיו לידו טריליון איש שהסתכלו עליו כאילו זה איזה מופע ליפטרים. |
חחח זה הכיף במכון!!11
|
ציטוט:
|
להההה
הקהל אחי הקהל |
הכי טוב להתאמן בפינה לי הכלוב לא מול כל העולם, בלי זיוני שכל לתת אימון מהיר וללכת הביתה
פוזות תעשה על בחורות בים בקיץ Godam |
סבבה..
|
וולאק אני המנטור שלך godam, כשתקפוץ לאשדוד תבוא נעשה אימון משותף בסוואט...
|
ציטוט:
|
סגור!
גם אתה מוזמן אחי ישלי כלוב בבית(: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לול איגור גם אני צוחק אחי, יאללה תבוא להתאמן במשמרות שלי מחר אני פותח תמכון ב6:00
|
ציטוט:
|
12 בצהריים:eek:
בטח ניתן איזה חצי שעה אירובי בסוף בסקי או משהו בשביל החיטוב |
ציטוט:
|
אני בגרעון של 300-400 ביום בערך, לא לוקח את זה קיצוני מדי, אני אוכל בערך 2500 קלוריות ביום
בינתיים ירדתי 4 קילו, יש לי עוד חודשיים בערך עד שנגיע למשקל הרצוי |
ציטוט:
|
יש מחשבון bmr שנותן תוצאה בערך כמה הגוף שלך שורף, זה תלוי בעיקר במשקל שלך, אם אתה שוקל כמוני או קילו מעל/מתחת(אני 98) הbmr שלך כמוני, באיזור ה2200.
עבודה שלי ביום יום זה בחדר כושר ככה שאני הולך ונמצא הרבה על הרגליים לפחות 6-7 שעות ביום, אז אני מוסיף עוד 300-400 קלוריות, ככה ש2500 זה נייטרלי שלי בערך. מן הסתם כמעט כל יום אני עושה אירובי בחיטוב ומשם הגרעון של ה300-400 קלוריות, בימים של אימון הגרעון הזה אפילו יותר גבוה אם אתה לא הרבה על הרגליים אתה צריך פחות מ2500 אפילו, אלא אם כן אתה עושה אירובי כל יום תגיע ל12-13 אחוז שומן ככה ואז בכלל צריך להתחיל דל פחמימה והעמסות אחרת לא תרד בחיים לאזור ה10 |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ