![]() |
איסיי אתה מנתניה?
268350441 או מסנג'ר majorgilad@walla.com דבר איתי צריך להחליף איתך מילה או 2:rolleyes: השתפרתה יפה מאוד! |
ציטוט:
הוא שאל למה לא לקחת אוף סיזן רציני לתקופה ארוכה כמו שנתיים מאז שהתחלת להיתאמן והיית מוותר על מר ישראל ועולה בשנה הבאה: 2009 מאוחר יותר אבל עולה עם מאסה איכותית וחיטוב יפה אתה מיהרת יותר מדי עם כל הקטע של התחרויות כבר בשנה הראשונה שלקחת את התחום ברצינות התחלת להיתחרות, היה שיפור מעולה היטמן אבל אם הייתי ממשיך מסה לאורך זמן רב בלי שום חיטוב באמצע תאמין לי שהיית יכול להראות בשנה הבאה פי 10000 יותר טוב ממה שתהיה בשנה הבאה וחבל כי זה סתם הרס, ובכלל אני חושב שכל מר צפון, מר מרכז, מר דרום, מר מערב, מר מזרח, מר דימונה סתם תחרויות זבלה אתה אמור להיתמקד במטרה אחת: מר ישראל.. כל הייבושים האלה באמצע לא יבואו לך בטוב השנה במקרה הגעתה יחסית חטוב שנה הבאה תגיע פחות וזה חבל.... בהצלחה שיהיה היטמן |
noni
אני רוצה לבוא בערך עם 9-10% |
ציטוט:
יש לך מסנג'ר ? |
466942334
icq |
ציטוט:
בחייאת רעבאק גם אם הוא לקח כמה דיבולים זה שטויות, משחק ילדים, זה לא בנאדם שהיה על סייקלים. אם אתה מבין קצת בתחום הזה אז ברור לך שאי אפשר להגדיר בנאדם שבלע כמה כדורי מטאן כ"לא טבעי", זה פשוט לא רציני. תשאל את ישי מה זה סייקל, תבין את ההבדל. עומר הגיע לרמה יפה מאוד עם גנטיקה אוכל טוב ואימונים קשים. |
ניגרי ענק לא מבין את האנשים את האמת..
בסך הכל אתה יכול להסביר :rolleyes: איך הם מתייחסים לחומרים? אני מדבר כלפי אנשים מהפורום הזה! |
חחחחחחחחחחחח איי איי איי כמה שאני צוחק מהמריבות כאן חחחחחחחחחחחח
לסיכום? איסיי עשיתה התקדמות יפה מאוד גבר! בקשר לחומרים?מה שאמרתי לך באיי סי קיו תחשוב עליו טוב טוב זה לטובתך;) ולסיכום?גם אם אפשר להגיע לתוצאות כאלו "טבעי" אנשים לא מודעים מתי הם הגיעו או יגיעו בעתיד למימוש הפוטנציאל הטבעי שלהם אתם שוכחים את זה! כי אי אפשר לחזות את העתיד ולפעמים ניראה לכם שהגוף שלכם ניתקע למרות שאולי משהו למעשה לא בסדר בתוכנית אימונים או בתפריט התזונה שלכם ובגלל זה אתם תקועים ואז פונים לסייקלים. ככה שזה לא רלוונטי חבר'ה לסיכום?חומרים זה חלק מהספורט בין אם תירצו ובין אם לא חומרים יתנו לכם תוצאות ששום קריאטין או כל תוסף אחר לא יתן לכם אבל עדין צריך תמיד להשתמש בצורא חכמה ולא להיות פזיז ולהתחיל בלי לחשוב קצת.. יש 2 צדדים למטבע וזה נושא שאף פעם לא יהיה לו פתרון כי אף אחד לא חיי לנצח ומי שרוצה להתקדם בספורט ולהגיע לרמה גבוהה לא יכול לחכות 10 שנים (בהנחה והוא בגיל 20+)עד שהוא ימשש את הפונציאל הטבעי שלו אם יש לו מתחרה תחרותית! אם לא אז שיהנה ויחכה:character63: |
בואו נסכם את זה לפני שיתחיל כאן דיון - סטרואידים הם חלק מהמשחק למי שרוצה להתחרות, בחירה אישית של כל אחד ולא פרמטר באיך שאתה שופט בנאדם (כל אחד יכול לקחת, אף אחד לא מונע ממנו). אבל הפורום שלנו הוא פורום מסחרי וכו' ורבאק תפסיקו להעלות את הנושא הזה- איסיי מפרסם כאן תמונות ומשקיע , אז תגיבו לגביהם .
|
ציטוט:
כימיה זה עזר רציני לדברים אחרים כולל לתוספי תזונה ועוד ציטוט:
Dr. Muscle זה מעניין אותי להבין את האנשים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי לפי מה שזכור לי אני לא חושב שיש מישהו שמכיר את עומר יותר טוב ממני פרט להורים שלו ולאח הטמבל שלו ככה שאם הוא היה לוקח דקה ובולדנון תהיה בטוח שזה היה מגיע אלי ומגיע אליו דרכי ותהיה בטוח שהייתי דופק בו מכות אם הוא היה משתפן כמו כוסית ועושה סייקלים ומתבייש בזה שהוא על חומרים. וטאחלס בקטע הזה אתה לא יכול להתוכח איתי ידידי ולא יצאנו מהתחת של יואב טל הבלון השמנוני שנתחיל לצאת בהצהרות שאנחנו טבעיים ויש לנו גנטיקה של אלים זה מתאים רק למתחנגלים חביבי. זה בקשר לעומר סה"כ אבל אני מסכים איתך ואתה נישמע בן אדם רציני אבל בשיא הכנות עומר בחיים שלו לא נגע במחט הוא רק מסתכל על מחט הוא מתעלף ולא רק אני יגיד לך את זה הבן אדם לא מתבייש בזה או משהו וכל מי שנתקלנו בו בעבר וקשור לתחום עומר הצהיר על זה. בקשר אלי?חחחחחחחחחחחחחח אני כבר בסייקל ה12 שלי ועל הזין שלי כולם:lol: בכל מקרה מאז שאני ועומר הפסקנו להיתאמן ביחד הוא כבר לא מתאמן כמו פעם ככה שתהיה בטוח שבחומרים הוא לא יגע עכשיו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וסיינטרופ זאת גם חברה מעולה אני לא מבין איך אתה יכול לרשום שהם זבל אם בכלל לא נסיתה:idea: אבל סבבה אני ישאר איתם ואתה אם שלך ושתהיה לשנינו בהצלחה:sbb4: |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח אוי אני בוכההההההההההההה אנשים שמתביישים בזה מתביישים בעצמם אני לא אומר שצריך לרוץ ברחוב ולצעוק אני לקחתי אני הזרקתי אבל לא צריך גם לשקר כי שקרנים זה דבר זבל ולא רק רימון רסס לתוך הבית גם צריך לכתוב להם פסוק מספר שמות על הפרצוף אם מסור דיסק:basketball: |
אגב זה למה רשמתי לו מה שרשמתי לו תעשה 1 ועוד 1 תבין על מה אני מדבר;)
אבל אני לא מכריך אותו כלום אני מכבד את ההתקדמות שלו בתור ספורטאי ורק מאחל לו הצלחה:flowers: |
ציטוט:
:):):):) כן היטמן אחי |
מחקתי בצער רב ויגון כבד בגלל שאסור לדבר בפורום על חומרים
נ.ב מסכים עם הרבה דברים שאמרת גלעד :) |
ציטוט:
מזה ארבל איפה ההודעה שאני מוכר 30 ג' שיבולת שועל ארבל :mad: אתה הורס לי תעסקים.. |
ציטוט:
חחחחח צר לי את הכסף הגדול אתה לא תעשה פה :lol: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ