![]() |
ציטוט:
הוא לא ציין כמה זמן הוא מיתאמן ולוקח חומרים זה דבר ראשון !! וכמה הוא לוקח זה לא עיניינו של אפחד או מה המינון,לקחת חומרים בשנה הראשונה של האימון זה נירא לי לא חכם, ופה הגיעה התגובה שלי שאם הוא מיתאמן הרבה זמן ולוקח חומרים אז הייתי מצפה ליותר זהו...מה אתה קופץ! אני מציע שתוריד קצת פרופיל אתה מדבר כמו מינימום אחד ששוקל 100 ומבין משהו..אתה מיתאמן כולה 4 חודשים אתה יכול להטעות עוד מישהו ביגלל שיש לך חבר יהלום חבל .. |
ציטוט:
הבאתידיעה!! ורק דיעה זהו אין פה שום זילזול חס וחלילה! |
jackson%%
;) הכל בסדר! אני אישי לא ניפגעתי :) |
ציטוט:
זה די מעצבן לראות בנאדם כמוך מבקר אנשים כמוהו ... תעשה סייקל , אחרי כן תגיב על התוצאות שלו ... מעולם לא הטעתי אף אחד על כלום , כי בניגוד לך אני מדבר מניסיון ולא כי אמרו לי .. (לכן לא תראה אותי קופץ בראש) כמוך .. |
תנעלו כבר את הפוסט הזה!!!!
|
ציטוט:
אותי,ועל איזה ניסיון אתה מדבר פה בדיוק 4 חודשים במכון כושר תעשה טובה לך לאכול,סיימתי להגיב פה יום טוב. |
אכן יש שהגיעו לרמה כזאת פלוס מינוס בלי חומרים (אופיר בכר הוא דוגמא טובה וגם עומר לנדאו) אבל לעומת זאת יש ערימות של אנשים שמשתמשים בכל מה שניתן להכניס למזרק, והם לא נראים עשירית ממנו, (פה אני יכול להביא לך עשרות דוגמאות אבל אין לי רצון להעליב אף אחד) ככה שלמטבע יש שני צדדים אנשים.
בכללי, הבנאדם עשה שיפור פנטסטי יחסית לזמן שהוא בעניינים. וחומרים זה חלק מהספורט אבל זה לא נוסחת קסם המון תלוי בתזונה באימון והכי הרבה בגנטיקה תהיו בטוחים בזה. בנאדם שנותן בטוכעס בלי חשבון אבל לא יודע מה לאכול או לא לאכול ומתאמן כמו הומו לא יגיע לשום מקום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני סופר שניות אחי... בכל מקרה אני כרגע על 90 קילו, כל הכתפיים והאמות וורידים ואפילו פסים בחזה, אז תאר לך... אגב פתח espn יש עכשיו האיש הכי חזק בעולם רעבאק איזה בהמות...:D |
כבר אמרו לך שאתה ענק??
חח ברור... תמשיך להפציץ אחי! בהצלחה |
גדלת בצורה מטורפת!!! יישר כוח המשך כך!
|
יפה.נראה מצוין =]
|
http://img354.imageshack.us/img354/9611/img4803xn9.jpg
http://img354.imageshack.us/img354/829/img4805hk9.jpg +5 קג לאחר חודש.. אחשב מתחיל חודש השני ניראה. אמרתי שאני מתוכנן להגיע למר.צפון בלי להיתכונן ממש עם משקל 90 קל. |
כתף איכותית חזה פצצה!
|
נראה מצויין .
בהצלחה במר.צפון ! |
שיפור בן ****!
כל הכבוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
boris19 ,תיראה - אין טאם ליהות יותר מידי שמן! אני גם כך עובד על מסה זה ברור שאני חייב לעבוד על מסה.כרגע אני על סקל חודש ועלתי 5.6 קל בלי יותר מידי שומן.מי יודע אולי אני כך אגיע למר.צפון עם 95-100 קל :D .ואתם חושבים שאני לא עובד על מסה :confused: לא לא אני גודל פשוט כך בלי יותר מידי שומן.
ה הכל טלוי איך ומה אתה לוקח! אתם מבינים כמובן |
אתה מתכוון לעלות לתחרות בלי דיאטה ? על איזה אחוז אתה מתכוון לעלות ?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ