![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם לא היתי מציע לך לנסות אתה יכול להישתגע גם מזה ובכלל אסור לעשותת. אתה לא מאמין בעיה שלך,והכוס לא ממלמלת... |
ציטוט:
כל הסירטונים האלה ערוכים די לחיות בסרט |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואתה יודע מה הכי מצחיק יהיה?.. שאתה תשתין במכנסיים שם ואז נירא מי חי בסרט או לא .. |
ציטוט:
למרות שתצחק אני יגיד לך משהו,לך לרב גדול בעל שם,כמו אבוחצירא בנהריה,דבר ראשון אתה נכנס לחדר אתה נכנס להלם,דבר שני אתה יוצא בהלם,מילה שלי. |
פאניק אם היית מדבר ולא סתם מדבר היית הולך ומנסה את זה מחר אבל אתה מפחדדד ביגלל זה אתה לא עושה
|
בואנה גיל ניסים אל תסחף רבאק.
אל תביאו ביד, שמרו שבת, ביצים נעליים.. וואלה מה?????? תנו להנות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע מצטער שאני מזלזל, לא מתכוון לפגוע בך אישית. פשוט צורם לי שאנשים חיים באשליות. וגיל נראה לך שאני אשכרה אלך לבית קברות ואעשה טקסים פולחניים כאלה ואחרים? מה באמת אתה חושב שמשעמם לי בחיים? |
ציטוט:
קיצר אתה לא חייב לאמין אחי,אני גם לא מציע לך למנסות שלא תיפלו בנשמה רע ואז תירא מזה באמת סרט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא שמעתי על כלום על סדינים ובית כברות ואני לא מפחד, מצדי להשפיך על הכבר של השיח. דודה שלי עשתה סיאנס כדי לדבר עם אחותה שנרמחה במצרים והצליחה, חברה טובה של אמא שלי עשה סיאנס בצעירותה וגם הצליחה. |
ציטוט:
|
תגידו אף אחד פה לא ראה דודו טופז?!?!? שהם עשו סיאנס?!?!? זה אני לא חושב שהם המציאו כי ראו בשידור חי שהכוס זזה, והרוח של הבן של מישהי שם עלה!
אני לא חושב שזה בולשיט, ממש ממש לא.... אני אף פעם לא יעשה את זה לא בגלל שכתוב שאסור או משהו (לא כתוב בשום מקום), אני לא יעשה את זה מהסיבה הפשוטה שזה ממש ממש מפחיד, רק לראות את זה בסרטים ובטלוויזיה הפחיד אותי! אני זוכר כיתה ו' בל"ג בעומר סיפרו לי שאסור להתקלח אחרי השעה 12 בלילה, אם מתקלחים אחרי השעה 12 בלילה באה לך רוח לבית....ואני חזרתי הביתה באמצע הלילה והתקלחתי ממש בפחד וכל רעש קטן הייתי נבהל (הייתי קטן) אבל יש לי סיפור שמוכיח לי הכל.... אבא של סבתא שלי נפטר לפני כמה שנים. לפני איזה חודש בערך סבא וסבתא שלי הולכים ברחוב, פתאום הם רואים את אבא של סבתא שלי הולך מולם ועובר על פניהם, הם הסתכלו אחד על השני וסבתא שלי שואלת את סבא שלי "ראית?", והוא עונה לה כן, הם מסתובבים אחורה......הוא נעלם! זה ההוכחה שלי שכל הדבר הזה של הרוחות והחיים שאחרי המוות זה דבר נכון ולא אגדות! |
ציטוט:
יש לי איזה סיפור,קצת ארוך,אם זה מעניין אותך אני יכתוב אותו,בתקווה שאני זוכר אותו טוב.. |
ציטוט:
אבל עם אתה לא מאמין עד כדאי כך אתה יכול עכשיו לעשות וליבדוק.. היה סיפור שאיזה 3 בנות עשו סיאנס בבית,ונשמה רע נכנסה ולא יצא כמו ששצריך.. חלונות כוסות וכו' התחילו לשבר ועוד הרבה מקרים יש אחי.. |
ציטוט:
תנסה את זה אם אתה לא מפחד אה? |
ציטוט:
אתה לא מבין, הוכח, הוכח הוכח הוכח הוכח הוכח וקרה מול העיניים של אלפי אנשים...! פאניק אתה ילד שאין לו נסיון חיים, תחקור משהו לפני שאתה שולל אותו. |
ציטוט:
פשוט לא רציתי לעלות את זה מהתגובות הצפיות שתכף יהיו על זה. |
חלס עם הסדין בבית קברות חחח...
זה היה בשביל הקטע.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה נכון שזה היה בשביל רייטינג, אבל זה נכון גם שזה היה אמיתי!
|
ציטוט:
אני בוחר בדרך טובה יותר לא רוצה עוונות כאלו.. צחק צחק משהפסקתי לעשות בלי עין הרע ניהיה לי בשבוע וחצי שמחה בחיים ואושר כמו שרציתי. |
ציטוט:
אז להאמין להם?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
רק בריאות גבר.. |
ציטוט:
אתה לא מאמין=סבבה חלס. אתה רוצה לדעת בוודאות לך תעשה סיאנס ותחזור אחי חלס כבר.. |
ציטוט:
תנסה ואז תשלול.............. |
סיאנס וכל הבולשיט הזה של הנשמות מוכח בדיוק כמו שקיומו של אלוהים מוכח. איפה ההוכחות?
|
סבבה מחר אני מנסה
בהצלחה |
ציטוט:
אני רוצה סופית לדעת אם הוא חי או מת..:wiggle: |
ציטוט:
לעשות ביד זה לא נותן כלום בחיים,"לענג את עצמך" מילא אם בחורה סבבה אבל סתם ככה בלי סיבה למי יש כוח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ