![]() |
ציטוט:
או איזה אימרה ממש מטומטמת, עדיף לך להישאר עם הקעקוע מאשר עם צלקת. |
ציטוט:
וכמו שאמרתי לך לדעתי קעקוע באמה זה באמת יכול להיות לא מתאים במצבים מסויימים.. |
ציטוט:
ככה שהיא לא תירתע מזה, אבל שוב פעם, קעקוע של מילה על האמה, בהנחה ששאר המראה שלך "נורמלי" פחות או יותר, לא תרתיע יותר מדי אנשים, אצלי זה קצת יותר בעיה כי אני מתכוון להישאר עם זקן גם בזמן ואחרי הצבא, ואחרי הצבא לגדל שוב פעם שיער ארוך, אבל לא נורא, אני אצטרך לפתח קסם אישי או פרוטקציות או משהו בשביל להסתדר :P |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני הרי אהיה עם קרחת :) מעניין עם תוך 2.5 שנים הזקן יגדל לכזה אורך : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0.../HOLY_SNAP.jpg |
אחלה קעקוע, אהבתי!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בואנה פצהה אהבתי ביותר
|
עומרי יצא פצצות אחי :)
|
קעקוע מקורי ויפה
אני אוהב קעקועים של כנפיים.. |
קעקוע יפה עמרי, אני זוכר עוד כשעשית את הקעקוע הראשון, בזרוע, והראית בפורום הישן.
(גם לי יש כתבת קעקע:wiggle: ) shay בנוגע לחתימה שלך, ואם אני ייקח את השמיכה הוא יחשוב שאני מניאק, ואם הוא ייקח את השמיכה תחשוב שהוא מניאק, אז איך מגיעים למסקנה מי מניאק מלישון ביחד, עם שמיכה קצרה? |
ציטוט:
|
אז מה אתם אומרים על הרעיון לעשות את הקעקוע באמה? [החיצונית]
לאדע.. דילמה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נראה לי אני אלך על זה גם :P אבל אני בטח אחזיק רק איזה כמה חודשים עד שהרס"ר יאנוס אותי על הצורה... אבל אני אעשה בצירוף זקן מלא (כאילו זיפים ארוכים יותר נכון) כי אני גם ככה עם פטור. |
ציטוט:
|
מענין אם...
|
ציטוט:
זה גם מזכיר את הסמל של הדגל של מצריים: http://p.vtourist.com/1663067-Egyptian_flag-Egypt.jpg |
ציטוט:
|
אהבתי את הקעקוע!!... ועמרי כבר אמרתי לך שאתה מזכיר לי את ההוא מאמריקה X היסטורי? סרט חזק, בטח עוד כמה יסכימו שאתה מזכיר אותו.
נזכרתי איך קוראים לו אדוארד נורטון, דרך אגב הוא ממש שונה בסרטים אחרים שלו מאיך שהוא נראה שם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא יודע תמיד שאני רואה הודעות של עמרי הסרט עולה לי לראש, אני חייב לראות את הסרט שוב ראיתי אותו בפעם האחרונה לפני לפחות שנה... |
ציטוט:
|
Sixpack .
הבנתי שאתה מבין גדול בפוטושופ . אתה יודע לעשות אממ נגיד עדשות או בולשיט כזה לתמונות? עם כן , ותוכל לעזור לי msn - sluq@walla.com תודה מראש . |
2 קבצים מצורפים)
ציטוט:
שמרתי את הלוגו הישן :-) |
ציטוט:
weedacc17d@hotmail.com |
ציטוט:
ועמרי יצא לך בן זונה!! תתחדש |
אנטון אני מגדל כבר איזה 4-5 חודשים והוא דיי ארוך כבר :p
התרגלתי לעבודה, רק חבל שהשפם שלי לא גדל :( יש לי שפם של פאקצה בלונדינית שעירה.. |
ציטוט:
גם לחבר שלי הזקן מתולתל והוא מתבאס מזה בסוף הוא קיצר אותו בגלל זה. |
ציטוט:
|
אהבתי מאוד את הקעקוע,תתחדש עומרי.
נ.ב נכנסת חזק לקטע של ההיסטוריה אני רואה =] |
תחדש ! לא בקטע של קעקועים אבל זה באמת יפה לך :jockey: לפחות לא נחש מוצץ...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ