![]() |
ארבל פעם העלה תמונות? אם כן תביאו לראות..
רגל 74 ס"מ זה מטורף |
ציטוט:
|
ציטוט:
ארבל אמר שיש לו 74 ס"מ באמצע הירך, אצלי זה בערך 65... |
ציטוט:
ד"א, הוא נעלם לגמריי מהפורום בזמן האחרון.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א אני מכין מחר מבצע קטן להעתיק במתכונת לא למדתי אפילו דקה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה נפלתם על סיקס פאק?
דווקה אפשר לעלות 5 קילו ב5 חודש אני אישית עליתי 6 קילו ב3 חודש בלי לעלות באחוז שומן... זה היה נוביז גיינס אחרי ששנתיים התאמנתי בלי תזונה ו9 חודש הייתי תקוע על 60-61 קילו אז התחלתי תזונה ואחרי 3 חודש הייתי 65-66 קילו בלי לעלות בשומן...אולי אולי אולי אחוז אחד.. |
פיייייייי איזה סרטון קשיש:) אבל אהבתי אותו אני גם רוצה ללמוד איך מכינים סרטון בסגנון הזה איתי גיימר הרבה אבל הרבה!יותר גדול ממה שהוא ניראה בתמונות ובסרטונים שלו מי שפוגש אותו כבר יראה בעצמו:jockey:
|
ציטוט:
סתום את הפה חמוד אני לא זוכר שאתה יותר גדול מאחד מאיתנו אפילו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גיימר כל הכבוד אחי,נראה טוב תמשיך להיות עדכני בפורום,ובנינו הכי כיף זה אגו מנופח.(שימותו הקנאים,בעצם לא שיחיו ויסבלו).
|
מתן, תחשוב רגע מה אמרת, שנתיים הם הפרש זניח כי הם בסוף ההתבגרות הפיזית? איזו שטות. בשנתיים אפשר לעשות התקדמות ענקית.
|
המותניים קרוב לדקה ועשרים פשוט הורגות אותי! זה כמו הצוואר שלי בערך!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אליאב, היית במקרה ברוק עצמאות?
משום מה יש לי תחושה שראיתי אותך, אם כן, אז אתה הר אדם. לגיל שלך אתה עצום. כשנחזור להתאמן נשתדל לפחות להשוות ;-) |
ובשפה עממית:
אתה מזיין תשכל אתה חש היית מת אתה חי בסרט חח |
אה סבבה
המכון שלי עשה עליי קונספירציות והטעה את המשקל כדי שאני ירגיש שמח סתם ככה ויחשוב שזה עוזר לי אוי תודה עכשיו אני מבין |
ציטוט:
:wacko: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לוקח את זה כמחמאה שמשווים את שנינו חוץ מזה ,אתה תמיד יכול לעקוץ אותי בזה שאולי אני יותר גדול ,אבל לך יש מותן של ילדה בן 6 =\ |
סחטיין על הסרטון.
אני לא מכיר את הנפשות הפועלות, אך לטעמי בסרטון רואים בחור עם גוף מעולה. לא נראה לי שזה גודל מספיק לתחרויות, אבל אם לי אישית יש יעד - הרי שזהו היעד. מבחינת הגודל, לא נראה שהוא -הרבה- יותר גדול ממני(אם כי יותר גדול), אבל חטוב בהרבה ללא ספק. thumbs up! |
ציטוט:
אני לא שמח בכלל ממה שיש לי במיוחד אחרי שגלעד סיפר לי מה המחשבה המשותפת של שניכם על ההתפתחות שלי :ph34r: לכל מי שטעה ואמר ששנתיים זה לא הבדל רציני - שנתיים זה כן הבדל רציני חבר'ה מילא שנינו היינו בני 30 ו-32 אז זה לא מי יודע מה אתם שוכחים שיש לי עוד שנתיים של באדיבילדינג ואימונים חזקים בשביל להגיע אל ארבל , אם אני אשאר טבעי אז אני צריך להתעזר בסבלנות ולראות את התוצאות לאט.....לאט.................לאט................לאט :cry_1: :cry_1: :cry_1: חח למרות שלא נראהלי שזה יקרה :whistle: |
תגיד לי מה אתה בוכה? אז יש מישהו יותר גדול ממך, אבל יש אלף יותר קטנים.
99 אחוז מהפורום היו מתחלפים איתך מבחינת מאסה וגוף. אם הייתי אתה לא הייתי נוגע בחומרים משתי סיבות. א- יש לך צבא, אם אתה הולך ליחידה קרבית זה סתם בזבוז, תעשה את הסייקלים אחרי הצבא. ב- אתה עוד בן 17, מה אתה רץ לחומרים יש לך עוד לאן להתפתח. |
ציטוט:
בקשר לצבא - בצבא אני יהיה קרבי , אני יביא איתי גיינר וישתה מתי שאני ארצה אני יהיה על סטרואידים בצבא , וכל יום אני יקח אפדרין בשביל לתפקד כמו מלך... כולם יצטרכו אותי לא יהיה אחד שיוכל להתנגד אל הצרכים שלי , אם יתנגדו - שלום על ישראל אני לא משרת את המדינה מצידי לשבת בכלא עם הגיינר |
ציטוט:
ברור אח קטן ?:jockey: |
בואנה כולם מדברים פה על Arbel
בכלל לא ראיתי תגוף שלו.. תביא תמונות גבר =] |
ציטוט:
|
אתם מדברים פה על חומרים וזה שלא כדאי לקחת וזה מבחינה של לסכן בריאות זה נכון אבל אם אתה יודע מה אתה עושה וקונה חומר איכותי זה יכול להיות בסדר גמור.
בסופו של דבר כל מי שירצה להפוך לבודיבילדר מקצועי יהיה חייב להשתמש בחומרים כי בלי זה הוא לא יגיע רחוק והוא לא ירוויח שום דבר. אם הוא רוצה להתפרנס מזה בעתיד למה לא אפילו מעכשיו זה טוב לו להתחיל עם חומרים הנה תראו יש אפילו במר ישראל הרבה ערבים גם בנוער שלוקחים חומרים בלי זה אי אפשר זה חלק מהספורט. |
ציטוט:
:cry_1: :cry_1: :cry_1: מת עליך אחי!!!!!:jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ארבל אנטון אליאב קרייסלר סטאס גיימר די בול כמו שמראדונה הוסיף: ניגרי יוגי |
גלעד night wolf
יוגי כמובן ניגרי עומרי טורבו bode לא חסר מפלצות בפורום שלנו =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ