![]() |
יונתן אברג'יל 3 ימים לפני התחרות - זה ילד בן 17 קיבינימט!
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...84730905_n.jpg http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...04621419_n.jpg http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...79769833_n.jpg |
|
יונתן נראה מטורף שושן הגוף שלו מטבעו יחסית קטן... אבל כל הכבוד לשני הבחורים נראים אש. בריא לא בריא לא נכנס לזה ממש אבל ממש לא מעניין. פשוט שכל אחג יעשה מה שהוא חושב שטוב לו וגם יקח אחריות על זה
|
לשגב שושן יש הפרדות וצורה ברגלים אחת היפות גנטיקה ממש טובה.
|
ציטוט:
זה 14 יום לפני תחרות?!!?!?? |
ציטוט:
רק שיעשה דברים בשכל ולא ימהר והוא יהיה אחד הבוגרים המרשימים בארץ לגבי שגב-לתת לו שנתיים של אוכל בלי תחרויות והבנאדם יתן בהמשך פייט למאמן שלו-אותן פרופורציות |
ציטוט:
|
לרעה, הוא אמור להיות 6-7% ררומה שבועיים לפני
|
אני יודע, ולא רק האחוז שומן זו הבעיה אצלו.
אבל כשמעירים לו - אז כולם פה "קנאים, חראות, לא מפרגנים" |
ציטוט:
|
לא דואג ידידי, דרך צלחה
|
ציטוט:
|
אלי, הלוואי היינו מתאמנים ביחד באותו המכון
|
ציטוט:
|
לא הבנתי, אז עכשיו אתה גם עף על היפר?
לא מבין למה אתה בא בגישה של ילד מפגר כל הזמן בתגובות שלך.... :/ ביקורת בונה או ביקורת נקודה זה לא משנה, תפסיק לענות לכולם בצורה כזאת שחצנית וטיפשית.11111!!! |
אלי אתה פשוט שחצן וטיפש בהתחלה לא שמתי לב לזה אבל אחרי כל הודעה והודעה שאתה כותב אני מתחיל להבין כמה אתה שחצן יותר ויותר
|
ציטוט:
|
מצטער אני לא אוהב לקבל ביקורת מאנשים שלא מבינים ולא קשורים לתחום שאני עוסק בו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתם מתאמנים עם כפפות?
|
ציטוט:
אגב אתה משתמט גם נכון? כי אם זה בשביל פיתוח גוף אז באמת שזה בדיחה לא מצחיקה בכלל |
ציטוט:
לא |
עם כל הכבוד, לא הייתי קורא לעיסוק שלך "פיתוח גוף"
הייתי יותר הולך בכיוון של "הולך למכון" |
נשאלה פה שאלה אמיתית רלוונטית אחת!!!!
למה להתאמן עם כפפות!!!????????. 0_ם! |
אני מתאמן עם כפפות..
הרגל של שנים על גבי שנים שקשה לשנות אין לי כוח עכשיו להתרגל ליבלות בידיים וכו |
שמע אלי בכל תגובה שלך אתה מוכיח כמה אתה אפס,חסר ביטחון,סמרטוט,וילד מסכן שרק מנסה לפצות על העבר, כשהיית ילד כאפות שמן שחיפש צומי ועד עכשיו מחפש. אתה עף על עצמך יותר מידי תוריד פרופיל..
|
הרגתם תילד חלאס מה כולכם נפלתם עליו, לא משנה מה הוא עשה זה לא מתאים לצאת עליו ככה.
|
ציטוט:
עכשיו זה לא משחק של מי התחיל אבל עם כל הכבוד לאלי ויש לי כבוד אליו והוא יודע את זה לפי התגובות האחרונות שלי הוא חייב להפסיק לענות לכולם כאילו חייבים לו משהו ובצורה כזאת מפגרת ומתנשאת.... |
אתה יודע מה הכי יפה, שהוא ילד חכם - קצת מושפע אבל חכם ועוד כמה שנים (אני מעריך שאחרי צבא מתישהו) הוא ייתעורר ויבין כמה מטומטם ומושפע הוא היה היום.
זה הכל, בכל מקרה מאחל לו באמת בהצלחה שיהנה מהחוויה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מעניין שכל המפתחי גוף המתחרים למיניהם מגנים עליו כאילו יש בניכם איזה ברית. שילמד לדבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קיצר
מתי התחרות ? |
את אחד מהבחורים פה אני מכיר לא באופן אישי אבל התאמנו באותו המכון. הוא בחור קטן. אני לא אומר את זה בקטע רע אבל זה נראה שבודיבילדינג הפך למי יש יותר נחשים ומי מצטלם עם יותר פילטרים.
בגיל הזה צריך להתאמן חזק ולאכול טוב ולא לבדוק כמה הפרדות יש לך ברגליים כל השנה. |
ציטוט:
ממה שרשמת ממש אתה דביל בלי שכל בגרוש . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ