![]() |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
כבר די נמאס לי מהשיגועים והחוסר אמון הזה אז הנה.. זה על פחמימה נמוכה , אחרי 10-11 שבועות בגרעון קלורי ובנוסף אחרי אשפוז בסופ"ש אני שוקל 77 קילו זה כמעט פי 2 ממשקל גוף לא יודע אם שובר או לא זה גם לא מעניין אותי נתון לשיקול דעתכם |
סקוואט יותר טוב משלי כרגע . תמות
|
elic רשמתי גם שם ואני ארשום פה, כל הכבוד על הסקוואט (למרות הטכניקה שהיא לא משהו).
ואת ההמשך תקרא שם. בכל מקרה אני עדיין לא מאמין ל"אקיליס" שיש לו סקוואט של 4 פלטות. |
הטכניקה לא משו וגם אתה לא יורד מספיק אבל וואלה משקל מכובד מאוד לגיל שלך במיוחד שאתה על דל פחמימה גירעון קלורי ואאחרי אישפוז. אני מאמין שאם הייתה במיטבך יש לך בשקט 160. כל הכבוד.
|
ציטוט:
נראה בסרטון שיש לך גוף ממש קטן שחיפון ... איזה גובה אתה |
ועוד שאלה מה זה שאתה רושם שם בסרטונים שאתה עושה 315 סקוואט זה באיזה יחידות מידה כי קילו זה לא
|
lbsss
|
ציטוט:
ציטוט:
אתה שופט את הגוף שלי כשאני עם סווטצ'רט ומכנס קצר שמראה את התאומים הכושלים גנטית שלי? תהיה בטוח שאני לא שחיפון אני שוקל 77 כרגע ואני 10 אחוז שומן |
זה לא סקבט, הוא לא מקביל אפילו מהזוית הזאת.
אם היה מצלם מגובה הברך היה יותר קל לראות שזה רבעים, בלחץ. |
אותי יותר מעניין למה אכפת לך ממה שאחרים אומרים
אז אתה לא מרים 200 ויותר כמוהם. נו אז? כשמישהו פה נולד הוא הרים ישר מקבילים לא מקבילים חותך לא חותך מלפפונים? חסרי טאקט דבילים אתם לא שווים בשיט |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי המשקלים - צריך להוכיח משהו לפורום אחר , אז פשוט צילמתי שירדו ממני כבר כי כל נושא שאני פותח מתרברבים שם על אימוני כוח ויש את הויכוח הידוע שכוח יותר טוב מנפח .. זה הכל |
ציטוט:
תמשיכו להתווכח עם המדע ולקרוע תשריר עד שישרוף עם 15 חזרות |
ציטוט:
|
ציטוט:
ברגע שעבדתי לתוכנית נפח גדלתי כמו שצריך המטרה היא לא לקרוע ולשרוף את השריר לחזרות גבוהות, אלא לעבוד במשקל מקסימלי למספר חזרות קצת יותר גבוה (8-12) וכן, להגיע לכשל, ואם לא הגעת לכשל תעלה משקל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סוף סוף בן אדם חכם !!!! שמדבר כמו שצריך לעבוד בן אדם טבעי |
ציטוט:
|
אני כבר הגעתי י---ל---ד
|
ציטוט:
|
שיהיה בהצלחה.
למרות שאתה לא נראה לי מוכן לתחרות גם אחרי חיטוב, עדיין חסר לך בשר במקומות הנכונים אבל אם זה הכיוון שאתה מתכנן ללכת בו אז זה טוב שאתה עולה ומקבל ניסיון על במה כרגע. בלי קשר ולהבא, תפסיק להקשיב לכל הזיו* מוח האלה ותתחיל לעשות בטן כמו שצריך, ומה קרה ללעבוד על הטרפזים? אם אתה הולך להתחרות אתה צריך להבין ששהאחוז שומן יורד מתחת ל7 כל שריר ושריר בגוף נהיה בולט ליתרון או לחיסרון.... בהצלחה. |
ציטוט:
|
goreno1 אל תשכח שעוד לא נמצא הבן אדם שיש לו הכל מהכל. תמיד אפשר לשפר כל בן אדם מציע משהו לתחרות אבל כמובן שהוא יכול לשפר אין שום ספק גם מר אולימפיה יכול לצבור עוד גודל ויכול לשפר פרופורציה ויכול יותר טרפזים וכו' וכו'
כל אחד מציע מה שהוא מציע והוא עובד קשה בשביל זה אל תשכח |
אלי אחי תעלה בבקשה תמונות של הגב, לא רואים את הטרפזים שלך משום זווית מהתמונות האלו אז משם הסקתי לשאלתך.
ומעבר לזה כנראה בגלל שאין חיטוב אבל גם אם יהיה ולא בקטע רע אין לך ממש מאסה בבטן אז הסקתי שאתה לא עושה בטן או לא עובד בטן נכון... וכן אתה צודק, כל בן אדם יכול לשפר כל דבר וזה בדיוק הרעיון... |
ציטוט:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n..._9747442_n.jpg גב וכמה תמונות שאפשר לראות טרפזים ובטן: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...b0b4edaeb35400 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...ba9df42e6ec849 http://distilleryimage5.s3.amazonaws...0a1f96a9_7.jpg http://distilleryimage4.s3.amazonaws...0a1f99e6_7.jpg |
התמונות האלו לא עשו איתך חסד גבר...
טרפזים עדיין קטנים יחסית ביחס לחזה ולכתפיים אז זה יוצר חוסר המשכיות בעין אבל אני מאמין שבחיטוב מלא זה יראה קצת יותר מאוזן... ובטן כמו שאמרת לא עבדת עליה עד עכשיו אז יותר מזה אין ממש מה להוסיף, תתחיל לעבוד בטן בצורה רצינית כדי להשלים פערים... בהצלחה בתחרות. |
Wtf? העלתה לפני שבוע וחצי תמונות והייתה הרבה יותר גדול,פחות חטוב אבל הרבה יותר גדול מה זה תמונות ישנות כאילו?. איך לעזאזל הספקתה להתחטב כל כך מהר ולהצטמק ככה ??? איזה קטע איך התמונות משלותת. בכל מקרה למרות שחסר לך דיי הרבה בשר, אתה נראה טוב.
|
ציטוט:
אל תסתכל על הגודל לפי התמונות כי כמו שאתה רואה כשאני מצטלם ליד אחרים היחס משתנה, חוץ מזה שאני מרוקן וכל השריר ריק ממים, נוזלים וכו'.. ציטוט:
|
ברצינות ובלי לזלזל, מה יש לך לחפש בתחרות?
|
אלברטטטט, הוא לא מקשיב, תכלס שילך יתנסה יצבור ניסיון ויראה איך הגוף שלו מגיב לכל ההעמסות שינויים וכו ויאלה עוד שנתיים יעלה נורמלי .
|
ה1מי, מה יש לצבור נסיון בתחרות במקרה שלו?
סהר קזוס בלי אמר שהוא עלה לצבור נסיון, אליקו נכנס בו 3 פעמים. מיותר לגמרי לדעתי להרעיב את עצמך ל63 קילו, בטח אם החיטוב שלך טבעי ואז אתה תאבד ארגזים של מא0ה (לדאבונך אין הרבה מא0ה גם ככה). לעלות לתחרות טבעי זה מיותר לדעתי, כל ההכנה לתחרות תקח ממנו גם ככה יותר מדי, ואני בכלל לא רואה אותו יותר לאחוזי שומן של תחרות על מה שהוא לוקח. |
ציטוט:
אני לעולם לא נכנסתי בסהר קזס ובתור ספורטאי אני מכבד אותו מעל ומעבר. |
אלי, השינוי שעברת מתחילת הדרך באמת מבורך,
אבל תחרות? אני חושב שקצת הגזמת, באמת בלי לזלזל, לא נראה שיש מספיק בשר עליך. לדעתי חבל על הזמן, על המאמץ, ועל המאסה שאתה מאבד. בהצלחה! |
ציטוט:
נחיה ונראה |
הוא מתכוון שאתה נכנס בתוך סהר 3 פעמים בגודל,
סהר שקל 73 ומשו בתחרות, אם אתה חושב שאתה תיהיה באחוז שומן של תחרות + ייבוש של תחרות, 3 קילו פחות ממנו, אתה חי בסרט. |
אני מזכיר לכולכם שלא רק אני אומר, גם רוב הגדולים אמרו וגם סהר בעצמו אמר שהוא יירד יותר מידי [משמעותית] לתחרות... [אבל מזה לומדים]
אני לא מגן על הילד [אלי] אבל לכל אחד מגיעה הזדמנות להוכיח מה הוא שווה אלי, לדעתי אתה צריך לשאוף לרדת לאזור ה65 ייבש ממש לפני תחרות אין סיכוי שיראו עליך משהו בלי זה. ב' החברה פה צודקים אתה באמת לא מוכן 100 אחוז ואין לך מספיק שנים מאחוריך של בניית מאסה, ובלי קשר אין מספיק מאסה. אבל אם אתה עולה רק בשביל הנסיון והלמידה במטרה להתקדם משם ולהבין יותר לעומק את התורה שנקראת בודיבילדינג אז שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
|
בואהנה, אתה עף על עצמך
אתה כרגע ברמה שעם קצת שיפור יכול להתחרות בשכונה, לא יותר מזה. תתעסק בבגרויות ילד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ