![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בקשר לשירות צבאי, אני מסכים עם רוב הדברים שבולדוג אמר, אבל יש לי בעיה יותר קשה. שירות בצה"ל כיום זה לא כמו שהיה פעם. כיום אנחנו מקריבים חיילים בשביל שטויות, עושים פעולות שגורמות רק לחללים נוספים בלי להגשים את המטרה שלנו בסופו של דבר( ראה מלחמת לבנון מהקיץ). באמת מה עם גלעד שליט? המדינה לא עושה כלום על מנת לשחרר אותו. אנחנו עכשיו במשא ומתן לשחרורו, ובתמורה אנחנו נשחרר אסירים, למה? כדי שאותם אסירים יהרגו עוד מאה חיילים אחרים? גם אחרי כל זה, אני נגד השתמטות. באמת כמו שאמרו פה, צריך לתת הרבה יותר הטבות לחיילים משוחררים, לאלה שעשו צבא. |
ציטוט:
אותם חברי כנסת? הדרגות לא שוות זין ואני לא שם עליהן זין! מה קרה עם הרמטכ''ל במלחמה? בדק ת'מניות...ועוד של חיל האוויר! העליתה של ישראל! אם הייתי מגיע למעמד שלהם אני בטוח שהייתי דואג למדינה יותר מאשר לתחת שלי... איזה החלטות אולמרט קיבל שהן יותר טובות מאשר לשלוח את הילדים שלו לחו''ל? אל תדבר סתם... אתה כנראה גם לא מכיר את המילה "פרוטקציה"...בטח עוד סנילי...\= |
במקום להפוך את הפוסט לערמה של סיפורי קב"ן ודעות פוליטיות,מישהו יכול לענות לי על השאלות?
|
ציטוט:
מה שאתה יכול לעשות זה להוריד ל45 על בעיות ת"ש [ תנאי שירות], לזבל במוח שאתה לא יכול לצאת לקורסים ושאתה חייב להיות קרוב לבית כי אבא\אמא\דודה\סבתא\הכלב של השכנה צריכים עזרה ואתה לא יכול לעזוב אותם לבד בלה בלה.. |
אחי, איך זה יכול להיות שהורידו לך ל64 בגלל עין עצלה גם לי יש עין עצלה ופלאטפוס אז יורידו לי ל64?:huh:
עדיין לא קבלתי צו ראשון |
ציטוט:
וחירטוט יביא אותך לת"ש 2 במקרים מיוחדים אולי גם ת"ש 3 לא יותר. |
ציטוט:
|
אבל נגיד שאין לי בעיות במשפחה או בעיות כלכליות וגם אני לא ילד יחיד אז על מה אני יכול לבכות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
להתלונן בשביל לצאת מהצבא או בשביל אישורים וכאלה? אם לאישורים אז מיגרנות מספקות שעות שינה, תעשה מעבדת שינה אולי תצליח לקבל אישור יקיצה טבעית.
אישור יקיצה טבעית הוא חלומי, משמעותו היא שהשעתיים אחרי שאתה קם חסרות תועלת כי אתה לא מסוגל לתפקד בהן ולכן אתה פטור מהן. חבר שלי עם אישור כזה מגיע ב10 לבסיס שלו. |
אז רגע, אני יכול להתחיל להתלונן מעכשיו על מיגרנות אצל הרופא משפחה?, תהיה לזה משמעות?..
יש לי עוד חודש וחצי צו ראשון. |
זה לא חוקי מה שאתם עושים כאן.
אני מתפלא שלא נועלים את האשכול. |
ציטוט:
|
אבל בטוח שאי אפשר לבדוק את זה? פאדיחות אם כן..
|
ציטוט:
למה זה בדיוק לא חוקי? זה חוקי וחצי חוצמזה אפחד לא מכריח אותך לקרוא או להגיב פה...לא מוצא חן בעיניך...בעיה שלך |
ציטוט:
|
בעקרון מיגרנות אי אפשר לאבחן אלא רק לפי סימפטומים. מיגרנה נותרה תעלומה.
סימפטומים הם רבים ומרובים, החל מרגישות לאור ולקול, דפיקות חזקות בחלקים של הראש, דפיקות מאחורי העיניים ואפילו הזיות קטנות. הקטע עם מיגרנות הוא שלא יודעים מה גורם להם, יש אומרים שמשקאות מתוקים, יש אומרים שוקולד, יש אומרים חומר משמר מסויים, צבע מאכל, חוסר שינה ועוד שטויות. |
ציטוט:
כשאתה מפרסם שיטות להתשמט משירות , או להוריד פרופיל, אתה עובר על חוקי המדינה. |
פחח מה אתה משטרה צבאית? סע יש לי אישור זקן.
|
ציטוט:
|
כתבתי את האשכול
ציטוט:
" למה זה בדיוק לא חוקי? זה חוקי וחצי" הוכחתי. ב. עכשיו רק נשאר לקוות שמנהלים הפורום ינעלו את האשכול, לא חוקי כבר אמרנו? |
והשאלה שלי היא למה זה בדיוק מפריע לך?
|
ציטוט:
שקודם אלה שיושבים בממשלה ימלאו את החוקים, שמים עליהם זין אחד גדול! הבנאדם תקוע במצב שהוא לא רוצה להיות בו, ואין לו אפשרות לשפר את עצמו כדי ללכת לקרבי, אז מה שנותר לו זה לרדת עוד כדי לפחות להרוויח מהסיפור הזה.. כמו שצריך קצ'וק!! |
ציטוט:
אבל לפחות שיעשו את זה מהסיבה האמיתית - פרזיטיות נטו. הרי בסה"כ ממשלה מתחלפת, הצבא לא, ולא להתגייס בגלל הממשלה ולהפקיר ככה את הארץ זה גועל נפש. לפחות שיגידו את האמת, ולא יחפשו הצדקות מפגרות. אני אם הייתי יכול לא הייתי מתגייס, כי לא בזין שלי להתגייס לקרבי, אני בן 18 וכמו כל ילד בן 18 אני רוצה להיות חופשי, ללמוד , לטייל ולעשות מה שבא לי. |
ציטוט:
אז אם ככה מה אתה מזיין פה לכולם בשכל? אני אישית אומר שאני מחפש לעשות שירות שכונה,לא להשתמט (למרות שאם יצא.....) כמו שאמרתי לך,אין סיבה שזה יפריע ואם כן אז אל תגיב |
ציטוט:
הבנאדם נדפק במקום שלא מתאים לו ובזה נגמר הסיפור, הוא רוצה קרבי אבל לא יכול, ומה שנותר זה לנסות ללכת על ג'וב טוב- כמו שצריך. |
ציטוט:
תכלס אני יודע מה אני אהיה בצבא...הנדסאי אלקטרוניקה בחי"א כנראה.....אבל אם כבר אז אני מחפש להשיג תנאי שירות קלים ופטורים מרובים...... |
אני עדיין לא מבין איך להוריד פרופיל ל45 יעזור לך.
|
אין מילואים
|
ציטוט:
אבל, בסה"כ אמרתי שהנושא כאן לא חוקי + שאם הם באמת רוצים להשתמט אז שיאמרו את הסיבה האמיתית ולא יתחבאו מאחורי סיסמאות. |
ציטוט:
אני לא מתחבא מאחורי שום ססמאות וכתבתי למה פתחתי את הנושא דבר שני גם אם הנושא לא חוקי אני לא רואה סיבה שזה יפריע לך גם אם זה מפריע לך אני לא רואה סיבה להגיד לנו את זה |
ציטוט:
עובדים כללים ופקידים לרוב מקבלים פטור ממילואים. בנוגע לאדם עם 45 על סעיף נפשי לרוב הוא יקבל פטור ממילואים משום שעצמם היותו עם סעיף נפשי בפרופיל 45 הופך אותו לפסול קורסים, ככה שנאשר לו להיות עובד כללי/פקיד. |
בכללי אחי תנסה לקבל ת"ש טוב כדי שתהיה קרוב לבית,תיצא כל היום,כמה שפחות שבתות וכל זה..להוריד פרופיל לא יתן לך הרבה וגם זה לא כך כך פשוט.
|
shiko כל 45 שאני מכיר קיבל פטור ממילואים, אולי לא כולם ורק הרוב, זה עדיין טוב.
לנשר, אני מרחם עליך, אם אתה הולך לקרבי לא מתוך רצון אתה תהיה מדוכא. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ