![]() |
ציטוט:
שמע זה נירא כזה עלוב באמת תן לי מפתחי גוף ברמה גבוה שלא לוקחים חומרים ? אוקי אין ולמה אתם מדברים על קאי גרין גי קטלר בלה בלה בלה למה כי הם על חומרים מה הקשר ביטחון עצמי שמע זה עלוב מה שאמרת דני דפקה נותן מעצמו הרבה לזה חבל שאתה רוא את זה בעין כזו קנאית רק בריאות שהיה לכולם באמת |
אישית לגביי אין לי קנאה באף אחד מהמדוברים כאן מאחר וזו לא שאיפה שלי להיראות כמוהם או כמו בילדר, בעיניי זה אפילו מגוכך.
לגביי עניין החומרים אין בעיה עם זה, מי שהחליט ללכת בדרך הזו זו זכותו כמובן אבל יש לזה השלכות ובין היתר זה רגישות יתרה ומצבי רוח קיצוניים כמו שאפשר לראות כאן. לגבי עניין הביטחון העצמי ברצפה, זאת האמת אחרת לא היו תגובות פגועות כאלו כמו שלו ושל אליקרמבו (ואז היה לכולנו משעמם פה ;) ) והן הדבר המשעשע בכל הסיפור. |
שמע אתה לא מדבר פה עם אנשים בני 60 אתה מדבר עם אנשים בני 20 + - כמו חברים שלך ישר יקללו ויצחקו איתך אז על תזינו לי תמוח לא ביטוחן עצמי ולא נעליים תאמין לי שעם מישהו רוצה לבדוק תבטחון העצמי שלו שיכנס לכלא באזרחות לכמה שנים טובות !!ונדבר אחרי זה לא להיות פה פילוסופים ופסיכולגים ביטחון עצמי או מה שתגידו חח זה מצחיק אבל נגיד שהיה וארק תגיד שאלה לי עלייך בן כמה אתה ?
|
מה הקשר כלא עכשיו? ללללללללללללללללןףףףףףף
|
ציטוט:
הוא לא רשם שום דבר נגד חומרים הוא אמר שלא ישווה את דני לבן אדם טבעי |
:):):):) מצחיק רק בריאות לכולם
|
ציטוט:
|
עשיתם מחומרים יותר מידי
|
דני נניח וניקח שני תאומים אחד יריץ סייקלים והשני לא, שניהם יתאמנו כמו שצריך ויאכלו והכל
תוך שנתיים יכול להיות בינהם הבדל של 6-10 קילו בכייף של מאסה נקייה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זאת אומרת שכל התוכנית שלך שאתה כביכול מוכר לנערים האלו זה לדעת איך להשתמש בחומרים שאתה משתמש? |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
אני אשמח להגיע, איזה פרשה אתה? מקווה שהאוכל שם כשר.
|
אגב לא שהומי צריך את הסנגוריה שלי כי הוא אוכל פה את כולם לארוחת בוקר אבל אל תדבר שטויות elic תהיה בטוח שהוא מבין יותר בתזונה ואימונים יותר ממה שאי פעם אתה תבין.
הוא עשה דיאטות כמו ud2 ו psmf ואימונים נאציים ברמות מטורפות אני זוכר לפני משהו כמו 3-4 שנים הא ותהיה בטוח שהוא יראה יותר טוב מ99 אחוז מהפורום אם הוא עושה חיטובון. |
תודה על הפירגון,
אגב רציתי להעיר הערה מקצועית נטו בתוכנית חיטוב נכונה אתה לא אמור להיות רעב ככה שזה לא אמור להיות קשה, אומנם בחיטוב לתחרות אולי טיפה יותר, אבל בגדול ניתן לבנות תפריט של ירידה בלי שום רעב, קצת הבנה של פיזיולוגיה וזהו, ככה שזה לא באמת החלק הקשה בספורט זה החלק החשוב יותר אתה מתכוון אלי, אבל זה לא באמת קשה יותר |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ