![]() |
לדעתי הבעיה היחידה היא שהתחרויות ארוכות כל כך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי הכל יכול להיות כמו שהמוזיקה הים תיכונית הייתה בתחתית פעם ועכשיו היא המוזיקה הכי נשמעת אותו דבר יכול להיות בילדינג אולי מתישהו זה באמת יהפוך להיות הספורט הראשי בארץ
|
הכל עניין של "להנגיש" את התחום, כמו שאמרתי. להפוך אותו לידידותי לאדם מן השורה ולעניין אותו בתחום. אפילו סתם דוגמא קטנה, לתת תג עם שם ושקית טעימה חינם של חלבון או משהו, זה לא עולה כמעט כסף, וזה יוצר תחושת שייכות ואתה תסתכל ותזכר בזה. לתת הנחה על הרשמה באתר מראש, שמתחרים יגרילו אימונים אישיים לקהל או מליון ואחד מבצעים באמת שלא חסרים דרכים לפרסם את התחום אבל פשוט לא נוקטים באף אחד מהם...
אגב ואנטון עצה לפעם הבאה לnac - אשדוד זה רחוק, תחשבו על זה. |
בכל תחרות ישראל בודי מחלקת שקיות קטנות של מנת חלבון ונותנת מלא טעימות ושקיות קופאין ועוד חברות נותנות שוטים של חלבון ואנשים לוקחים יותר משקית אחת ויותר משוט חלבון אחת וגם יש מלא מבצעים באותו יום על כל האבקות ככה שכל הדברים שאמרתה שיש צריך לחשוב על משהו שאולי הקהל יהיה שותף איכשהו לתחרות אפשר לעשות קטגוריית אהוב הקהל או כל מיני שטויות כאלה
|
אחרי כל הויכוחים לא הבנתי איפה קונים כרטיס לתחרות , ואם בכלל מוכרים כרטיסים , ובאיזה רחוב זה יוצא היכל התרבות בכפר סבא, אשמח לקבל תשובות
תודה |
ציטוט:
מוכרים במקום מה זה נראה לך שקונים לזה מוקדמות? תקנה במקום המחיר יהיה 70-80 בכל מקרה המחיר לא משנה.. מי שבאמת ירצה יגיע לאירוע גם עם זה 100שקל. |
ישראל אתה צודק, אבל מה שיש בארץ זה לרוב דוכנים מעפנים. תראה בחו"ל, מביאים דוגמניות, דיילות, כל מיני מפתחים עם ספונסרים וכל מיני כאלה. תסתכל בכל מיני תמונות של מה שהולך באולימפיה, ארנולד קלאסיק וכאלה... כמו תצוגת מכוניות בז'נבה. הכל יפה מפואר מלא מוצרים פרזנטורים... רק זה זה חוויה. אתה יודע מה אפילו באוטומוטור בארץ, יש תמיד אולם אחד של כל מיני דוכנים, גם חוויה נחמדה עם מלא תצוגות וכאלה...
|
ציטוט:
|
בוא נפריד "קציצות" לחוד ו"זבובים" לחוד- יש כאלה שבאים לראות את התחרות ארנולד קלאסיק ומתלהבים מלהצתלם עם ימגישי,ויש כאלה שחורשים באקספו על חינמים ומצתלמים עם כוסיות בדוכנים...זה שתי אוכלוסיות שונות.
|
ציטוט:
|
אני מציא להשאיר פוליטיקות ופילוסופיות בצד ולבוא לכל תחרות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
(בתור צופה) או בגלל שאתם בתחרות איתם בין האיגודים תלא תבוא לצפות גם..? |
אני בא כי אני אוהב לראות את התחרויות. אני לא מסוכסך עם אף אחד. יש לנו חלוקי דעות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
....and meny lady boys
|
ציטוט:
אני אתן דוגמא אומנם מתחום אחר אבל אפשר ללמוד. אני עובר בפאב, לאחרונה המצב לא משהו, החליטו להביא הופעה את הבנים של מאיר אריאל. בעבר הם הופיעו ביום יותר "חזק" (רביעי) ולא לקחו כניסה. השבוע הופיעו ביום ראשון, שזה היום הכי "מת" בשבוע מבחינת חיי לילה (לפחות בהרצליה), לקחו 30 כניסה, אבל פרסמו בהמון מקומות, עשו קופונים ב"גרופון" פרסמו באינטרנט, שלטים וכו'. באותו יום רביעי המקום היה רבע מלא. יום ראשון, שלקחו כניסה, המקום היה מפורק. זה הכל פרסום. וזו הופעה מזוויעה אם תשאלו אותי. יש באמת 1001 דרכים לייעל את הפרסום של התחרות, כי הוא פשוט לא קיים. לא צריך להיות גאון בשביל זה. |
מישהו יכול לומר לי בדיוק כמה זה עולה, אם צריך להזמין כרטיסים מראש (3 כרטיסים אם זה משנה)?
|
פירסמו 80 שח בקופות ההיכל,מחירה מיום ראשון,אין מחירה בכרטיסי אשרי בטלפון.
|
80 ש"ח זה שחיטה... יש מצב שאני לא אבוא בסוף או אבוא לבד כי חברים כבר ירדו מהעניין
אפשר עוד פרטים כמו מה יהיה חוץ מהתחרות? (יהיה מכירות או משהו בסגנון), שעות והכל? |
בעיקרון אם אני לא טועה יהיו דוכנים כמו שנה שעברה וכמו בכל תחרות של תוספי מזון,אולי גם טעימות וזה.
מי ששאל היכל התרבות זה בקריית ספיר,אין לזה רחוב בדיוק אבל שתגיע לכפר סבא אפשר לשאול אנשים כולם יודעים איפה זה. |
יש לזה רחוב כמו לכל מקום רק אין לי מושג איך זה נקרא, רצוי לחנות בחניון הגדול של קניון ערים זה מאוד קרוב והחניון חינם.
|
כן הייתי בא זה ממש קרוב לבית שלי רק ש80 שקל זה הגזמה
|
אני וחבר חשבנו להגיע אבל 80 ש"ח זה די יותר מדי כרגע..
|
גם אני כנראה לא אלך בגלל המחיר....
|
pussy
|
המחיר היה ידוע לי, שקלתי לבוא, אבל יש משמרת באותו ככה שהצד הכלכלי הכריע. בהצלחה לכולם. אולי למישהו יהיה שכל להעלות לאמנון שהמון אנשים לא באים בגלל המחיר.
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
אני בסוף לא מגיע....יש לי משמרת שאי אפשר לבטל
|
אני בסוף כן מגיע
|
ציטוט:
|
בהצלחה לכל המתחרים מחר איזה כיף לכם שאתם סוף סוף מסיימים עם זה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ