ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מר ישראל nabba מי הולך לבוא? ומי הולך להתחרות שם:?) (https://israelbody.com/showthread.php?t=72535)

אמרון 11-07-11 13:02

לדעתי הבעיה היחידה היא שהתחרויות ארוכות כל כך

KALINA 11-07-11 14:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daspider (הודעה 1104711)
משפטים כאלה זה בדיוק מה שממש לא יעזור לענף הזה להפתח לקהל הרחב בזמן הקרוב...

נאמר בנימע סרקסטית על מה שהיה בשנה שעברה.כל מילה אמת לאמיתה. עכשיו בואו גם לא נדבר על זה וניתן לזה להמשיך. זה מה שאתה מציע?

KALINA 11-07-11 14:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1104725)
לדעתי הבעיה היחידה היא שהתחרויות ארוכות כל כך

ככה זה בכל העולם,מזל שלנו שאין 80 מיתחרים בכל הקטגוריה.. מי שאנחנו בקשר איתו ברוסיב מספרים שזה מ 9 בבוקר נוער ולקראת חצות 100+ ואלוף האלופים. וקיחים כאלה באתר המקביל הרוסי הם על איך להוציא קטגוריית ביקיני,נוער,פיטנס גברים וכ"ד מחוץ לתחום כדי לא "לזבל" את התחרות של בודיבילדינג טהור...:) נגדל פעם לרמה כזאת?

אמרון 11-07-11 15:52

אחי הכל יכול להיות כמו שהמוזיקה הים תיכונית הייתה בתחתית פעם ועכשיו היא המוזיקה הכי נשמעת אותו דבר יכול להיות בילדינג אולי מתישהו זה באמת יהפוך להיות הספורט הראשי בארץ

Scylla 11-07-11 16:41

הכל עניין של "להנגיש" את התחום, כמו שאמרתי. להפוך אותו לידידותי לאדם מן השורה ולעניין אותו בתחום. אפילו סתם דוגמא קטנה, לתת תג עם שם ושקית טעימה חינם של חלבון או משהו, זה לא עולה כמעט כסף, וזה יוצר תחושת שייכות ואתה תסתכל ותזכר בזה. לתת הנחה על הרשמה באתר מראש, שמתחרים יגרילו אימונים אישיים לקהל או מליון ואחד מבצעים באמת שלא חסרים דרכים לפרסם את התחום אבל פשוט לא נוקטים באף אחד מהם...

אגב ואנטון עצה לפעם הבאה לnac - אשדוד זה רחוק, תחשבו על זה.

אמרון 11-07-11 17:32

בכל תחרות ישראל בודי מחלקת שקיות קטנות של מנת חלבון ונותנת מלא טעימות ושקיות קופאין ועוד חברות נותנות שוטים של חלבון ואנשים לוקחים יותר משקית אחת ויותר משוט חלבון אחת וגם יש מלא מבצעים באותו יום על כל האבקות ככה שכל הדברים שאמרתה שיש צריך לחשוב על משהו שאולי הקהל יהיה שותף איכשהו לתחרות אפשר לעשות קטגוריית אהוב הקהל או כל מיני שטויות כאלה

hglak 11-07-11 18:02

אחרי כל הויכוחים לא הבנתי איפה קונים כרטיס לתחרות , ואם בכלל מוכרים כרטיסים , ובאיזה רחוב זה יוצא היכל התרבות בכפר סבא, אשמח לקבל תשובות
תודה

Gaga1234 11-07-11 19:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hglak (הודעה 1104826)
אחרי כל הויכוחים לא הבנתי איפה קונים כרטיס לתחרות , ואם בכלל מוכרים כרטיסים , ובאיזה רחוב זה יוצא היכל התרבות בכפר סבא, אשמח לקבל תשובות
תודה

מה צריך לחפור על מכירת הכרטיסים אחי
מוכרים במקום מה זה נראה לך שקונים לזה מוקדמות?
תקנה במקום המחיר יהיה 70-80 בכל מקרה המחיר לא משנה..
מי שבאמת ירצה יגיע לאירוע גם עם זה 100שקל.

Scylla 11-07-11 23:29

ישראל אתה צודק, אבל מה שיש בארץ זה לרוב דוכנים מעפנים. תראה בחו"ל, מביאים דוגמניות, דיילות, כל מיני מפתחים עם ספונסרים וכל מיני כאלה. תסתכל בכל מיני תמונות של מה שהולך באולימפיה, ארנולד קלאסיק וכאלה... כמו תצוגת מכוניות בז'נבה. הכל יפה מפואר מלא מוצרים פרזנטורים... רק זה זה חוויה. אתה יודע מה אפילו באוטומוטור בארץ, יש תמיד אולם אחד של כל מיני דוכנים, גם חוויה נחמדה עם מלא תצוגות וכאלה...

אמרון 11-07-11 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1104910)
ישראל אתה צודק, אבל מה שיש בארץ זה לרוב דוכנים מעפנים. תראה בחו"ל, מביאים דוגמניות, דיילות, כל מיני מפתחים עם ספונסרים וכל מיני כאלה. תסתכל בכל מיני תמונות של מה שהולך באולימפיה, ארנולד קלאסיק וכאלה... כמו תצוגת מכוניות בז'נבה. הכל יפה מפואר מלא מוצרים פרזנטורים... רק זה זה חוויה. אתה יודע מה אפילו באוטומוטור בארץ, יש תמיד אולם אחד של כל מיני דוכנים, גם חוויה נחמדה עם מלא תצוגות וכאלה...

מסכים איתך השאלה מה עושים כדי לשפר את זה

KALINA 12-07-11 09:32

בוא נפריד "קציצות" לחוד ו"זבובים" לחוד- יש כאלה שבאים לראות את התחרות ארנולד קלאסיק ומתלהבים מלהצתלם עם ימגישי,ויש כאלה שחורשים באקספו על חינמים ומצתלמים עם כוסיות בדוכנים...זה שתי אוכלוסיות שונות.

SaharKazes 12-07-11 10:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1104910)

מסכים ב-100% שזה מה שיביא המון קהל, אבל לדעתי נצטרך לחכות פה המון זמן עד שדבר כזה יקרה אם בכלל, בכללי אני שמתי לב שבשנה- שנתיים האחרונות האיכויות של התחרויות ה״עיקריות״ במגמת עליה רצינית, במיוחד אחרי ש nac נכנסה לזירה ובאמת ענתה על הציפיות. אני בכל אופן מגיע כי קשה לפספס דברים כאלו..

KALINA 12-07-11 12:50

אני מציא להשאיר פוליטיקות ופילוסופיות בצד ולבוא לכל תחרות.

אמרון 12-07-11 13:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1104978)
אני מציא להשאיר פוליטיקות ופילוסופיות בצד ולבוא לכל תחרות.

המשפט הכי נכון בכל הפוסט הזה

KALINA 12-07-11 13:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1104985)
המשפט הכי נכון בכל הפוסט הזה

לא משפט הכי נכון ,אבל בהחלט משפט נכון לסכם את פוסט.חלק מאווירה זה אנחנו,הצופים,אז אנחנו יכולים להשפיע

Gaga1234 12-07-11 13:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1104987)
לא משפט הכי נכון ,אבל בהחלט משפט נכון לסכם את פוסט.חלק מאווירה זה אנחנו,הצופים,אז אנחנו יכולים להשפיע

אנטון מתוך עניין אתה הולך להגיע למר ישראל של nabba?..
(בתור צופה)
או בגלל שאתם בתחרות איתם בין האיגודים תלא תבוא לצפות גם..?

KALINA 12-07-11 14:45

אני בא כי אני אוהב לראות את התחרויות. אני לא מסוכסך עם אף אחד. יש לנו חלוקי דעות.

Scylla 12-07-11 17:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1104955)
בוא נפריד "קציצות" לחוד ו"זבובים" לחוד- יש כאלה שבאים לראות את התחרות ארנולד קלאסיק ומתלהבים מלהצתלם עם ימגישי,ויש כאלה שחורשים באקספו על חינמים ומצתלמים עם כוסיות בדוכנים...זה שתי אוכלוסיות שונות.

אבל שתי האוכלוסיות האלה בסופו של יום מגיעים לתחרות. גם לכדורגל באים אנשים שלא ממש מעניין אותם כדורגל, אבל הם באים, משלמים כניסה, מניעים את האווירה / הכנסות / אנשים. יש לזה חשיבות. ההבדל בין ענף פופולרי לענף לא פופולרי - שענף פופולרי אתה תראה הרבה מאוד אנשים שלא ממש אוהבים את הענף באים לראות ומתעניינים. ע"ע חבורת כוסיות שמחליטה שהן רואות את גמר ליגת האלופות.

KALINA 12-07-11 22:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1105022)
אבל שתי האוכלוסיות האלה בסופו של יום מגיעים לתחרות. גם לכדורגל באים אנשים שלא ממש מעניין אותם כדורגל, אבל הם באים, משלמים כניסה, מניעים את האווירה / הכנסות / אנשים. יש לזה חשיבות. ההבדל בין ענף פופולרי לענף לא פופולרי - שענף פופולרי אתה תראה הרבה מאוד אנשים שלא ממש אוהבים את הענף באים לראות ומתעניינים. ע"ע חבורת כוסיות שמחליטה שהן רואות את גמר ליגת האלופות.

הזכרת לי פיתגם- "ישראל זאת מדינה שבה הרבה מאוד אנשים יודעים איך לנהל אותה ויכולים להיות ראש הממשלה-חבל שרובם עובדים בתור ספרים ונהגי מוניות"

theodor 13-07-11 16:10

....and meny lady boys

Scylla 14-07-11 01:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1105141)
הזכרת לי פיתגם- "ישראל זאת מדינה שבה הרבה מאוד אנשים יודעים איך לנהל אותה ויכולים להיות ראש הממשלה-חבל שרובם עובדים בתור ספרים ונהגי מוניות"

אתה צודק, אבל אנשי שיווק טובים - לא חסרים בארץ.
אני אתן דוגמא אומנם מתחום אחר אבל אפשר ללמוד. אני עובר בפאב, לאחרונה המצב לא משהו, החליטו להביא הופעה את הבנים של מאיר אריאל. בעבר הם הופיעו ביום יותר "חזק" (רביעי) ולא לקחו כניסה. השבוע הופיעו ביום ראשון, שזה היום הכי "מת" בשבוע מבחינת חיי לילה (לפחות בהרצליה), לקחו 30 כניסה, אבל פרסמו בהמון מקומות, עשו קופונים ב"גרופון" פרסמו באינטרנט, שלטים וכו'.
באותו יום רביעי המקום היה רבע מלא. יום ראשון, שלקחו כניסה, המקום היה מפורק. זה הכל פרסום.
וזו הופעה מזוויעה אם תשאלו אותי.

יש באמת 1001 דרכים לייעל את הפרסום של התחרות, כי הוא פשוט לא קיים. לא צריך להיות גאון בשביל זה.

איש העכביש 16-07-11 14:00

מישהו יכול לומר לי בדיוק כמה זה עולה, אם צריך להזמין כרטיסים מראש (3 כרטיסים אם זה משנה)?

KALINA 16-07-11 14:20

פירסמו 80 שח בקופות ההיכל,מחירה מיום ראשון,אין מחירה בכרטיסי אשרי בטלפון.

איש העכביש 16-07-11 22:03

80 ש"ח זה שחיטה... יש מצב שאני לא אבוא בסוף או אבוא לבד כי חברים כבר ירדו מהעניין
אפשר עוד פרטים כמו מה יהיה חוץ מהתחרות? (יהיה מכירות או משהו בסגנון), שעות והכל?

dmiftah 17-07-11 12:48

בעיקרון אם אני לא טועה יהיו דוכנים כמו שנה שעברה וכמו בכל תחרות של תוספי מזון,אולי גם טעימות וזה.
מי ששאל היכל התרבות זה בקריית ספיר,אין לזה רחוב בדיוק אבל שתגיע לכפר סבא אפשר לשאול אנשים כולם יודעים איפה זה.

Scylla 17-07-11 15:37

יש לזה רחוב כמו לכל מקום רק אין לי מושג איך זה נקרא, רצוי לחנות בחניון הגדול של קניון ערים זה מאוד קרוב והחניון חינם.

Cuba 17-07-11 16:22

כן הייתי בא זה ממש קרוב לבית שלי רק ש80 שקל זה הגזמה

haim15 17-07-11 19:43

אני וחבר חשבנו להגיע אבל 80 ש"ח זה די יותר מדי כרגע..

איש העכביש 17-07-11 20:34

גם אני כנראה לא אלך בגלל המחיר....

theodor 17-07-11 21:32

pussy

Scylla 18-07-11 00:52

המחיר היה ידוע לי, שקלתי לבוא, אבל יש משמרת באותו ככה שהצד הכלכלי הכריע. בהצלחה לכולם. אולי למישהו יהיה שכל להעלות לאמנון שהמון אנשים לא באים בגלל המחיר.

אמרון 18-07-11 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1106018)
המחיר היה ידוע לי, שקלתי לבוא, אבל יש משמרת באותו ככה שהצד הכלכלי הכריע. בהצלחה לכולם. אולי למישהו יהיה שכל להעלות לאמנון שהמון אנשים לא באים בגלל המחיר.

אז אחי לifbb אתה חייב לבוא

ניגרי ענק 18-07-11 16:47

פה יש את כל הפרטים, למי שמעוניין:

http://www.nabba.co.il/forum_nabba/i...04&#entry43304

Scylla 18-07-11 17:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1106020)
אז אחי לifbb אתה חייב לבוא

אני מקווה, אם אני לא אעבוד באותו יום, ואמצא מישהו לנסוע איתו אני אגיע. בלי נדר כן?

hypertrophy 18-07-11 19:08

אני בסוף לא מגיע....יש לי משמרת שאי אפשר לבטל

איש העכביש 18-07-11 23:00

אני בסוף כן מגיע

שובידובי 19-07-11 07:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1106125)
אני בסוף לא מגיע....יש לי משמרת שאי אפשר לבטל

אתה רוצה להפתיע על הבמה שייראו תחיטוב ותייבוש!

אמרון 20-07-11 21:29

בהצלחה לכל המתחרים מחר איזה כיף לכם שאתם סוף סוף מסיימים עם זה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ