![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
בילדר חטוב וליפטר שמן זה בגלל שהליפטר לא עושה חיטוב כי הוא לא צריך את זה לספורט שלו בגלל זה גם ליפטר לא מגביל את עצמו למזונות מלאים בקלוריות כי הוא צריך קלוריות בשביל להתקדם ובילדר צריך פחות |
ציטוט:
ברור שהוא מוזרק, אין פה ספק בכלל, תכף תגיד לי שבילדרים בטופ לא מוזרקים נו באמת.. |
ציטוט:
לעשות דיאטות אם צריך חוץ מזה תראה לי בן אדם (בתמונות כמובן לא סרטונים שהם מלאים בחליפות) שלוחץ כבד ונראה כמו בן אדם שלא מתאמן |
אני לא מבין מה אתם מתווכחים עם דביל הזה?! הוא חושב שהוא יודע הכל.עזבו אותו סתם חמור.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
על סמך מה אתה אומר שהידע שלך יותר משלו? אתה זה שלא מבין כלום עיקר אתה בסדר והעולם דפוק נכון? |
ציטוט:
|
איך הטמבל הזה לא קיבל באן עדיין?
הייתי נותן לו אחד רק בגלל השם שלו... |
ציטוט:
44 biceps 20 +/ BF 170 hight 21 years i believe thats bigger then 99% of the "pure builders" here |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אפשר לשאול כמה זמן אתה כבר עוסק בליפטינג מתוך כל השנים שאתה מתאמן? |
אז homie אתה יכול אתה להסביר לי את כל התהליך של בניית שריר אצל הבילדר והליפטר כמו ששאלתי?
|
ציטוט:
so that kind of stopped my improvement... i've started "real" and what i believe real training only some months ago during the army but as soon i got hafshash started really to bulk and then is when i really started to grow and got bigger and bigger in total about 6-8 months |
ציטוט:
same fibers same everything just that the body reacts better to more complicated moves and heavy pressures on it |
ציטוט:
|
ליידיבאג יותר גדול ממך Homie
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
i've started to cut on sunday
mayb you'l be bigger in the arms, just mayb, back lags shoulders no way and thats my fault i've started to work on my arms really late thats y they r only 44 in-compare to the rest.. p.s cant believe you got me down to this stupid level of "mine biggger" but, it is. |
ציטוט:
u not deadlift/squat/benchin just with ur arms i ain't see Andy/beneditik work arms and they strong as HELL Ladybug all u'r existence is bullshit |
ציטוט:
|
גם אם תהיו באותו גודל בול ואותו מסת שריר ההבדלים בכוח יהיה שונים כי כנראה שhomie עובד יותר על הסיבים הלבנים שאתה על הורודים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://oi53.tinypic.com/35i9bfn.jpg למרות שזה מלפני חצי שנה, הוספתי הרבה מאסהההההההההההה אבל לא עליתי בשומן (מאסה נקייה :yup::yup:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם זאת לפני כמעט 3 חודש ומאז העלתי 8 קילו, איפה אתה ואיפה אני אחי אתה כנראה צריך משקפיים
http://www.siz.co.il/my/zyh0tmnjgzyc.jpg וגם אני נראה יותר מחוטב ממך, אם זה משנה בכלל. |
ציטוט:
|
הוא לא מעורר רחמים הוא פשוט עוֹשֶׂה חִטּוּבִים.
Ladycock, זה לא יעזור שתהיה גם כמו קאטלר, השורה התחתונה היא שלא לוקחים אותך ברצינות ולא מתייחסים אליך בגלל שאתה נפגע ומגיב בצורה רגשית מדיי על כל דבר שאומרים לך, ממש כמו גרושה בת 36 שנפגעת מכל מילה, קח את זה באיזי בנאדם זה כולה פורום תפסיק להתנשא, תדבר יפה ותקבל את אותו יחס. |
זה בסדר.אני לא כועס.האם אוכל לעזור לך במשהו?סיוע כלשהו? אולי לפרסם אותך ברשת?ילד שמחפש בית חם ואוהב. מתאים?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ