![]() |
ציטוט:
|
חחחחחחחח
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קובה.אתה פה אידיוט.אתה שוב מכניס לי מילים לפה..
|
ציטוט:
מה המצב אח שלי? |
טוב קובה.סתם שאלה.אתה קציצה נכון? אז למה אתה לא ממשיך בתוכנית כוח?? למה אתה צריך חיטוב? אתה הרי רוצה ליהיות שמן וחזק לא? למה אתה צריך שיראו לך תשרירים? עזוב תתאמן על כוח וזהו מה הבעיה?
|
לא נמאס לכם להתווכח על זה?
קובה, אתה הבאת את רן כדוגמא והוא לבד ראיתי אמר שפיצולים יותר טוב למסה ... גודלים ומתחזקים מכל תוכנית כל עוד אתה לא ליצן שעושה 15 דקות בטן כמו קוקסינל אחד שראיתי היום, אבל כניראה שפיצולים יותר טוב למסה , כמו שכל התוכניות כוח יותר טובות לכוח.... |
ציטוט:
רוב המתאמנים שמשמינים בss זה בגלל שמהתחלה הם אוכלים כמו שצריך לאכול בסוף התוכנית ואני כבר לא שמן אני רזה xdd |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נו מה יש להגדיר , הרי על מה הויכוח פיצולים או כל הss טקסס וזה...
וכמו שאני תמיד אומר , מי שמשמין יותר מדי בSS זה התזונה\גנטיקה שלו ולא התוכנית |
ציטוט:
לקראת סוף ss כשהסקואט שלך מגיע למשקלים גבוהים הגוף דורש יותר אנרגיה בשביל להתאושש ולהרים יותר משקל באימון הבא ובתחילת התוכנית שהסקואט עדין נורא נמוך הגוף לא דורש את אותם קלוריות לדוגמה תחילת התוכנית אתה עושה סקואט של 40 וסוף התוכנית סקואט של 140 איפה אתה חושב שהגוף ידרוש יותר קלוריות? אז ברגע שאתה אוכל אותו דבר בשניהם בתחילת התוכנית הגוף לא יצתרך את כל הקלוריות האלה בשביל לבנות שריר אז הוא יאגור אותם בתור שומן |
זה ברור.אז לא הבאנתי אותך.אתה חושב שכתעבוד על כוח אתה תוכל קצת? בכוח אוכלים יותר ממאסה אין מה לעשות.בכוח אתה חייב יותר אנרגיה משום שאתה מרים משקלים יותר כבדים מאשר במאסה.ולכן אתה תשמין יותר.בכל זאת אני לא מבין למה אתה מחטב.אתה מזיין בשכל שאתה בקטע של כוח ויורד תמיד על הבילדרים שרואים להם תשרירים.אז מה הקטע של חיטוב?
|
מה לא הבנת במה שרשמתי
אם אתה תאכל יותר קלוריות ממה שהגוף שלך צריך אתה תשמין וזה לא משנה איזה תוכנית זאת גם פיצולים וגם"כוח" אני לא צוחק על בילדרים אני צוחק על אנשים שמגבים סטיגמות מפגרות לדוגמא: "אחי חובה לאכול אחרי אימון" "תגיד לי מאמן מתי לשתות תשייק לפני או אחרי האירובי?" ויש עוד המון כאלה אבל אני דווקא אוהב בודי בילדינג ואני בחיטוב כי זה לא כיף ליהיות שמן בדיוק אותה סיבה שאתה עושה חיטוב ואני לא מתיימר ליהיות פאוורליפטר או בודיבילדר פשוט אוהב להרים ברזלים ולגדול ואם אפשר להשיג את שניהם במכה אז למה לא |
ציטוט:
|
Cuba:סבבה.תשובה לענייין.אבל בכל זאת אני לא מסכים שבתוכנית כוח אתה גדל יותר מתוכנית פיצולים.ולא צריך להביא עכשיו הוכחות של ליפטרים שיושבים על חומרים..
|
ברמה העלית אני מסכים שעדיף פיצולים
לדוגמה מר אולימפיה נגד בנצ'ר\סקואטר\דדליפטר הכי חזק ברמת המתאמן הטבעי אני לא מסכים אבל שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון אני יכול להגיד לך על עצמי לפני ss הייתי שחיף ממוצע והיום אחרי ss ובסוף החיטוב אני על 14 אחוז שומן וגדלתי והתרחבתי בהרבה ממה שהייתי היום אני נראה כמו בן אדם ויש לי אחלה של בסיס ss תוכנית שבונה לך תבסיס שמוציאה אותך מאיזור המתאמן המתחיל ומביאה אותך למתאמן בנוני למה אנחנו חופרים לכל בן אדם פה ששואל מה עדיף לעשות ab או abc לעשות ss? בגלל שהוא רוב הסיכוים עדין מתאמן מתחיל הסקואט שלו במצב טוב הגיע ל100 ובמצב הכי גרוע לא עושה בכלל תראה לי פה אשכול שבן אדם בא ואמר הסקואט שלי עבר ת140 הבנץ' עבר ת100 והדדליפט עבר ת150 ואמרו לו לך תעשה ss פשוט למתאמן מתחיל זאת התוכנית הכי טובה שיש |
אני שוב אומר.אין לי שום בעיה עם ss.אני בעצמי הייתי מיואש מזה שנתקעתי בבנצ אחרי ה ss,הוספתי למוט 10 קילו תוך שבוע וגם השמנתי מאוד על הדרך{אחרי החיטוב אני מבטיח להביא סירטון}.ורוב הסיכויים שגדלתה בגלל שרק התחלתה להתאמן.יכלתה לגדול מכל תוכנית.
אבל למה לזלזל בתוכנית פיצולים? המון אנשים יעידו שהם הוסיפו עובי וכן,גם כוח משום שהתאמנו למשל בתוכנית ab.למה הכל סביב ss או טקסס? בכל מקרה,דעתי האישית היא לבנות קודם את עצמך עם מאסה מכובדת בלי התמקדות בכוח,ולאחר מכן כבר לדפוק אימוני כוח.כי תכלס גוף ענק לא שווה בלי כוח בזה אני מסכים. |
את האמת אני עשיתי לפני זה פיצולים ולא גדלתי מי יודע מה
שוב פעם אני אומר יש דרך להגיע לx תוצאות ויש דרך להגיע לx תוצאות מהר יותר אם כבר אתה מתחיל להתאמן כמו בן אדם עדיף לעשות קודם ss להביא את עצמך למשקלי עבודה נורמלים ואז לחשוב לפצל |
ציטוט:
בהתחלה משום מה היה נראה לך שאני טוען שאני סוס עכשיו מאיפהשהו משתמע לך שאני חושב שאני יותר טוב מאחרים את האף בניגוד אליך אני לא דוחף לשום מקום, התמרמרת מהפוסט של השלד וזה בדיוק מה שאתה עושה כאן. אני יותר חזק ממך מהסיבה הברורה שיש לך סקבט של 20 קילו, בנץ' של 30, ודדליפט אתה לא עושה כי זה מסוכןןןןןןןןןן הבעיה בדיונים עם אנשים כמוך שאין לך חצי מושג על מה אתה מדבר, תקרא באחת ההודעות הקודמות פה שכתבתי לאיגור לגבי מתאגרף שלוחץ מה שהוא כתב שם |
CUBA:ו ss זו הדרך היחידה להתחזק מהר? כל אחד מתקדם בדרך שלו.זה שאתה או אני התקדמנו במשקלים מאימון לאימון לא אומר שבחור אחר יתקדם ככה.
|
ציטוט:
אני מתקדם מאכילת חצץ, אתה מתקדם מאכילת עגבניות ומתאמן אחר מתקדם מלהרים תמשקלים שלו. כל אחד ומה שעובד עליו. אגב, איפה יש גיבוי לחרטה הזאת של "מה שעובד עליך לא עובד עליי?" אני בכלל נושם חנקן ושותה חומצה, מוזרים כל האנשים האלה שנושמים חמצן ושותים מים.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז התוכנית דפוקה.חשבת על זה שהבעיה היא בך ולא בתוכנית? מי שלא גודל ולא משנה עם איזה תוכנית כנראה שהוא לא עושה משהו נכון ולא התוכנית עצמה לא בסדר, אני גדלתי עם כל תוכנית שעשיתי ומהר ולא בגלל שאני מיוחד אלא בגלל שאני יודע להתאמן ולהשקיע באוכל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא מכיר בן אדם אחד.. אחד שעשה ss כמו שצריך ולא התקדם וגדל ממנה |
ציטוט:
בטוח שלא יותר מאיש הקקה וע1שר השמן ואני בטוח שהשלד החוצן ואפילו סאבזירו לוחצים יותר ממך |
ציטוט:
הדבר היחיד שאומרים כאן, שאם תיקח אותו בן אדם ותתן לו להתאמן בss או בabcd אתה תראה יותר תוצאות איפה שהוא יעלה יותר משקל, והתשובה לזה די ברורה. אתה לא צריך להסכים כי אין פה שאלה בכלל, זה לא אני קבעתי ולא אתה קבעת. אם אנשים היו מתאמנים ובכלל חושבים בגישה שלך העולם היה מאוד לא מפותח "לי זה עבד, איזה כיף, לא מעניין אותי יותר" ואם בא לך ילד שחיף 50 קילו על 180 שרוצה לגדול? גם תתן לו 19 אלף תרגילים מבודדים לאמות ולאוזניים? לא כל אחד מתחיל להתאמן בתנאים נורמליים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב אני באמת ליצן לחיצות ככה שזה לא בטוח נכון מה שאמרת. בעצם אני ליצן בכללי. בכל מקרה כל השאר בוודאות עוקפים אותו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
140 בנצ' ל5 חזרות, מה אתה אומר על זה זה נחמד לא?אתה בטח בחודשיים הגעת ל200 קילו, דדליפט הגעתי ל150 ל5 חזרות ואני מודה שהפלג גוף תחתון שלי זה החלק החלש שלי לא מתבייש אבל מה שכן זה מה שעשיתי בחודשיים מה שאנשים מגיעים בשנים שלא לדבר על החזה שלא מגיעים בכלל, אני מאמין אני נותן 160 לחיצה בול כמו בתקופה היפה שלי, אה וכן אני עובד פיצולים. לפני שבכלל כולכם מתחילים לעוף פה שוב המשקלים האלה באו בחודשיים, יש לי יתרון שהייתי מתאמן לפני אבל הייתי בהפסקה של חצי שנה והכוח לא חוזר ביום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ושוב לא הבאתי את עצמי לדוגמא נגדך אני מתאמן פחות משנה שעשיתי תקופת מאסה אחת וחיטוב אחד |
אתה יודע שאני חושב על זה למה באמת אתם תמיד מביאים פלג גוף תחתון נגד עליון ותמיד צוחקים שהתחתון
חלש לעומת העליון, ושהעליון חלש זה בסדר? מי קבע שהרגליים צריכות להיות יותר חזקות מהחזה או מהגב? אני מתכוון באימונים לא מבחינת אנטומיה או משהו ששרירי רגליים יותר חזקים.אין לי בעיה שאני ילחץ יותר ממה שאני מושך נראה לי לגיטימי לגמרי.נהיו פה חוקים כאלה באתר שכל דבר צריך להיות לפי משהו שמישהו אומר או קבע וזה ממש לא צריך להיות ככה לפי דעתי. |
ציטוט:
מה אתה רוצה להגיד בזה? מישהו פה השווה את עצמו למישהו אחר? לא, אבל אתה ניסית. אני רק יכול להגיד לך ש90 אחוז מהאנשים פה היו שחיפים מתים לפני האימונים אני שקלתי 55 לפני הגיוס השלד 60 איש הקקה 65 וכן הלאה. ההמלצות הגורפות לעבוד בתכניות שאנחנו ממליצים הן כדי לקצר תהליכים. יפה לקחת בן אדם כמו ארבל שהיה בחור לא קטן כשהתחיל להתאמן, או לא יודע מישהו אחר, והפך למפלצת. לא כאן החוכמה. החוכמה לקחת שלד מת ולבנות עליו מאסה. לא חסרים פה ליצנים שקוראים וכותבים בפורום פה כבר 300 שנה ועדיין לא התקדמו לשלב שמעבר להבין שהאפקות לא יעזרו להם, ומאז שהתחילו להתאמן עלו 5.2 ק"ג. בדיוק לאנשים האלה אנחנו פונים. אף אחד לא בא בהודעה שלך וכתב לך "תתחיל ss ליצן מפגר", כי אנשים יודעים מה מתאים למי ומה לא. ותפסיק לקחת כל דבר פה אישי ולהעלב מכל פוסט שפותחים. אם לבן אדם בא להטריל לכבוד פורים אף אחד לא ביקש ממך להיות שוטר. בא לך תזרום, לא בא לך? אתה לא חייב להרוס ולהגרר לריבים. ואיגור, תעשה לעצמך טובה ותקרא את ss כי אתה שואל פה שאלות שכתובות שם בעמודים הראשונים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ