![]() |
ציטוט:
|
חח אתה רוצה להגיד שעוד לא התגייסתה ?
|
ציטוט:
|
היי
27/3 סקוואט 182.5kg 3x5 פרס 80kg 5,5,4 מתח 10,9,8,7 פשיטות גו עם גומיות הלחיצות קשות, אין התאוששות שבוע הבא אני מעביר למתכונת טקסס |
ציטוט:
הסתדר הסתדר הסתדר הסתדר הסתדר מה ישך יא מבחיל??????????????????????????????? |
יואש חלאס לערוך אחי
הנה הפרס1 לקחתי את הצעתו של מנהל פורום פיצולים ולא השתמשתי ברייג' בשביל הסיבים הכתומים. אבל רואים את הבייספס (אין מסה) |
ציטוט:
|
כל הסטים של ה182.5KG
אני מודה שבסט השני חזרות 3,4 די מקבילות, די מקשה עליי הפציעה |
חחחחחחח ידי ספגטי
נ.ב אתה סתם תאכל חרא מזה שאתה עומד רחב, זה הרס לך תטכניקה |
כן, אני בדיוק קורא את הדיון הזה בפורום השני
גם הבנץ' צריך להשאיר את כל כף הרגל על הריצפה |
דבר ראשון החלמת מהפציעה שעברתן? דבר שני תנסה לעמוד לא ר ח ב
|
לא, עדיין לא החלמתי
אני בטיפולים פעמיים בשבוע.. ואני עושה ws אז אני צריך לעמוד רחב ולנסות לא לשבור מקביל |
פיזותרפיה? אם פעמיים בשבוע אני הייתי מציעת עם מי שמטפל בך לבדוק כמה חמורה הפציעה למה החלטתה לעשותws?
|
זה היה בצחוק,
אני כרגע ב-ss אם לא שמת לב הפציעה הקשה באיזור האגן (בצד שמאל) אני חושב שבגלל זה בסט הראשון כשאני שובר אני מאבד קצת מתח, או שזה בערך מקביל ויש מתח כמו בשני הצעקות גם בגלל כאב :\ יעבור |
ציטוט:
דברם דברם דברם דברם דברם |
מצחייייק אוקי
|
מה הבעיה בעמידה רחבה?
אני אישית לא מוצא בעיה בטכניקה, נראה סקוואט מאוד יציב. ולמה כל כף הרגל צריכה להיות על הרצפה בבנץ'? |
ה-בילדר :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
|
ציטוט:
|
29/3
פרונט סקוואט בשביל עידן גולני 120kg ל 1x3 1x2 בנץ' פרס 120kg 5,5,4 דדליפט 195kg 1x5 בטן 30kg (רושם לעצמי) עידן כפרה אני לא יודע איך אתה אוהב את התרגיל הזה (פרונט סקוואט) עד שאני אתחיל wl אני לא עושה את התרגיל הזה יותר לחיצה אין התאוששות, אין כוח ביום חמישי אני אנסה פרס pr ושבוע הבא טקסס בלחיצות ובדדליפט ניראה לי דדליפט- לא הצלחתי לנתק את המוט מהריצפה ב170 חימום, עם גב ישר אז מ170 התחלתי עם גב עגול בסטאפ, הכל עלה משם. |
גב עגול o: אז איך כריס מצליח עם גב ישר.? 250ק'
|
תנסה למשוך כשאתה בגובה 2 מטר.
חוץ מזה יש עוד כמה משתנים של מבנה גוף, מי שיכול למשוך עם גב ישר - לבריאות. העיקר להרים. |
זה לא יזיק לך שאתה מושך עם גב עגול ? וגם פחות משקל על המוט ?
|
עם גב עגול יותר קשה לנעול, אני מעדיף את זה על הניתוק (הבעיה אצלי)
לואי כותב את זה בספר |
תיזהר זה יפרוץ לך את הדיסק
חעחעחעעחע |
אשכרה אמרו את זה באימון היום
|
תעלה סרטון של הפרונט, בחור כמוך צריך להעמיס פלטות בתרגיל הזה בקלות
|
זה יפגע לך בגדילה :eek:
עצוב שאנשים באמת אמרו לי את זה.... תעלה סרטון של הדדליפט |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא כ"כ הסתדרתי עם התרגיל הזה היום כנראה כי עשיתי יום ראשון 182.5KG 3X5 הנה סירטון של 140KG ציטוט:
ציטוט:
אתה פשוט לא נותן לברכיים לזוז. |
אושר, איך זה שבכל התחרויות אלה שעומדים רחב בחיים לא שוברים מקביל?!?!
|
ציטוט:
בגלל שאם אתה יורד ממש קצת אתה יכול לעמיס יותר משקל |
ציטוט:
חפש פדרציות כמו ipf אלה שראית בטח ipa ועוד תחרויות זנות דומות |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי ע1נש זאת תגובה של לגזור ולשמור, פעם ראשונה שמישהו קורא לך אושר בפורום הזה.
|
ציטוט:
|
אז תעמוד יותר צר.. זה תלוי הרבה במבנה גוף
|
ציטוט:
תיראה את הסירטון של יואש הוא עומד רחב ושובר בהרבה. היו לי כמה סירטונים שלא שברתי מקביל, זה היה כשהייתי עומד ממש צר כשאני עומד ממש רחב, אני שובר בקלות אם אתה רוצה אני אביא סירטונים |
ציטוט:
|
תיראה כאן אני עומד ממש צר, יותר צר מרוחב הכתפיים (זה לא מלא)
וכן ממש רחב, הרבה יותר מרוחב הכתפיים שים לב למה זה קורה: בראשון אני מזיז את הברכיים הרבה בגלל העמידה הצרה וזה מקשה על מפרק הירך לרדת מתחת לפטלה בשני אני בקושי מזיז אותן וזה עוזר לי לשבור בקלות |
ציטוט:
מעניייייןןןןן..... ד"א איך לעזאזל אני מעלה סרטון בלי הקישור?! ישר את הסירטוןן?? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ