![]() |
ואי תמיד הייתי גרוע בריצות ארוכות פאק הייתי שונא את זה, אבל מה שכן הייתי מספר אחד בספרינטים
בריצות של 60 או 100 לא זוכר מה היה אז ^^ הייתי טיל בליסטי חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רגשי נחיתות יש פה לאנשים באתר אני רואה. |
חחחחח כנראה אף אחד מהמפצלים פה לא מבין שלהיות בילדר זה להיות גדול, חלש, איטי ולא מועיל עם מאסה שלא עוזרת לשום פעילות כח ומאסה שרק מתישה בפעילויות אירוביות.
אז מר_כוס לאדע על מה תמדבר.. |
ציטוט:
לא הייתי מגדיר את עצמי חלש ואיטי :) מי שעובד אימוני כוח מין הסתם יחזק את עצמו יותר מפיצולים אבל להגיד שכלמי שלא עובד כוח הוא חלש זה ממש לא נכון |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כוח ומסה באים ביחד, פשוט בפיצולים מתקדמים יותר לאט וזה פחות יעיל. |
60 ב4 שניות אולי עם רכב.
|
ציטוט:
|
אנשים מה נסגר איתכם הוא לא באמת התכוון שהוא עושה את זה ..
זה בכלל היה בהקשר שלאדיבאג אמר שהוא מתאמן 13 שנה היה על משקל מסוים וירד ... שלד השבוע יהיה לך קשה להחליט ניראה לי מי יזכה בתואר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא מבין אתה מרים 1000 קילו אבל אתה קטן אני מרים 20 קילו בכל צד אבל וואלה תשמע אני יותר גדול ממך :laughing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש מצב אתה שוקל 70 קילו על 1.84 וגדול ממני ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חזרת לימך כבילדר מה זה הרחקות לצדדים? |
גם ע1נש עושה הרחקות לצדדים.
כל פעם שהוא עובר במקום ציבורי כל האנשים מתרחקים לצדדים ובורחים :shok1::shok1::shok1::shok1::shok1::shok1::shok1: |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
חחחחחחחחחחחחחחח!!!!! ל1לז!!!!
|
ךםךז
|
:):):):) קיקז1
|
ציטוט:
שסיימתי ss הייתי מגושם איטי ועל אחוז שומן גבוהה אבל גם היה לי מסת שריר טובה.. נכון למתחילים היא טובה והיא נותנת כוח , אתה יודע מה אתה גבר עושה 200 קילו ס'קואט לחמישייה אבל אתה שמן 0 עם אחוז שומן גבוהה , אני לא מדבר כבר על הקטע הבריאותי שלא בריא להגיע לאחוזי שומן גבוההים מבחינה אסטטית לא יפה שאנשים רואים שאתה גודל מהר והפנים שלך נהיים שמנים . טוב לי להיות רזה וחטוב עם מסת שריר טובה לא מפריע לי שיהיה משקל נמוך העיקר גוף יפה וחטוב שנראה טוב |
אני שם כסף שsubzero רץ 2000 יותר מהר ממך ומכל החברים שלך.
|
ציטוט:
רק מוכיח כמה אתה טיפש ומדבר מתוך דעות קדומות. |
:):):):) אני בין האנשים הכי רזים פה, ככה שההסתלבטות לא כל כך עובדת במקרה הזה.
מגושם ואיטי? אני מתערב שאתה כזה גם עכשיו, ויותר מזה, אני מוכן לשיםכסף שאני מעיף אותך ואת כל החברים שלך בכל ריצה 60-2000. כנ"ל השלד, רן וכל אחד מהאנשים פה שמעבר לאימונים מזיז את עצמו. אם אתה מחפש להיות ילד קוביות חבל שבכלל עשית ss ואם זאת המטרה שלך חבל בכלל ש6 עמודים התבזבזו סתם. אם אתה רוצה להיות קטן וחלש תאכל מעט ותתאמן קל, זאת תשובה די בנאלית וברורה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ