![]() |
אבל הספוטר לא נוגע....
זה שהוא לא עושה 150 זה לא נתון לוויכוח...הבטיח 150 לא קיים אבל ה140 עובר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קקקקק
|
ציטוט:
גם אם זה פסיכולוגי, ועובדה שבשום תחרות הספוטר לא מתקרב לליפטר. וסקילה, אף אחד לא אמר שהוא אפס. |
ספציפית בסרטון הזה זה מגע מאוד זניח, אי אפשר להוכיח לכאן או לכאן אבל זה שקר מוחלט להגיד שהספוטר עשה הבדל מהותי ו"נתן לו שיא" שגבוה מהותית מהיכולת האמיתית שלו. אתם מדברים כל הזמן על חוקי תחרות אבל שוב אף אחד כאן לא מתחרה, אולי גם תפסלו כל בנץ' שלא עוצר לחלוטין על החזה כי זה גם חוק תחרותי?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא משנה כמה מהותי ההבדל, או כמה הוא זניח. הנקודה היא שברגע שיש התערבות של "גורם חיצוני" זה אומר שההרמה לא בוצעה לבד, בלי קשר לחוקי תחרות. אם היא לא בוצעה לבד - הוא לא הרים את המשקל בעצמו, וכאן נגמר הויכוח. |
ציטוט:
ומהי תגובתך בתור לאטח? ובתור איש הקקה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
קח את הrm1 שלך, תוסיף 10 קילו ותבקש מספוטר ללטף את המוט כשאתה נתקע בנקודה מסויימת. |
ציטוט:
גם אם זה פסיכולוגי (סוג של עזרה) |
אני היום עשיתי pr בבנץ' בss לrm4 והספוטר שלי ליטף את המוט בחזרה השלישית והרביעית בסט הראשון..
אח"כ בסט השני לקחתי ספוטר אחר שלא נגע בכלל במוט ועשיתי 4 חזרות עם אותו המשקל.. אבל עם זה אני חושב שזה לא הrm1 שלו ונגיעה של הספוטר פוסלת את החזרה. למה? כי זה עוזר בנק' החלשה של המרים. |
ציטוט:
|
אנשים פה צריכים לעבור סדנה לפירגון. אפשר לחשוב איזה איזה ערבי מאפגניסטן העלה לפה סירטון שלו שנפלתם עליו ככה. סה"כ זה אח שלכם כמו כולם פה.
לא ביקשתי שחלילה תגידו לו משהו נחמד כגון: שיחקת אותה! אומנם לא הלחיצה הכי מושלמת בגלל הנגיעה הקלה של הספוטר אבל סה"כ היא לא רעה בכלל. תאמינו לי הוא היה מפיק לקח ובסרטון הבא לא היו נוגעים לו במוט. הבנאדם אפילו לא רוצה להיכנס לכאן יותר. תבדקו מה ניסגר איתכם |
ציטוט:
אח זה דם, מי שלא דם שלך הוא לא אח שלך ואתה מכיר אותי מספיק טוב. |
מקרה ברור של קנאת פין
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לדעתי להגיד "מי שלא דם שלך הוא לא אח שלך" זה בעייתי. אנחנו חזקים ביחד. לבד נחזור ללפני 48 ששלטו עלינו ועשו בנו אתה לא רוצה לדעת מה. אז אם אח שלך עושה בנץ' - תפרגן. אם אח שלך עושה פוזינג על הבמה - תפרגן. אם אח שלך שיחרר נאד מסריח - תפרגן חחחחח' סתם. בשורה התחתונה, מה שאני מנסה להגיד זה קצת פחות "אדם לאדם זאב" וקצת יותר "ואהבת לרעך כמוך" ורק טוב יהיה לנו. רות סוף כפרה |
ציטוט:
|
ראיתי לא מזמן סרט חדש בקולנוע- טר1ל: המורשת
|
אם "אח" שלך אנס את חברה שלך, תפרגן
|
חוצמזה שלפי המנטרה שלך, כל בני האדם אחים, הרי הם מאותו מין, אז כולם אחים שלי! יש! איזה כיף!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל עם ישראל אחים...
בגלל אמא שלי. |
ציטוט:
|
מצטער, אבל לא, לא סופרים חזרות שהסופטר נוגע ולא מעניין אם הוא רק שם את היד מתחת למוט.
אם יש סיכוי הכי קטן שלא היית מצליח לסיים את החזרה (מניח על הגוף), אתה לא עשית את זה לבד. אני אתן דוגמא ממני, בנץ' פרס 140 ל-3, את הרביעית הנחתי על החזה אחרי שנתקעתי בנקודה החלשה (איפה שהספוטר התחיל ללטף את המוט שלך) אם באותה חזרה היה לי ספוטר כנראה הייתי סוגר את החזרה הזו ואולי גם את ההבאה. נגע=לא סופרים את החזרה |
היי ע1שר :bye1:
אני זורם איתך... תהיה גבר, תקבל יחס של גבר... ברוכים השבים :idea: |
תודה :sweatdrop:
|
ציטוט:
זה אומר שלא יהיו בדיחות בת1לין יותר? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ