ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פורום אימוני כוח (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   לא היינו אמורים לקבל סרטון של 150 בנץ'? (https://israelbody.com/showthread.php?t=69115)

hypertrophy 18-12-10 16:26

אבל הספוטר לא נוגע....
זה שהוא לא עושה 150 זה לא נתון לוויכוח...הבטיח 150 לא קיים
אבל ה140 עובר

Scylla 18-12-10 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1048610)
אז מעכשיו כל מי שפספס גובה בסקוואט ועשה גבוה לא נעיר לו, כי אני די בטוח במיליון אחוז שהוא היה עולה גם אם הוא היה יורד יותר, הוא נראה חזק!

רגע, גם מי שלא הצליח להרים את הדדליפט כי הוא נתקע בברך נוותר לו ונגיד שהוא הרים.

בעצם! גם מי שנפל אחרי 2 מתח אני נותן לו 20 בליינד, בטוח יש לו הוא בטח סתם ביום רע.

כבר אמרתי את דעתי בנושא: יכול מאוד להיות שיש לו את המשקל הזה, אף פעם לא אמרתי שלא ואתה מוזמן לבדוק את כל התגובות שלי. שיעלה סרט נקי מאצבעות של ספוטרים וזהו, כמה קשה זה כבר יהיה?

אבל כל הקטע שאת לוקח את זה לקטע הקיצוני של "אמרתי לך" גם אני העליתי כאן סקוואטים בתחילת הליניארית שהם קצת גבוהים, אבל בגלל שאני לא "הרגזתי" את כל הפורום עם הצהרות, אז העירו לי "חסר עומק" , "קצת גבוה" וברגע שמישהו שהרגיז אתכם מעלה סרטון מאוד גבולי, ישר "אפס אפס אפס לא נחשב תחרות לא נחשב אפס אפס אפס אין לך 140 יש לך 70 חצי לך חצי לספוטר בלה בלה בלה בלה" זה ההבדל.

קפטן שלד 18-12-10 19:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1048680)
אבל כל הקטע שאת לוקח את זה לקטע הקיצוני של "אמרתי לך" גם אני העליתי כאן סקוואטים בתחילת הליניארית שהם קצת גבוהים, אבל בגלל שאני לא "הרגזתי" את כל הפורום עם הצהרות, אז העירו לי "חסר עומק" , "קצת גבוה" וברגע שמישהו שהרגיז אתכם מעלה סרטון מאוד גבולי, ישר "אפס אפס אפס לא נחשב תחרות לא נחשב אפס אפס אפס אין לך 140 יש לך 70 חצי לך חצי לספוטר בלה בלה בלה בלה" זה ההבדל.

תחפש שוב - אני לא אמרתי אף פעם שיש לו או אין לו משקל מסויים.

Scylla 18-12-10 20:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1048351)
. אם אתה רוצה אפשר לחלק לך את זה ל2 (אתה והספוטר) ואז עשית כאן בנץ' 70 קילו.

.

על זה אני מדבר

קפטן שלד 18-12-10 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1048733)
על זה אני מדבר

זה לא סותר שום דבר ממה שאמרתי

ח1צן 18-12-10 21:38

קקקקק

אנדרוליזם 18-12-10 23:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1048664)
אבל הספוטר לא נוגע....
זה שהוא לא עושה 150 זה לא נתון לוויכוח...הבטיח 150 לא קיים
אבל ה140 עובר

מספיק שהספוטר שם את היד (ובכל מקרה, רואים גם שיש מגע ולא משנה בכמה) זה הבדל לא קטן, לעומת ספוטר שמוציא לך את המוט והולך אחורה ו"עוזר" לך רק אם אתה מניח על הגוף - לא הצלחת.
גם אם זה פסיכולוגי, ועובדה שבשום תחרות הספוטר לא מתקרב לליפטר.

וסקילה, אף אחד לא אמר שהוא אפס.

Scylla 19-12-10 02:34

ספציפית בסרטון הזה זה מגע מאוד זניח, אי אפשר להוכיח לכאן או לכאן אבל זה שקר מוחלט להגיד שהספוטר עשה הבדל מהותי ו"נתן לו שיא" שגבוה מהותית מהיכולת האמיתית שלו. אתם מדברים כל הזמן על חוקי תחרות אבל שוב אף אחד כאן לא מתחרה, אולי גם תפסלו כל בנץ' שלא עוצר לחלוטין על החזה כי זה גם חוק תחרותי?

קפטן שלד 19-12-10 03:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1048788)
ספציפית בסרטון הזה זה מגע מאוד זניח, אי אפשר להוכיח לכאן או לכאן אבל זה שקר מוחלט להגיד שהספוטר עשה הבדל מהותי ו"נתן לו שיא" שגבוה מהותית מהיכולת האמיתית שלו. אתם מדברים כל הזמן על חוקי תחרות אבל שוב אף אחד כאן לא מתחרה, אולי גם תפסלו כל בנץ' שלא עוצר לחלוטין על החזה כי זה גם חוק תחרותי?

תעשה בדיקה: קח את הrm1 שלך ותבקש מספוטר לשים אצבע אחת במרכז המוט וללוות את התנועה ותראה איך הrm1 הופך לrm2 או rm3.

איש הלילה 19-12-10 03:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1048788)

בתור אחד שלא השתתף פה בויכוח, אני מרשה לעצמי להגיב בצורה אובייקטיבית...

זה לא משנה כמה מהותי ההבדל, או כמה הוא זניח. הנקודה היא שברגע שיש התערבות של "גורם חיצוני" זה אומר שההרמה לא בוצעה לבד, בלי קשר לחוקי תחרות. אם היא לא בוצעה לבד - הוא לא הרים את המשקל בעצמו, וכאן נגמר הויכוח.

subzero1122 19-12-10 14:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איש הלילה (הודעה 1048793)
בתור אחד שלא השתתף פה בויכוח, אני מרשה לעצמי להגיב בצורה אובייקטיבית...

זה לא משנה כמה מהותי ההבדל, או כמה הוא זניח. הנקודה היא שברגע שיש התערבות של "גורם חיצוני" זה אומר שההרמה לא בוצעה לבד, בלי קשר לחוקי תחרות. אם היא לא בוצעה לבד - הוא לא הרים את המשקל בעצמו, וכאן נגמר הויכוח.

ומהי תגובתך בתור לאטח?
ובתור איש הקקה?

Scylla 19-12-10 16:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1048791)
תעשה בדיקה: קח את הrm1 שלך ותבקש מספוטר לשים אצבע אחת במרכז המוט וללוות את התנועה ותראה איך הrm1 הופך לrm2 או rm3.

העניין הוא שהוא לא ליווה אותו אפילו... הפרק זמן גם שהוא "ליטף" את המוט היה קצר מאוד...

קפטן שלד 19-12-10 16:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1048822)
העניין הוא שהוא לא ליווה אותו אפילו... הפרק זמן גם שהוא "ליטף" את המוט היה קצר מאוד...

אמרתי לך, תעשה ניסוי:
קח את הrm1 שלך, תוסיף 10 קילו ותבקש מספוטר ללטף את המוט כשאתה נתקע בנקודה מסויימת.

אנדרוליזם 19-12-10 20:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1048822)

מחזק את דברי קפטן שלד.
גם אם זה פסיכולוגי (סוג של עזרה)

nadavr1234 19-12-10 21:09

אני היום עשיתי pr בבנץ' בss לrm4 והספוטר שלי ליטף את המוט בחזרה השלישית והרביעית בסט הראשון..
אח"כ בסט השני לקחתי ספוטר אחר שלא נגע בכלל במוט ועשיתי 4 חזרות עם אותו המשקל..
אבל עם זה אני חושב שזה לא הrm1 שלו ונגיעה של הספוטר פוסלת את החזרה. למה? כי זה עוזר בנק' החלשה של המרים.

Hellyeah 20-12-10 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1048823)
אמרתי לך, תעשה ניסוי:
קח את הrm1 שלך, תוסיף 10 קילו ותבקש מספוטר ללטף את המוט כשאתה נתקע בנקודה מסויימת.

כ''כ נכון!

ran_z 21-12-10 12:13

אנשים פה צריכים לעבור סדנה לפירגון. אפשר לחשוב איזה איזה ערבי מאפגניסטן העלה לפה סירטון שלו שנפלתם עליו ככה. סה"כ זה אח שלכם כמו כולם פה.
לא ביקשתי שחלילה תגידו לו משהו נחמד כגון: שיחקת אותה! אומנם לא הלחיצה הכי מושלמת בגלל הנגיעה הקלה של הספוטר אבל סה"כ היא לא רעה בכלל.
תאמינו לי הוא היה מפיק לקח ובסרטון הבא לא היו נוגעים לו במוט. הבנאדם אפילו לא רוצה להיכנס לכאן יותר.
תבדקו מה ניסגר איתכם

אנדרוליזם 21-12-10 13:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z (הודעה 1049114)
אנשים פה צריכים לעבור סדנה לפירגון. אפשר לחשוב איזה איזה ערבי מאפגניסטן העלה לפה סירטון שלו שנפלתם עליו ככה. סה"כ זה אח שלכם כמו כולם פה.
לא ביקשתי שחלילה תגידו לו משהו נחמד כגון: שיחקת אותה! אומנם לא הלחיצה הכי מושלמת בגלל הנגיעה הקלה של הספוטר אבל סה"כ היא לא רעה בכלל.
תאמינו לי הוא היה מפיק לקח ובסרטון הבא לא היו נוגעים לו במוט. הבנאדם אפילו לא רוצה להיכנס לכאן יותר.
תבדקו מה ניסגר איתכם

הוא לא אח שלי.
אח זה דם, מי שלא דם שלך הוא לא אח שלך ואתה מכיר אותי מספיק טוב.

Guri93 21-12-10 13:56

מקרה ברור של קנאת פין

הליצן המרקד 21-12-10 19:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 1049127)
הוא לא אח שלי.

אחי אחי אולי תהייה גם אח שלי?

ran_z 21-12-10 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 1049127)
הוא לא אח שלי.

"וכשלו איש באחיו" או במילים אחרות, כל ישראל ערבים זה לזה. אם אתה תהיה על ספינה ומישהו יבוא ויקדח חור גם אתה תתחיל לטבוע יחד איתו.
לדעתי להגיד "מי שלא דם שלך הוא לא אח שלך" זה בעייתי. אנחנו חזקים ביחד. לבד נחזור ללפני 48 ששלטו עלינו ועשו בנו אתה לא רוצה לדעת מה. אז אם אח שלך עושה בנץ' - תפרגן. אם אח שלך עושה פוזינג על הבמה - תפרגן. אם אח שלך שיחרר נאד מסריח - תפרגן חחחחח' סתם. בשורה התחתונה, מה שאני מנסה להגיד זה קצת פחות "אדם לאדם זאב" וקצת יותר "ואהבת לרעך כמוך"
ורק טוב יהיה לנו.
רות סוף כפרה

קפטן שלד 21-12-10 23:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z (הודעה 1049232)
"וכשלו איש באחיו" או במילים אחרות, כל ישראל ערבים זה לזה. אם אתה תהיה על ספינה ומישהו יבוא ויקדח חור גם אתה תתחיל לטבוע יחד איתו.
לדעתי להגיד "מי שלא דם שלך הוא לא אח שלך" זה בעייתי. אנחנו חזקים ביחד. לבד נחזור ללפני 48 ששלטו עלינו ועשו בנו אתה לא רוצה לדעת מה. אז אם אח שלך עושה בנץ' - תפרגן. אם אח שלך עושה פוזינג על הבמה - תפרגן. אם אח שלך שיחרר נאד מסריח - תפרגן חחחחח' סתם. בשורה התחתונה, מה שאני מנסה להגיד זה קצת פחות "אדם לאדם זאב" וקצת יותר "ואהבת לרעך כמוך"
ורק טוב יהיה לנו.
רות סוף כפרה

מה לגבי: אל תסתכל על חצי הטר1ל הריק?

Scylla 21-12-10 23:55

ראיתי לא מזמן סרט חדש בקולנוע- טר1ל: המורשת

יניב צוות ישראלבודי 22-12-10 20:22

אם "אח" שלך אנס את חברה שלך, תפרגן

יניב צוות ישראלבודי 22-12-10 20:23

חוצמזה שלפי המנטרה שלך, כל בני האדם אחים, הרי הם מאותו מין, אז כולם אחים שלי! יש! איזה כיף!

ran_z 22-12-10 23:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 1049459)
אם "אח" שלך אנס את חברה שלך, תפרגן

לאיפה תלך תגיד לי. שכחת להוסיף ושיסף את גרונה אחר כך.

ran_z 22-12-10 23:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 1049460)
חוצמזה שלפי המנטרה שלך, כל בני האדם אחים, הרי הם מאותו מין, אז כולם אחים שלי! יש! איזה כיף!

תחליף ת'מודגש ליהודים

ח1צן 23-12-10 07:26

כל עם ישראל אחים...

בגלל אמא שלי.

Hellyeah 23-12-10 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z (הודעה 1049529)
תחליף ת'מודגש ליהודים

לפי היהדות כל בני האדם התחילו מאדם וחווה...

Ermac1122 24-12-10 00:50

מצטער, אבל לא, לא סופרים חזרות שהסופטר נוגע ולא מעניין אם הוא רק שם את היד מתחת למוט.
אם יש סיכוי הכי קטן שלא היית מצליח לסיים את החזרה (מניח על הגוף), אתה לא עשית את זה לבד.
אני אתן דוגמא ממני,
בנץ' פרס 140 ל-3, את הרביעית הנחתי על החזה אחרי שנתקעתי בנקודה החלשה (איפה שהספוטר התחיל ללטף את המוט שלך)
אם באותה חזרה היה לי ספוטר כנראה הייתי סוגר את החזרה הזו ואולי גם את ההבאה.
נגע=לא סופרים את החזרה
http://www.youtube.com/watch?v=1ij-J_doZY8

איש הלילה 24-12-10 01:08

היי ע1שר :bye1:
אני זורם איתך... תהיה גבר, תקבל יחס של גבר... ברוכים השבים :idea:

Ermac1122 24-12-10 01:09

תודה :sweatdrop:

ח1צן 24-12-10 10:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איש הלילה (הודעה 1049817)
היי ע1שר :bye1:
אני זורם איתך... תהיה גבר, תקבל יחס של גבר... ברוכים השבים :idea:

:ph34r::ph34r::ph34r::ph34r::ph34r: :shok1::shok1::shok1::shok1:

זה אומר שלא יהיו בדיחות בת1לין יותר?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ