ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כואב הלב ... (https://israelbody.com/showthread.php?t=6893)

Gamerrrrr 13-03-07 16:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אני לא רואה שום דבר פסול בזה. מה רגע בגרמניה לגרמנים? לאומנות זה דבר מבורך בכל מדינה, אף מדינה לא צריכה לסבול מהגרים וזרים.
יש ליהודים מדינה, יש לגמרנים מדינה. יש לערבים 30 מדינות ו-35 אחוז משטח העולם. אני לא רואה שום סיבה שהם יצטרכו לתפוס את המדינה הכי קטנה בעולם עם כל השטח שיש להם בעולם.

עומרי המפלגה משתקמת :)

OMRI-TURBO 13-03-07 16:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
כן לסרס אותם זה פתרון ילדותי מאוד אני רוצה לראות מישו שיעשה מצה להיבחר לראש הממשלה ששמה הוא יגיד ביחד נסרס להם תביצה.

אני לא יודע אם עיקור זה פתרון טוב בשבילנו, אבל זה מבוצע קיום באפריקה על ידי מיליציות חמושות, וזה בוצע בעבר בתקופת מלחמת העולם השניה על אוכלוסיות רחבות על ידי ממשלות מסודרות. לכן מה שאתה צריך להבין, זה שכל דבר אפשרי.

keen12 13-03-07 16:30

קראתי פה שרשמתם שארץ ישראל היא ליהודים בלבד, אבל מי הוא בדיוק יהודי?
כתבה ששווה לקרוא :
http://news.walla.co.il/?w=//91308/@@/item/printer
בכל מקרה, אני מסכים עם כך שהערבים היא בעיה שחייבת להיפתר, אבל תהיו ריאלים- אתם באמת חושבים שפשוט יגרשו את כולם?..
זה לא יקרה, לא בתקופה הקרובה לפחות.
ככה או ככה הערבים היא בעיה שחייבים למגר.

Gamerrrrr 13-03-07 16:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי keen12
קראתי פה שרשמתם שארץ ישראל היא ליהודים בלבד, אבל מי הוא בדיוק יהודי?
כתבה ששווה לקרוא :
http://news.walla.co.il/?w=//91308/@@/item/printer
בכל מקרה, אני מסכים עם כך שהערבים היא בעיה שחייבת להיפתר, אבל תהיו ריאלים- אתם באמת חושבים שפשוט יגרשו את כולם?..
זה לא יקרה, לא בתקופה הקרובה לפחות.
ככה או ככה הערבים היא בעיה שחייבים למגר.

מי הוא יהודי?? ההגדרה הפשוטה היא מישהו שלאורך הדורות שלו הוא יהודי, לא מישהו שסבא של אבא שלו היה יהודי וכל השאר לא

keen12 13-03-07 16:34

תקרא את הכתבה!!..

Gamerrrrr 13-03-07 16:35

ציטוט:

תקרא את הכתבה!!..

אני לא הולך לקרוע זיבולי שכל התנ"ך לא נכון כן נכון. התנ"ך זה ספר היסטוריה עם מגמה מסוימת. האירועים הגדולים קרו אין ספק כי מצאו איזכורים בעוד מלא סלעי כתובת בכל העולם זה שהוא מגמתי מאוד זה משהו אחר.

keen12 13-03-07 16:46

אז אתה פוסל דבר לפני שאתה בודק אותו.
גם אם מצאו הוכחות באלף מקומות מה שחשוב הוא שכאן בארץ לא מצאו שום שריד, ואם ימצאו שריד למקדש בקנדה זה לא ב"ארץ הקודש"(ולא מצאו שם, אני סתם נותן דוגמא)
וזה שיש אלף כתובות אז..?, אני לא רואה את הקשר בכלל, דברים שנרשמו בתנ"ך הופיעו במקומות אחרים הרבה לפני כן, אפשר להגיד שהתנ"ך העתיק מהם.
הכתבה דוגלת בכך שאם לאחר 70 שנה של חפירות מאומצות לא מצאו פה כלום - אז כנראה שאין מה למצוא.

Gamerrrrr 13-03-07 16:48

ציטוט:

גם אם מצאו הוכחות באלף מקומות מה שחשוב הוא שכאן בארץ לא מצאו שום שריד, ואם ימצאו שריד למקדש בקנדה זה לא ב"ארץ הקודש"(ולא מצאו שם, אני סתם נותן דוגמא)
וזה שיש אלף כתובות אז..?, אני לא רואה את הקשר בכלל, דברים שנרשמו בתנ"ך הופיעו במקומות אחרים הרבה לפני כן, אפשר להגיד שהתנ"ך העתיק מהם.
הכתבה דוגלת בכך שאם לאחר 70 שנה של חפירות מאומצות לא מצאו פה כלום - אז כנראה שאין מה למצוא.

זה לא רלוונטי לפוסט פה, וזה תלוי מה חיפשו

keen12 13-03-07 16:50

מסכים לגבי אי הרלוונטיות- פשוט העלתי גם את האספקט של מיהו יהודי עקב אחת התגובות כאן:jockey:

zidan 13-03-07 16:52

ציטוט:

בירושלים אין שרידים של המקדש..? (ושל כמה מסיפורי התנ"ך בכלל)

arbel2 13-03-07 16:52

לא יודע מה איתכם ,אבל בקשר למשהו שנאמר פה בתחילה השירשור לגבי עונשים על מעשים מסויימים.
אני קצת יותר "פרימיטיבי" בקטעים האלו
ואני אישית חושב של מעשה אונס בילדים ,צריך להיות עונש מוות , כמו שבמדינות מסויימות על רצח יש עונש מוות .
למה אני אומר את זה ? בחורה שנאנסה בילדותה , תסבול מזה כל החיים שלה , תעבור קשיים לנהל חיים נורמלים , תאלץ לחיות עם טראומה לאורך כך חייה , תתקשה במערכות יחסים , תזדקק לטיפול פסיכולוגי אינטנסיבי , וכל זאת בגלל שאיזה אידיוט לוקח דברים שלא נותנים לו

אומנם הוא לא הרג את הילדה , אבל הוא הרג את העתיד שלה.

OMRI-TURBO 13-03-07 17:19

סוף סוף מישהו נורמלי בפורום, ברוך הבא!:jockey:

Kachok 13-03-07 17:20

שמע,זה יותר גרוע מאשר אם הרג אותה , זה משאיר לבחורה פצע פתוח לכל החיים,וכמעט שאין או שאין בכלל בחורות שמתגברות על דבר כזה לגמרי.

מסכים איתך לגמרי לגבי אנסים , עונש מוות.

SuzukiR 13-03-07 18:20

גם אני בעד עונש מוות לאנסים

ביכלל אני בעד להחזיר את עונש המוות לא רק לנאצים אלה גם למחבלים

לטוקסטי :
רק שתידע אחי שבגיל שלך הייתי שמאלני עד שראיתי מה ערבים עושים באזור שלי וביכלל
אני רואה את עצמי כפאסטי

לעומרי:עומרי כוס סמק איתך אם אתה מקים מיפלגה אני מוכן להיות פעיל שלך !

לבאדי בילדר :בין כמה אתה 18? ואתה מדבר כמו תינוק אתה לא שווה תגובה

לשאר :
כמו החתימה של מני במקום שיש חיים יש תקווה לעולם לא לבתר לא משנה מה לעולם לא לבתר

ובטח שלא לבתר על ארץ ישראל היקרה שלנו

לgamer קיבלתה תאריך גיוס אחי?

Gamerrrrr 13-03-07 18:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי S u z u k i R g s x
לgamer קיבלתה תאריך גיוס אחי?

קיבלתי מזמן, 21 ל7 2008, אותו תאריך גיוס של אבא שלי 27 שנים אחרי רק

zidan 13-03-07 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr

יכול להיות שישנו לך אותו,רוב הפעמים הם משנים..
אני עוד 4 חודש מתגייס ואין לי תאריך,אין לי פרופיל אפילו חח

SuzukiR 13-03-07 18:34

ציטוט:

חח אני ב16 למרץ 2008
אבל כנראה זה ישתנה אם אני יתקבל לאיזה יחדה דרך יום סירות בעזרת השם בהצלחה אחי מקווה ליראות אותך בצבא

Bullet 13-03-07 18:34

ציטוט:

לאן מתגייס?

Gamerrrrr 13-03-07 21:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
לאן מתגייס?

לא יכול להגיד לך.........סתם לא ידוע עכשיו, כרגע חי"ר, עדיין לא עשיתי גיבושים

Leo 13-03-07 21:57

אהה , לא חסרים פסיכים שאונסים

מספיק שרק הליברלים יתנו אישור לפדופיליה ( "בהסכמה" ) ויפיצו איזה תוכנית אלוויזיה כמו הבובספוג הזה שתחנך לסובלנות כלפיהם. ואנשים יתחילו לחשוש לילדים שלהם...

SuzukiR 13-03-07 22:53

וואלה פדופיל נוגע במישהואו מישהי מבנות דודות או מהבני דודים שלי או במישהו מהשפחה המורחבת שלי

אני נותן לו בדיוק 3 שעות לפני שהוא יהיה בקרקעית הים משפחה של מרוקאים

HHHEELLBBOOYY 14-03-07 00:49

בונא איזה פוסט הרגתם אותי לפני השינה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ