![]() |
ציטוט:
|
כי הוא היה פה בפורום והוא טינופת
ומוזרק |
למה אתה חושב שהוא מוזרק? אני עדיין בטוח שהוא טבעי.
|
תמשיכו להיות נאיביים.
גם קולמן טבעי, זה הכל הקריאטין. |
ציטוט:
|
עלק דני מוזרק. חחח
|
ציטוט:
למילה השנייה אני לא מתייחס בכלל.. |
חחח ההגיון מאוד פשוט.
אם מישהו חבר במפלת מר"צ, כנראה הוא שמאלני. אם מישהו מתחרה בבילדינג, כנראה שהוא מזריק. |
ציטוט:
ב. אז מה עם בילדר מזריק אתה מהאלה שקוראים לזה רמאות? זה חלק מהתחום זה לא אומר שהם לא עובדים קשה בישביל להשיג את מה שהם אוהבים.. לא יודע כמה ידע יש לך בנושא חומרים אבל עם תשב בבית תאונן ותזריק 2000 מ"ג טסט אתה לא תגדל, בקיצור זה לא הולך ככה.. ולמה הדיבור הזה כאן עליו מה קרה איתו ? |
אתה קורא את הדברים שאתה מגיב עליהם?
הפואנטה בדיון: מי שמזריק, 200 סקוואט זה לא יוצא דופן. |
אחי עזוב...הוא מוזרק חבל לך על הוויכוח אל תצא טמבל...מוזרק גרוע אבל מוזרק
ובקשר לטינופת-בקצרה: אחינו היקר מאוד סהר קזס שיתף אותנו בפורום שיש לו בעיות בבית גם כלכליות-ודני החמוד שלך החליט להסתלבט עליו ולנסות לעשות ממנו צחוק ובכל הזדמנות שהוא ניסה לחזור הוא דיבר פה כמו אני לא יודע מה |
ציטוט:
לא הבנתי אותך , אני אמרתי : שהוא טבעי ועושה 200 ק"ג סקוואט.. אתה אומר שהוא מוזרק ו200 ק"ג זה כלום כי הוא מוזרק.. הבנתי אותך נכון ? |
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מת1קיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייי
לא "כלום", אבל 200 למוזרק זה לא עילוי, בטח לא במשקל שלו. בכל מקרה אני לסקוואטים של בילדרים לעולם לא מאמין, אומרים דיפ, בסוף יוצא רבע. |
ציטוט:
|
לא מכיר אותו אישית, עדיין אני חושב שהוא טבעי כי הטיעונים שלכם מפגרים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין תקווה לפורום הזה :Embarrassment:
|
ציטוט:
|
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd |
עוד לא קבלתי פה שום תשובה חלאס להתווכח על ss או על משקלים וזה האשכול הזה נועד כדי לקבל עזרה אני עדיין לא יודע אם איזה תכנית אימונים להתאמן
|
עניתי לך מה אתה רוצה? חפש ב3 דפים ראשונים
|
מה שרשמתי לך זה טוב. זה שתעשה 4 תרגילים במקום 3 לא יעזור לך. אלא אם כן אתה על תוספים וחומרים.
וד''א אתה תהיה חייב לעשות דדליפט/סקוואט/בנר אובר/מיליטרי/בנץ'. לפחות 4 מהם כדי לגדול בצורה טובה. |
סקוואט ובנץ' פרס אני מאה אחוז עושה אני יוסיף את 2 לתכנית על איזה אתה ממליץ לי ?
והחלטתי לעשות abc אבל להתאמן ככה abxcaxxbcxabxxcaxbcxx וכו' |
טוב החלטתי אני עושה תכנית abc 4 פעמים בשבוע
תרגילים ששילבתי מהמלצות שלכם: ברגליים: סקוואט(חופשי) דדליפט חזה: בנץ' פרס ובנט אובר זה יענו חתירה ? איך עושים את זה בחופשי יש סרטון ? ואיזה עוד תרגילים אתם אומרים כדאי ? |
טעות הabc שאתה עושה.
וחפש ביוטיוב bent over row. |
ציטוט:
אתה עושה כל תנועה פעם בשבוע זה לא נותן לך לצבור מספיק נסיון על התנועה הזאת וסתם יעקב את ההתקדמות שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כי לא באלי לעשות ss מה באתם לשגע אותי כל פעם אתם אומרים משהו אחר
בהתחלה אמרתם לי אתה רוצה תעשה תכנית עם העקרונות של ss תשלב תתרגילים ששמה בתכנית שלך עשיתי את זה עכשיו זה לא טוב תחליטו מה !!!!!!!!!!11 אני בטוח שאנשים מתקדמים גם בלי ss |
אז בקיצור, אתה רוצה שיגידו לך מה שאתה רוצה לשמוע.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קיק לידיים? |
ציטוט:
????? :10: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ