![]() |
זה לא עובד ישראל והורדתי כוכביות ונקודות
|
לא הבנתי זה לא טוב???????????!!!!!!!!!!!
|
תוריד רק תכוכביות... וזה מראה לי אבל רק תpress confrence
|
ציטוט:
|
גם ניסיתי רק כוכביות
זה לא עובד ישראל לך זה עובד אחי? |
איזה באסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
|
זה עושה לי דף האינרטנט לא נמצא
|
לא זה לא זה חברים סליחה טעות שלי!! אני צריך לעבוד על האנגלית שלי
|
זה עובד לך או לא אבל אמרוןןן
|
אוריין מה יש לך אתה על 5 גרם פחמימה? אמרתי לך זה לא השידור של האולימפיה ומה שהוא רואה זה press confrence.
|
:( זו לא התחרות, חשבתי...
|
אני ער כבר כמעט 28 שעות אחי אני נשאר ער במיוחד בשביל זה אז אני עצבני בגלל זה..
|
עובד אבל זה לא האולימפיה זה המסיבת עיתונאים חשבתי שזה עוד שידור כזה שעשו למי שאיחר
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לרגע שמחתי :o
|
יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו סעמקקמקמקמק אם הארץ הזאת רק פה זה יכול לקרות נמאס כבר, גם הפרס קונפרנס הזה עשה רק חשק ליראות את זה עוד יותר
|
שמעו לא נראה לי יש איזשהו פתרון... אין מה לעשות. פשוט אין חיבור לרשת אינטרנט שלנו...
|
לרגע גמרתי כמעט איזה שמחתי חח^
בעצם יש תבאדיבידלריות הענקיות עכשיו אז לא משנה רק שלא נידפק עם הקטגוריה של המשקל כבד |
ציטוט:
|
אוריין אם עכשיו זה לא עובד זה גם לא יעבוד מאוחר יותר... הדבר היחיד שייצא לך מזה הוא שתדע מי ניצח ואיזה מקום..
|
מישהו זוכר אם זה היה באתר שהוא לא באדיבילדינג נקודה קום?
|
ציטוט:
איך אומרים חברים גודל הציפייה כגודל האכזבה! |
אגב אנשים - הלינק הזה http://webcast.*bodybuilding*.com/fi...10olympia/?q=1
אם משנים את הסיומת במקום 1 ל2 - יש כבר עמוד הכנה לריפליי של הקטגוריה של הנשים - מה שאומר שבסיום כל חלק באירוע הם יעלו כמו את מסיבת העיתונאים - אז אל דאגה |
חברה זה עובד דרך VLC
זה הקישור rtsp://fss.streamhoster.com/lv_bodybfm1/_definst_/broadcast1 |
מזה vlc
|
לא עובד לי האתר הזה!!
|
זה לא עובד לי יאיררר
|
יש רק שידורים חוזרים...
זה לא עובד... תמיד דופקים את הישראלים! אני הולך לישון... |
כנסו לנגן VLC
להורדה sourceforge.net/projects/vlc/files/1.1.4/win32/vlc-1.1.4-win32.exe/download ואז תעשו פתח זרם רשת ותשימו שם את הקישור הזה rtsp://fss.streamhoster.com/lv_bodybfm1/_definst_/broadcast1 עובד מצויין |
איך אני נכנס לנגן vlc הזה?
|
יאאלה חברה להזדרז . אתם מפסידים ישבנים מדהימים !!!
|
ציטוט:
|
בקישור שיאיר הביא לשנות תמספר ל 5 כאילו q=5. וזה יראה ת'דף טעינה של שיפוט לפני prejudging הם יעלו את זה בהקדם האפשרי... לדעתי בערך ב 6 וחצי בבוקר זה יהיה מוכן.
|
|
תקשיבו, כנסו לפה:
http://sourceforge.net/projects/vlc/...2.exe/download ותורידו את הנגן VLC(זה סוג של נגן) אח"כ תפתחו את ההתקנה, תתקינו את התוכנה אחרי שסיימתם, תזינו את הלינק הבא: rtsp://fss.streamhoster.com/lv_bodybfm1/_definst_/broadcast1 זה עובד!!! אני רואה עכשיו את מיס ביקיני |
יאללה יש לי תקווה!!!!!!!!!!! ההורדה ב 40%.
|
יאיר זה כל הזמן עושה דף האינרטנט לא נמצא אמא שלהם מתהה
|
קודם כל אל תלחצו זה עוד בנשים.
אחרי שהורדתם את הנגן תלחצו על MEDIA, זה מצד שמאל למעלה. אחרי שתלחצו על זה יפתח לכם ברגך אפשרויות כזה, תבחרו שם open network stream יפתח לכם חלון, שם תמלאו את החלק הריק בכתובת הבאה: rtsp://fss.streamhoster.com/lv_bodybfm1/_definst_/broadcast1 בהצלחה |
התחרות נראה לי רק עוד 3 שעות...
הביקיני אמור היה להתחיל ב2 והפיינלס של האולימפיה ב7-7:30 |
סעמקקק
|
זה מתסכללללל רבאקק
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ