![]() |
סקאווט- 107.5
פרס- 52.5 בנט אובר- 60 (הרגשתי שאני עובד עם הרגליים אז אני חוזר קצת אחורה) |
תתחיל לעשות מתח גורי, בנט אובר זה חרטא.
יפה על ההתקדמות |
סקוואט- 110
בנצ'- 87.5 דדליפט- 125 אימון הכי קשה אי פעם, האימון הראשון שבו שברתי שיא בהכל, למרות שעד התחלתי ss הטכניקה בדדליפט היייתה מזעזעת. בסקוואט עדיין אני לא רואה תקיעה, אבל זה לא עף כרגיל. לא רואה מצב שאני מצליח 90 בבנת' אימון הבא. דדליפט לוקח לי איזה שעה לסיים את הסט עבודה, אבל על הזין. הזמנתי קריאטין לכיף, אולי יביא אופטימיות. עכשיו כמה עובדות מזעזעות: מאז תחילת התוכנית הרגל גדלה ב10 ס"מ, רק ג'ינס אחד עולה עליי. היד גדלה ב1 ס"מ, מאכזב, אבל לא נורא. היום בבוקר הייתי 95 ק"ג, על 192 ס"מ, 13-14%. שש ק"ג בחודש ושבוע. |
אחי מאסה בכל הכוח
|
סקוואט- 112.5
פרס- 55 בנט אובר- 65 אח"כ קצת מתח ומקבילים לספורט. בסקוואט צרחתי כמו ילדה שהבינה שזו לא עבודה במזרח, בפרס הגב התעגל יותר מדיי אז אני אוריד ל50 אימון הבא. זיג |
מה זה הגב התעגל יותר מדי בפרס?
|
הכוונה היא לזה שאני כאילו שולח את הבטן קדימה כדי להרים את המשקל.
|
מה הבעיה בזה?
|
לא מפעיל לחץ על הגב תחתון או משהו להט"ב שכזה?
|
תעלה סרטון.
אי אפשר לחזק את הגב התחתון בלי להעלות עליו את העומס, זה מה שאנחנו עושים בכל התרגילים. בגלל זה לא קופצים ב20 קילו כל אימון (גם כי זה לא עובד לאורך זמן) |
סקוואט- 115
בנצ'- 90. כמו סאבזירו במוסד חינוכי, כשל. דדליפט 130 אימון מרד גטו וורשה, כמעט בכיתי |
סקוואט- 120 (הרגשתי שאני בשוונג)
פרס- 57.5 כשל אש מגיל חמש בסט השלישי בנט אובר- 67.5 טיפה מתח בונוס לשלד:http://www.facebook.com/settings/?ta...t=t.1245500000 |
לא יכול להכנס, צריך להוסיף אותך או משהו?
מקווה בשבילך שזו תמונה של צ'וצ'יה נטולת בגדים, אחרת סתם נכנסתי לפרופיל המכוער שך |
כן כן זה זה:)
|
ציטוט:
|
סקוואט- 122.5 בסט השני כמעט כשל.
בנצ'- לא הצלחתי לסגור 90 ק"ג חמש חזרות כבר בסט הראשון, אז יצא לי קצת וורסאי. החלטתי להוריד ל87.5 וגם את זה בקושי סגרתי. דדליפט- 135, לא הצלחתי להרים אפילו חזרה אחת, ואז איכשהוא חטפתי ג'ננה והרמתי את זה. יש לציין שאני חולה גוסס. בונוס לשלד- http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...t=t.1245500000 |
גורי תרגיע תשפה המסריחה שך, אי אפשר לשמוע את זה כבר.
|
קיבלתי לגיטימציה, יצרתם מפלצת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סקוואט- 125 כשל בחזרה האחרונה בסט האחרון(לא מרגש)
פרס- 57.5 עלה יפה מתח- 2.5 עלה נורא זיג עליכם |
127.5סקוואט- עלה מגניב אש. שיניתי קצת את האחיזה של המוט ככה שאני לא אעוף קדימה.
בנצ'- 90 כשל תאיר ראדה. מוריד ל82.5 אימון הבא ריסט ראשון אי פעם מאז הגטו. דדליפט- 140- ארבע פלטות- עלה מדהים. לוקח איזה חמש שניות להתארגן על חזרה אבל נראה לי חוקי |
כאב נורא שמתגבר מרגע לדודלי.
דלקת בכתף? |
ציטוט:
|
סקאווט- 130
פרס- הורדתי ל50 עד שאני אברר מה קורה לי בכתף. אני נשאר פאסימי. קצת פולי צר, כי לא הייתי במצב למתח. |
גם לי כבר שבועים יש כאבי כתפים אחרי לחיצות.. זה מתחיל להפחיד אותי
בכל מקרה אני מקווה בשביל שנינו שזה לא פציעה |
סקוואט 132.5- סט ראשון עלה יפה, סט שני נשברה החגורת גב הנוראית באמצע ולא היה אומץ להמשיך.
בנצ'- 82.5 אחרי ריסט, היה סבבה דדליפט- 145, בלי חגורה,כפפות,רצועות,מגניזיום ושכל. |
יפה גורי
אתה עדיין עם החרא מתחת לעקבים? |
גורי טובבין הוא בחור נחמד
למרות שצוחק על מי שבגטו מרד הוא מאוד אוהב את חבריו הערבים ובסקוואט הוא שם משקולות מתחת לעקבים |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טמבל תעיף את זה כבר. תעלה סרטון שלך עושה בלי, אולי זה בסדר? |
באתי לעלות סרטון של אולמי וורסאי, אבל ארבל אמר לי שאני על הכוונת.
|
היי,
אתה אפ0 ביי |
אתה נראה כמו סניף של ווריאטי יא מסריח
|
סקוואט- 135 ק"ג (סבא מת באמצע)
פרס- 52.5 מתח- אני בקושי משקל גוף מסוגל לבצע |
ציטוט:
מתי ההלוויה? |
בואנה אתה חולה
|
א הק1נס אמר שאתה חולה אז סביר להניח שאתה כבר גוסס.
|
ק1נס :eek::eek::eek::eek:
|
סקאווט- 137.5 וורסאי בסט האחרון
בנצ' פרס- 85 דדליפט- 150 |
מתי הפוטש?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ