![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אשכנז=עדות ארופה רוסיה=אסיה בכלל |
אשכנזי זה גם מזרח אירופה, שזה על הגבול עם רוסיה. אז רוסים זה לא אשכנזים? ומה עם אוקראינה? לטביה? בלרוס?
|
ציטוט:
Google translate אני לא יודע רוסית בכלל . :) |
ציטוט:
מרגיש תכאב שלך .. הברכיים האלה זה מכה רצינית.. הולך למומחה ביום ראשון אחרי טרטור מאורטופד לפיזותרפיסט ששתיהם אומרים לי משו שונה... ומזאת אומרת טכניקה של ספצים? |
ציטוט:
לא צריכה להיות בעיה וכן עד שהברכיים יבגדו בי כעיקרון , סקוואט אמור לחזק לי את הברכיים ולא להשמיד אותם אם הוא נעשה נכון כי אני מחזק את הרגל מסביב לברך שתתמוך בפיקה חסרת הסחוס שלי מצד שני, דדליפט יחזק את הזוקפים של הגב שלי ... ויעזור לחזק את הגב שלי (פריצות דיסק) כמובן שוב בטכניקה נכונה. |
אם אתה עובד נכון אין פגיעה בברכיים
אני לא מרגיש אותם בכלל בסקווט בהתחלה שהייתי עוד משפר טכניקה הייתי שם לב מתי שלא מקפידים אז יש קצת כאב |
ציטוט:
אני מתחיל עבודה מהבית .. ופיתוח גוף יהיה מקום 1 . |
ציטוט:
|
ציטוט:
Пошел на хуй, а не мне .. Вы едите Дика |
חחחחחחחח איזה טמבל, זה לא חוי, זה פיטוח.
תרנגול בפירוש מרוסית, זה יענו אוכל בתחת כזה חחח הזונה של הכלא :d אבל אתה יודע שהכל מאהבה חח :) |
ציטוט:
אתה לוך... :) |
ציטוט:
uyobishe |
ציטוט:
אבל משום מה אחרי חימום טוב.. ריצה של איזה 5 דקות.. קצת לג פרס משקל נמוך להזרים קצת דם ..ומתיחות.. אני מרגיש מצוין אני מקווה שזה ימשיך ככה גם הלוואי ולא יקרה כלום |
ציטוט:
ואתה תראה שיהיה בסדר |
ציטוט:
сосание Дика ומספיק לטנף לי את האשכול ! איגור |
גם לי היו פעם בעיות בסקוואט בברכיים בזמן ביצוע התרגיל.
התברר שהרצוע בברך שלי צריכה קצת חיזוקים לפני התרגיל, אז עשיתי איזה 20 חזרות חימום של פשיטת רגליים בישיבה ואז עשיתי את התרגיל והכל היה יותר טוב ויפה. תנסה, ממליץ בחום. ד"א הגבתי פה כבר 4 פעמים בלי להגיד משהו על התמונות אז......: אתה עשית וממשיך לעשות שיפור מטורף בגוף שלך ואתה גודל ומתחזק. קבל ח"ח על כל ההתמדה והרצון וההצלחה - נראה טוב! |
ציטוט:
אני מעריך את זה מאד |
סליחה על ההקפצה המטורפת הזאת אבל מישהו יודע מה עלה בגורלו??
איך הוא נראה כיום? |
ציטוט:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5017017_n.jpg |
רואים גוף, לפי נתונים יש גם רגליים טובות אה.
|
יפה יש שיפור, אחלה פנים!
|
ציטוט:
|
נראה טוב.. אבל בכיוון של חיטוב ולא מסה..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ