![]() |
ציטוט:
נכון? עד פה הכל נכון? אם אנשים מגיעים לתוצאה שהם מאסיבים וחטובים אז הכל טוב ויפה. אבל הרוב פה רק מאסיבים. מאסה מאסה מאסה מאסה מאסה, אבל אתם שוכחים מהחיטוב. |
ציטוט:
אז אני אשמח לראות במה מדובר. |
ציטוט:
|
תבקש ממנו אחי
|
ציטוט:
ילד בן 16 חושב שהוא משהו ומגיב לי. כמה חוצפה, אני ליצן? חחח אז איפה התמונות שלך שנראה את החוכמה ותוצאותיה? |
ציטוט:
אתה מדגמן או משהו ? באמת רציני עכשיו |
ציטוט:
ושוב, אני אשמח לראות תמונות שלך - על מה כל ההמולה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה, אתה נוטה יותר לכיוון של פיטנס, לא פיתוח גוף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי חיטוב מתי שמוצאים לנכון, אני די הרבה זמן פה ונראה שגם האנשים שמוצאים לנכון או שהם לא משקיעים בחיטוב או שאני לא יודע. אבל יש פה ממש מעטים מאסיביים וחטובים - עד כה ממה שראיתי Six Pack, Hadash וזהו. [למיטב זכרוני] יש לך עוד דוגמאות? |
ציטוט:
אבל בכל אופן, חנא, להביא לו קישור לתמונות שלך אחי?! |
ציטוט:
אתה רוצה להיות דוגמן קוקסינל ואני מכבד את זה זכותך רוב הפורום מחפש מאסה... |
ציטוט:
עכשיו לעניין הבאדיבילדינג שמע אי אפשר להתקדם תחום הזה ולהשאר חטוב ההשארות חטוב באוף סיזון תגביל אותך במסה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הרוב פה רוצים מאסה מאסה ועוד מאסה אז תהנו =] ובהצלחה. |
ציטוט:
בקשר לעוד דוגמאות, יפתח : אנשים פה לא צריכים לרדת ל8 אחוז שומן ומטה והם מפסיקים חיטוב על 12-13 אחוז ובצדק, מכיוון שהרוב פה הם ילדים בני 15-16 (גם אני,16) שרחוקים שנות אור ממיצוי הפוטנציאל הגנטי שלהם ולכן מעדיפים לחטב בקטנה ואז לשוב למסה, מאשר לחטב ל8 אחוז, ללכת שבוע בים עם קוביות ואז להחזיר את כל המשקל שוב. לסיכום : מסה פור לייף :cool: |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבעיה שזה נראה כאילו מאסה מאסה מאסה וחיטוב בקטנה.. וואלה זה מכוער ואין בזה שום תכלית הרי המטרה של פיתוח גוף היא להיות מאסיבי וחטוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וכמו שזה נראה הוא התחיל לעבוד על חיטוב עכשיו [בחודשים האחרונים]. אבל באמת, שהוא נראה על הפנים, כן הוא מאסיבי - הוא ענק אבל זה נראה על הפנים והוא כבר חודשיים בחיטוב ולא ראיתי יותר מדי שינוי. אני מדבר לדוגמה על הכרס הענקית שיש לו. אז יש לו ידיים ענקיות, ואחלה חזה, תאומים יפים ואחלה ארבע ראשי, אבל כל זה מתגמד לעומת הכרס. תשמע אני מבין איך העסק עובד, ואני מסכים עם הדרך אבל הדרך פה אצל הרבה אנשים נראית לי שגויה. אבל הבעיה הכי גדולה שיש לי פה זה עם אנשים שלא מראים שום תוצאה ומטיפים לאחרים מה לעשות. קיצור עזוב, לא משנה. חפרנו לו באשכול. אני רק אשמח לראות תמונות שלך, ואמשיך לדרכי. |
ציטוט:
מבחינתו הוא נראה מצויין זה מה שאתה לא מבין הבעיה זה להעלות שריר לא לחטב לחטב זה יותר פשוט (יחסית) |
ציטוט:
(במילה אחת בולשיט) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם תרצה אתה מוזמן להעלות יותר מתמונה אחת. |
ציטוט:
ולא ניתן לשמור את זה לאורך זמן וכן בסופו של דבר עדיף לחטב עד 10% ומשם להמשיך לעלות אתה עובד לפי תקופות למשל להעלות 10 ק"ג ואחר כך לחטב 4 אז הרווחת 6 ק"ג שריר אם תחטב ל 8% אז אתה תרד בחיטוב לא 4 ק"ג אלא 6-8 ק"ג ולא כל הירידה תהיה של שומן אלא של לא מעט שריר ואז לא ניצלת את הסבב טוב כי עלית רק 2 ק"ג שריר מבין ? חנה666 מקרה מיוחד, הוא עושה ad והוא שומר על % נמוך כדי שתהיה לו אופציה להתחרות החודש |
ציטוט:
http://www.siz.co.il/my.php?i=nmlf5zeny22c.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ד.א, אין לי בעיה לרדת עוד באחוזי השומן אבל אני מפחד לאבד מהפנים [Face] זו הסיבה שאני לא יורד עוד. |
ציטוט:
|
חטוב מאוד - אבל צריך לעלות במסה לדעתי. בהצלחה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ