![]() |
ציטוט:
יכול להיות שבלי אימונים היית מתגלח פעם בחודש :] |
ציטוט:
יש לי אחד במכון שמתאמן רק לכוח והוא גדל יפה דווקא אבל גם הוא אומר שלמטרות מאסה זה לא מספיק, ו וואלה אם הוא היה אומר שזה מספיק הייתי מאמין לו כי היד שלו ענקית למישהו שלא מתאמן על ידיים. אבל בשביל להגיע לרמות כאלה צריך לעבוד מאוד כבד וזה לא מתאים למתאמן נורמלי, מה גם שהמראה של ליפטר הוא שונה בד"כ. מקס יכול להמשיך לחיות בסרט שלו, וגם לחשוב כמה שהגנטיקה שלו גרועה, וואלה לא מכיר הרבה בגיל שלך שיכלו להרים תמשקל שאתה מרים בבנצ' אז די לבכות. |
ציטוט:
צמיחת שיער תלויה בגנטיקה ורק במעט בטסט. |
ציטוט:
הוא בוכה ובוכה אבל תאכלס, המשקלים שהוא מרים טובים יחסית לגיל שלו! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא משווה רמות טסט' של בן אדם אחד עם בן אדם אחר ע"י שיער שיש לו על הפנים, אתה משווה את זה ביחס לעצמך. אני השוותי את עצמי לעצמי, לא את עצמי למר אולימפיה בפורום או לג'אי קטלר. סביר להניח שאם הוא מתגלח פעם בשבועיים הוא היה מתגלח פעם ביותר זמן בלי להתאמן. וזה שמקס הגיע למשקלים גבוהים זה בגלל שהוא עבד בשביל להגיע לזה, לא בגלל שהוא נולד עם דאמבל בין השיניים. אה וכן אני מניח שבאדיבילדריות ברמות הגבוהות עם החומרים צריכות להתגלח, בגלל שהן מכניסות טסטוסטרון לגופן. |
ציטוט:
אני הגעתי למסקנה שאני צריך לקזז בסטים לא רק ממה שמקס אומר אלה מעצם העובדה שראיתי שזה לא עובד עלי. אבל לא נפתח פה דיון על זה..פשוט רק רציתי להסביר שהוא לא אינדיוידואל. |
ציטוט:
אתה מודה שיש לך התאוששות גרועה ונםח נמוך עובד עלייך טוב יותר......וזה בדיוק מה שאני אומר אחחחח אם עיליי היה מסכים להעלות תמונות הייתם מבינים על מה אני מדבר [עילי מהפורום שאימנתי מרגע היותו שחיף עד לעכשיו שזה חצי שנה] ואז הייתם מבינים שנפח ממוצע עובד טוב מקס-באמת באמת אל תשווה את עצמך לבנאדם עם התאוששות רגילה זה שיש לך התאוששות נמוכה לא אומר שככה זה אצל רוב המתאמנים ואני אומר לך את זה מניסיון אפילו ריפטו מסכים עם זה!!!!! |
ציטוט:
וד"א אני רוצה לציין שעם אני יעשה 6 לקטן אני לא יתקדם בתרגילים המורכבים,ואני חותם על כך. |
ציטוט:
ואפילו ab נפח האימון בfbw יכול לנוע בין 3-6 לגדול 1-3 לקטן [בהתאמה] תראה אם ניסית נפח רגיל ובאמת אכלת ישנת והכל עשית כמו שצריך ולא גדלת אז כניראה נפח נמוך עובד עלייך טוב יותר תמצא את מה שמתאים לך בדיוק אישית אני עושה למתאמנים עם התאוששות גרועה תכנית של 4-5 סטים לשריר גדול ו2 לשריר קטן והיא עובדת מצוין |
ציטוט:
ושאמרת 4-5 לגדול ו2לקטן התכוונת בfbw כן? |
ציטוט:
ועל השניה-גם כן |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אומר שגם תוכניות בנפח נמוך וגם תוכניות בנפח גבוה יכולות לעבוד בזמן שאני ממליץ על נפח נמוך. חברה כמו האנה ויאיר אומרים שתוכניות בנפח נמוך תמיד יעבדו יותר גרוע מנפח גבוה אלה אם מי שמשתמש בהן הוא אינדיוידואל כמוני בעל התאוששות ששואפת ל-0. ויש את המפגרים כמו the rock שחושבים שהם יותר חכמים מריפטו. |
ציטוט:
תשים לב שיאיר בזמן האחרון דווקא כן ממליץ למתאמנים חדשים להתחיל עם ss כדי לשפר טכניקה וכוח וhanna פשוט אומר לפי הניסיון שלו (ותראה איזה תוצאות!...) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תכניות בנפח גבוה זה מצויין, אבל תכניות ה 9 לשריר גדול ו 6 לקטן הן החלק האידיוטי מהתכניות האלו.
למי שרוצה נפח גבוה אמיתי ולא אימון של אינפנטילים סגנון וינגייט, נסו את התכנית של לייל ואת החלוקות שלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מישהו יכול להביא את התוכנית?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט יש אנשים שמסתכלים למה שכתוב מתחת לכינוי לפני שהם מתחילים להקשיב למישהו |
ציטוט:
תביא שם של באדיבילדר שלא מבודד ידיים טפרזים תאומים ידיים וכו רק אם אני ארשום את התוכנית שלי את תבינו מה זה תוכנית שממש כוללת את הכל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רוב המתאמנים ליצנים גם ככה לליצנים עדיף תוכניות בנפח גבוה כי ליצן לא מסוגל לעבוד בעצימות גבוהה איך הוא יתאושש שהקרקס נודד ? הרי אין זמן לנוח |
ציטוט:
|
חנה פרסם את התוכנית שלך נשמע מעניין
|
ציטוט:
|
זה כל הקטע,מי יתווכח עם התוכנית שלך,כל מי שראה תמונה שלך ישתוק ואפילו לא יקטול אותה חח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בתוכנית abc כמה לשריר גדול כמה לקטן ? |
ציטוט:
|
תוכניות בנפח שונה
איזה וויכוח עקר באמא שלי ..
תוכניות לא משנה באיזה נפח עובדות על כל אחד אחרת , מניבות תוצאות על כל אחד אחרת ולומר לכל מתאמן מתחיל קודם תעבוד בנפח נמוך ורק אחרי כן עבודה מבודדת או לסירוגין אל תעבוד עבודה מבודדת כי זה פוגע ב"שקר כלשהו" שלך ... זה בולשיט . כל אחד צריך לדעת מה עובד עליו טוב , כל אחד צריך לראות היכן הוא מניב תוצאות אופטימליות בהתאם למטרות שלו והלפיזיולוגיה שלו . כמו שאמר ארבל בפוסט על היד האחורית . לומר שמי שעובד בנפח גבוה זה טעות ... זה סתם להיות מטומטם , כמו שלומר שלעבוד בנפח נמוך זה טעות. אז תפסיקו להיות מטומטמים , אם לא קלטתם ששתי התוכניות מניבות תוצאות . למתאמן רגיל , ממוצע שמתעניין ב bb וחיטובים ... לעבוד בנפח נמוך זה לא פתרון אידאלי . לאנשים שמחפשים להתחזק וגדילה היא משהו שולי בשבילם . תוכניות בנפח נמוך זה אופטימלי. כמובן הכל בהתאם לכמות סיבים לבנים ואדומים בגוף . כל מקרה לגופו , כל אחד יודע מה עובד עליו הכי טוב וזהו ... מה שעובד עליכם לא בהכרח עובד על מישהו אחר . סוף וויכוח. |
חחח אחי תעשה טובה תנעל זה כמו ויכוחים על דת זה בחיים לא יגמר!!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ