![]() |
ציטוט:
|
דיבול קיבלת מילגה מהאוניברסיטה? אתה אחרי צבא בכלל ?
|
ציטוט:
2. אם אתה מתחבר למטאל וכו' אז שיהיה לך בכיף, עליך אישית אני לא יכול להגיד כלום מכיון שאני לא מכיר אותך, אבל המוסיקה שאתה אומר שאתה כרגע שומע נוטה להשמע עלידי ה "פריקים" או המטאליסטים זוהאי הסטיגמה וזה מה שאני בא לומר... זה שאני אישית חושב שהמוסיקה המזרחית היא מוסיקה לא עמוקה, רדודה, פשוטה וחסרת טעם זוהאי כבר הדעה שלי.... ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני שומע מזרחית דיכאון וחולה על זה ואני ביכלל לא ערס
אני בתאכלס ניראה ילד טוב :):):):) אבל שמעצבנים אותי ... כל אחד אוהב מה שבא לא אני לא שופט אנשים בגללזה |
זה שטויות מה שמדברים פה על ערסים ומזרחית אין שום קשר
זה כמו שתגיד שכל מי ששומע שירים באנגלית הוא פריק בוא אני יגדיר לך את זה ככה כמעט כל ערס שומע מזרחית אבל לא כל מי ששומע מזרחית הוא ערס וגם זה הכללה גדולה מאוד אבל זה כבר יותר הגיוני. |
ציטוט:
אפשר לשאול מה יש לך? :huh: |
21 זה פרופיל נפשי או איי התאמה!!
|
ציטוט:
|
מזרחי ודיכאון בדםםםםםם
רוב השירים באנגלית למיניהם עושים לי בחילה. |
ציטוט:
דבר שני מה הקשר לאימונים יצאתי 21 בגלל קשיי הסתגלות וזה שאמר 21 זה נפשי או אי התאמה אז 21 זה פטור מסיבות רפואיות והסעיף שבגינו קיבלת 21 זה סיבות נפשיות או פיזיות. ואי התאמה זה לא פרופיל אתה נשאר עם הפרופיל שלך ויוצא על אי התאמה למסגרת צבאית |
ציטוט:
דבר שני חשבתי 21 זה כאילו משהו גופני או משו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי אתה לא אוהב שירים באנגלית כי אתה לא יודע אנגלית? |
^_^ יניב נסים אבי גואטה ניבין תמיר גל ...ממ אין אל דיכי
|
ציטוט:
אם אתה אומר שהמוסיקה קובעת מי אתה, אז זה אומר שברגע שאתה מחליף מוסיקה,הבן אדם מתחלף. וכל עוד אתה יכול לפסול את התאוריה הזאת, היא לא יכולה להיות נכונה. כל אחד יכול להוריד שירים ולשמוע אותם,זה לא עושה אותו יותר חכם הסוג מוסיקה,אם תאלץ איזה טמבל לשמוע בטהובן הוא לא יהיה חכם, ואם תאלץ מישהו חכם לשמוע מזרחית הוא לא יהיה טיפש מזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חבר'ה אין על מזרחית...אחלה מילים נכנסות ללב ומרגיעות!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחד הדברים שאני הכי אוהב זה ללכת בביה"ס ליד כמה ערסים עם כמה פאקצות או פרחות, ולשים בפלאפון ברמקול איזה שיר של Children Of Bodom ולשמוע את התגובות "תכבה יא פריק" וכל זה.. לפעמים זה מצחיק. ויש לי פיתרון לכל המתווכחים פה למיניהם. תשמעו אימו! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סיקס פק, הוא גם ככה מצומק מראש...:blink:
|
מאוכזב!
מאוכזב יש לי מלא חברים ערסים
נו אז מה הם לא בני אדם? מזה עוד פעם להענות אותם ??? וואלה מניאקים אתם ... התגובה האחרונה שלי בפורום הזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הבנאדם היה ראפר עד לפני כמה חודשים ועכשיו הוא שומע death metal שינו משהו דרסטי ביותר :whistle: לגבי המוזיקה דכאון זה לא הסגנון שלי בכלל..מזרחית יש כמה שירים נחמדים של אייל גולן ושל עוד כמה זמרים. אני יותר בקטע של היפ הופ ו R&B לדוגמה: nelly jay z eminem 2pac trey songz akon וכו'... אבל זה לא אומר שאני לא פתוח לסגנונות אחרים זה לא המוזיקה היחידה שאני שומע אני שומע מכל סוגי המוזיקה(למעט מטאל ודכאון,הקיצוני שבדברים). |
ציטוט:
אני לא חוטף מכות מאף אחד אני אולי מרביץ לערסים זה כן. ואני לא שומע דת' אני שומע בכלל טראש וטיפה ספיד (Dream Theather בלבד מהספיד חח) וגם קצת Heavy. ואיייאיי ראפר, אני כולה הייתי שומע ראפ. |
ציטוט:
אחי אני נותן לך רשימה של כמה "ערסים" שחיפים מטר ושייבה בגובה שוקלים 20 קילו נישמע לך פשוט אבל אם אתה מצליח להרביץ להם ולצאת חי מה שאתה רוצה:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב כל התגובות שלי פה בצחוק טוב יאלה מה אני עושה פה אני הולך לישון לילה טוב לכולם:D |
מה אתם מזיינים ת'שכל אתם רוצים להגיד שכל הערסים הם שחיפים?
למה אני מכיר כמה שהם סוסיםם רצחח ואף אחד פה לא יכול לדבר איתם מילה!! עכשיו תגידו למה מי הם וזהה אבל אני אומר לכםם שהרבה אנשים שיתעסקו איתם אחרי זה היו שבוע בבית חולים. |
ציטוט:
שים לב למה שרשמתי"לא יודע אם חוטף מכות אבל רב מכות כל שני וחמישי" שמע המוזיקה שאתה שומע זה לא נורמאלי בוא נגיד ככה וההתמכרות שלך לזה ושינוי אופי החיים שלך לפי החרא הזה זה לא דבר נורמאלי חח. ראפר...שמע להסתובב עם כובעים שיש רק לשחורים באמריקה ועם חולצות מידה XXL שאתה בעצם מידה S וג'ינסים ענקיים אני דיי מחשיב את זה ראפר. |
ציטוט:
רוב השחורים מתלבשים ככה אז רובם ראפרים? אה אה לא! עזרו להפיץ את האנטי אימו! http://www.anti-emo.com/ אימואים, תמותו! כי נמאס לנו מכל הבכי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ