![]() |
ציטוט:
למרות שאני בדיעה שצריך לעלות 100% או לא לעלות בכלל, אבל עדיף הוא מאשר כל מה שהלך שם. |
:) :) :) :) :)
עוד תמונות או באן לצמיתות!!!!! |
פשיי מה עוד אפשר לומר מאנשים שעלו לבמה לא ראיתי בארץ רגליים כמו של מאור....
|
וואו #@! תראו את מאור
|
חזק מאוד....רמה גבוה אין מה להגיד
עם איזה משקל הוא על הבמה? |
אחד הדברים מאור שיהיה לו רק בהצלחה!
|
כמה שהתרשמתם, אני אומר לכם באחריות שבמציאות הוא הרבה יותר תותח, הבנאדם הזה הוא פשוט נפיל, הוא ייצור שמטיל אימה על הסביבה, רעבאק אנשים הסתתרו שם מאחורי וילונות כשהוא עבר במסדרון.
יש לי כמה תמונות מעולות מהפוזינג שהוא נתן, אבל כיבדתי את בקשתו לא להעלות אותן לכאן. אני מקווה שהבחור שהעלה את התמונות עשה את זה על דעתו של מאור. |
פאק! איזה רמה!
אין לי מילים איך שמאור נראה.. (פעם ראשונה שאני רואה אותו) איזה רגליים..! |
אתם לא רצינים שהם עלו ככה להתחרות :
http://img11.imageshack.us/my.php?image=86321968.jpg וגרישא בכלל, באמת שזה לא מצחיק, זה פשוט מגוחך, עזבו את המאסה, בואו נדבר על אחוז שומן ונוזלים, זה אחוז שומן שמסיימים סתם חיטוב רגיל איתו, וגם לא! מסיימים אפילו על 2-3 אחוז פחות מזה |
איך קוראים לBB שLiLSauce פירסם בשתי ההודעות האחרונות ?
פשוט נדיר פה בארץ |
ציטוט:
|
אני חייב הערה קטנה לגבי הלינץ' שנעשה כאן לשגיא גרשגורן.
לדעתי אנשים קצת חרגו מפרופורציות, הבנתי שהוא גם קיבל כמה תגובות מעליבות במיוחד בפייסבוק, ואני חושב שהגיע הזמן לגלות קצת חמלה. נכון שהבחור הזמין על עצמו את המתקפות האלה, הוא בוחר להתנהג באופן כזה שאין אדם אחד בקהילה שיכול להצדיק אותו, אבל מצד שני לא בטוח שצריך לרמוס אותו עד עפר בגלל זה. אני אמרתי לו גם בתחרות וגם מעל גבי הפורום את דעתי, אבל הקפדתי לשמור על ענייניות, ולא לרדת לרמות של השפלה. תחשבו קצת על הבנאדם שעומד מאחורי הספורטאי, אף אחד פה לא רוצה להיות אחראי גם בעקיפין על משהו שעלול לקרות לו כתוצאה מכל העליהום המביך הזה. ושוב, הוא הזמין את זה, התנהגותו משונה בכל קנה מידה, וההשקפה שלו לגבי הספורט הזה מוטעת מיסודה - לכן בהחלט יש מקום לבקר ולהעיר אבל אולי גם לחשוב קצת לפני זה, ולוותר על אלמנט ההשפלה. |
ציטוט:
אדם הוא זה שקובע את גורלו , הוא ידע שהוא יקבל את הלינץ' הזה , הוא הזמין אותו . כן אמנם לא חייבים לרמוס אותו עד עפר , בכדי שהוא יתאבד בסוף או משהו כזה אבל אדם אחראי לגורלו ולפעמים אם לא מכניסים את אלמנט השוק , או הזעזוע לביקורת . האדם לא מתעורר לראות שהוא טעה , הוא מכל הלינץ' הזה הוא ילמד לקח ויתפתח ויצמח. עליו לקבל על עצמו את מה שהוא בישל , לאכול את הדייסה שלו . כל ההשפלות האלה בצדק מגיע לו ... הוא בחר בכך , והוא ישא בתוצאות על הבחירות שלו . כולם ידעו שזה מה שיקרה... והנה זה קרה, אין מה לרחם או לגלות חמלה . לרחם על אדם , בגלל הבחירות שלו ... זה לשים את עצמנו במקום גבוה ממנו ולהסתכל עליו למטה . לא אתנשא מעל אף אחד. ולכן אני אומר אין צורך לרחם עליו. הוא בחר בכך וקיבל את המגיע לו , אולי הוא למד מכך וישנה דרכיו . :diractor::diractor::diractor: |
ציטוט:
אז אתה לא מכיר את שגיא. שום דבר כבר לא ישנה אותו, גם אני פעם חשבתי שטיפול בהלם יעזור, אבל היום אני חושב שפשוט צריך לעזוב אותו לנפשו. אפשר כמובן להגיד שהוא לא נראה טוב על הבמה ושזה חולני לעבור כל הזמן מאיגוד לאיגוד כדי לנסות לקבל מקום טוב, וזה טיפשי להתחרות כל חודש, וזה הזוי להגיד שבבאדיבילדינג אסור להשתמש בשום דבר חוץ מאבקת חלבון, ואת כל זה אני אומר לו. לעומת זאת בואו נוותר על קללות, והשפלות. אנחנו לא במועדון סאדו פה. אני פשוט נחרדתי לראות הודעה שהוא קיבל בפייסבוק מאחד האנשים שאני דווקא מאוד מעריך כספורטאי מצטיין, לכן חשבתי לפרסם פה גילוי דעת שאולי אפשר להנמיך את הטונים. ואין לזה שום קשר להתחסדות אלא לאנושיות בסיסית. |
ציטוט:
ותתן להם . זה כל מה שקרה פה התגובות האלה לא הגיעו סתם , הם הגיעו אחרי כברת דרך ארוכה של בחירות שהוא עשה שאני בטוח שגם על חשבון חברים שרצו לעזור לו . זה לא שהכל היה בסדר ופתאום בגלל תחרות אחת מסכנה עשו לו לינץ'. ההתנהגות הגורפת שלו לאורך זמן הייתה פצצת זמן מתקתקת . שהביאה עליו את הלינץ' הזה. ואתה יודע מה אמרתי כבר, מגיע לו שיאכל את מה שהוא בישל . אני גם לא אוהב לרדת לפסים אישיים וכפי שאתה רואה אני נמנע מלעשות כך כי איני מכיר את שגיא כל כך טוב ... אבל אדם אחראי לגורלו שלו , במיוחד בדברים כאלה . רחמים או כתף לבכות עליה, זה בטוח לא מה שהוא צריך . זה יעודד את ההתנהגות שלו להמשיך . וזה מתנשא מצד כל אחד לרחם על אדם אשר סה"כ עשה בחירות ונושא בתוצאות שלהן |
בוא נסכם שמומלץ לוותר על הקללות.
להגיד לו שהוא נראה על הפנים על הבמה ושזה מאוד מוזר להפסיד לילד בן 15, זה בהחלט מספיק. |
ציטוט:
אוקיי אפשר לוותר על קללות , אבל מצד שני אתה לא יכול לומר שהוא לא ביקש את זה. הוא קיבל מה שהגיע לו . אין ספק . |
מה זה השטויות האלהה?? חשבתי שהרמה הרבה יותר גבוהה בתחרויות האלה..
ברמה הזאת אני יכול להתחרות.. |
ציטוט:
מענין מה כבר יותר חזק מכל ההשפלות שנעשו כאן :d..וטאחלס אני אמרתי השייפ ששגיא הגיע לא ענין אותי בכלל,לא חסרים ליצנים אבל הצביעות הזאת שלדלג מנאבא לifbb הלוך ושוב פעם ללכלך על אשר פריג' ואחרי זה ללכלך על אלי האנה ולחזור למר צפון זה לדעתי בן אדם אטום! שישאר בifbb וזהו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שילמד את זה קודם ואז שיחשוב בכלל על לקחת קריאטין עזוב סייקלים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי יש לך תמסנג'ר שלי אני צריך אותך לשיחה צפופה:) |
תחבר לאיסיקיו אחי נפטפט קצת :)
|
אני רק רוצה להגיד לכל הילדים הקטנים פה שירדו עלי שלפחות לי יש את האומץ לעלות ולהתחרות כנגד כל הסיכויים לפחות אני אוהב תספורט ומאמן ב2 חדרי כושר למעלה מ15 שנה ועושה הכל בישבילו.אני לא ראיתי אותכם כל הילדים פה שפתחו את הפה המלוכלך שלהם עולים ומתחרים רק להעלות תמונה של הבייספס אתם יודעים ואני עליתי והתאמנתי קשה טבעי לכל המתחרים פה נוטלי החומרים האסורים שירדו עלי
תשקיעו כמוני ואז תלכלכו שגיא |
נכון מאוד,
אתה נראה יותר טוב מ 90% מהמשתמשים כאן. אנשים כאן גם אם יתאמנו 80 שנה לא יגיעו לרמה שלך. חזק ואמץ איש יקר. ויש כאן אנשים שאוכלים את הלב שעברת להתחרות אצל אשר,כי למרות ההבטחות של אלי האנה לא היו פרסים בתחרות נאבא. |
ציטוט:
פתאט יקר ,פתאט חביב ,לך תקפוץ כבר ממגדל משה אביב. אני עוד אשתדל להיות עדין איתך,כי להגיד את מה שאני חושב בצורה שאני רוצה להגיד אותה לא הולם את מעמדי כמנהל הפורום. אתה כבר ארבע שנים חופר על אותו דבר,אז אתה טבעי ,אתה אתה מאמן ב2 חדרי כושר,אז השתתפת כבר ב45,000 תחרויות ויש לך עוד 3 בשבוע הבא....שמחת זקנתי על הרי אפרים עושה שכיבות שמיכה. כל הכבוד על העובדה שאתה טבעי והכל,ועוד יותר כבוד על זה שאתה משקיע ומתחרה ,אבל אין שום תירוץ לשייפ שהגעת בו למר צפון ,עשית בושה למקצוע ובושה לעצמך עם איך שהגעת לתחרות הזאת,ולמען האמת ?אתה עושה את זה כבר די הרבה זמן ,בשש שנים האחרונות לא השתפרת בכלל,לא הוספת גרם של שריר ולא ירדת אחוז שומן בודד ,ראיתי תמונות שלך מתחרויות בשנים האחרונות וזה אותו חרא שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ,השייפ הכי טוב בחיים שלך הספיק למקום שלישי ,והשייפ הנוכחי שלך הוביל לזה שילד בן 15 האכיל אותך חרא על הבמה עדיין לא הבנת שמשהו לא בסדר ?!!?!?! אני לא יודע באיזה סרט אתה חי ,ואני לא יודע מה הצוות תמיכה שלך שממשיך לתדלק את הפנטזיות שלך,אבל אתה חייב לשנות משהו באימונים שלך ובתזונה שלך כי משהו לא עובד,אני מכבד את הבחירה שלך להתרחק מחומרים וזאת זכותך המלאה ,אבל זה לא תירוץ לכשלונות החוזרים ונשנים שלך,משהו בשיטה שלך לא עובד ,ובתור אחד שעוקב אחרי תחרויות טבעיות גם בחו"ל ,אתה רחוק שנות אור מאיזושהיא רמה מכובדת אפילו למתחרה טבעי. קח שנה שנתיים הפסקה ,תתאפס על עצמך ,ובחיית רבאק תעלה קצת מסה !!!! ,ואז תחזור להתחרות. אף אחד פה לא מחפש לרדת עליך בכוח ,ומפרגנים למי שמגיע שיפרגנו לו ,עצם העובדה שאתה עומד על במה לא מקנה לך ריספקט אוטומטי ,זה שמור לאנשים שמתחרים ברמות הרבה יותר גבוהות משלך,אם היית בא בשייפ נורמלי ומפסיד אף אחד לא היה בא בטענות ,אבל אתה הפסדת לילד בן 15 שגם הוא לא היה בשייפ מדהים בכלל,אני מקווה שיפול לך האסימון,ואם לא יפול לך האסימון אז לפחות שיפול עליך איזה פנסתר כנף או משהו ויחסוך לנו לראות אותך על הבמה שוב. |
ציטוט:
אני לא מתכונן לשום תחרות ואני סיימתי השבוע את תקופת המאסה שלי ואני ניראה יותר טוב ומוכן ממה שאתה ניראית.... כמו שפעם אמרתי לך במקושרים ואתה התנהגת כמו איזה אני לא יודע מה וקיללת-אתה פשוט בושה א-ת-ה ל-א ב-ו-ד-י ב-י-ל-ד-ר!!!! |
שגיא היקר ילד בן 15 ניצח אותך!!!
זה רק מראה ששברתה את השיא שלך..בטימטום...כי אתה לא מוכן להקשיב לאף אחד ואני אגיד את זה אתה פשוט כוסית מסריחה שמפחדת קצת לעלות "מים ושומן" טיפה במסה ונישאר כל היום על האחוז שלך ולא מתקדם לשום מקום אתה לא יודע להתאמן או לאכול כמו שצריך! ובגלל זה אתה כל היום בחיטוב בחיטוב ולא מתקדם ואתה נישאר טבעי..תקשיב קח טלויזיה זרוק אותה באויר ותשחק אותה פלה ותינגח בה ואולי בעולם הבא תקום במגרש בריו דה ג'ינרו. |
ציטוט:
|
ארבל שגיא נראה יותר טוב ממך ,כמו שניגרי אמר עד שלא תתחרה זה -אנחנו אנחנו זה אנחנו ואתה זה אתה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי אתה שתדבר על בנאדם שמשקיע כפול מאות מונים ממך בתחום?! אתה מביך את עצמך ו70% מהגולשים פה בפורום נמצאים כרגע בזמן כתיבת שורות אלו בשייפ הרבה הרבה יותר טוב משלך!!!! תפסיק בבקשה.....קשה לי לראות בנאדם מביך את עצמו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחח סטרואידים? ממה שאני יודע ב סלמס וסופרפאמפ אין סטרואידים....
עוד מעט תגיד שהילד בן ה-15 שניצח אותך ניצח בגלל הסטרואידים אתה עושה מעצמך צחוק אני מוכן לעמוד מולך על במה...אני!!!! ואני רחוק שנות אור מלהיות ברמה של מתחרה מיקצועי.....פשוט עלוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל!!וזה אבל גדול!! מולך ראש בראש עם שופט מקצועי אין לי בעיה להתחרות! פשוט על במה אני לא אעלה כי אני לא אבזה את הספורט הזה ואעלה לא מוכן |
ציטוט:
|
הוא עושה 10 קילו סקוואט....הוא נמצא אפילו כרגע בשייפ כפול כמה מאות משלך?אז מה זה משנה משקלי העבודה שלו?
תבין שגיא....עכשיו בוא נרגע...זה לא ניסיון לריב או משהו זה באמת כדי להסביר לך.... אתה לא ניראה כאילו אתה מתאמן בכלל..ואתה אומר שאתה מתאמן 15 שנה....ועוד עולה ככה על במה....הגעת למצב שאפילו ילד בן 15 שמתאמן 4 חודשים מנצח אותך !!!! אתה מבין את הבעיה פה?....אולי פשוט תקח את העצה ותעשה עם זה משהו? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ