![]() |
חטוב לאללה, אבל מסה של עובד זר. תפציץ פחמימות (:
|
מסהה אופק
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לי ניראה שהוא נראה פצצה לגילו 15 היה לו לפני שבוע
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תותח על, יש אנשיםש המטרה שלהם זה לגדול ולהיות מאסיביים וענקיים אבל אין לדעתי זה הגוףה מושלם תראה תורידים תראה תיד האחורית שרואים שמה.. מטורף הלוואי עליי ובשביל בן 15- ענק |
המסה הזאת שיש לו זה לא מה 2 חודשים שהוא מתאמן..נעוצה כאן גנטיקה
אתה באמת לא בעל מסה גדולה..אבל בשביל בסיס למי שמתאמן רק חודשיים זה מצויין!!! אתה חטוב ביותר(אני מעריך על 7 אחוז שומן)כך שזה הזמן להפגיז במסה בלי להתחשבן על כל גרם שומן..פשוט להתחיל לטרוף ולהתאמן חזק חזק...אם תתאמן כמו שצריך עם תפריט אתה תוכל לבצע עלייה במסה במשך המון זמן..שזה היתרון גדול |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה בכלל יודע מה זה באן?
|
ודרך אגב, אתה עדיין לא הגבת בפוסט שפתחתי מישום מה... או שלא ראיתה את הפוסט, או שפשות נמנעת מלהגיב... דווכא קיבלת הרבה תגובות למה שכתבת...
בכל אופן זה הלינק --> http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=14913 |
לכל אלה שחושבים שזה רק גנטיקה :P? תיראו כמה רזה הייתי לפני חודשיים
http://img441.imageshack.us/my.php?image=img00871hu.jpg הייתי רזה רצח :S |
פיי שינויי מעולה
|
ציטוט:
|
תביא לי את מה שביקשתי תקבל!
1000 הודעות :) |
ציטוט:
מזל טוב על ה1000 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לך אם אח שלך ותקנה לי!
|
מחרררררררר:angry: או לפני שאני יבוא למכון לא יודע ניראה מה יצא
|
כן כן לפני שתבוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
אז תביא את התוכניתתתתת
|
אני מקווה לא תקנה את הקטן תקנה הגדול (בנוני)
|
כן כן.. רק תביא
|
חחחח... איזה כיף שיש אנשים שקונים לך דברים!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תעשו לי קניות בכסף שלכם |
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני אני לא מתחרה איתך בהרמת משקולות ואני עוסק אך ורק במה שבריא [סביר להניח שאתה סתם מרים 100 קילו בלי הרבה ידע על מה זה משפיע פשוט "מאסה] , חוץ מזה כשתרוץ 10% מהמרחק שאני רץ בחצי מהקצב שלי דבר איתי. דבר שלישי - לפי דעתי אתה סתם בור עקבתי אחר מספר הודעות שלך ואתה סתם זורק הערות מטומטמות בלי שום בסיס שרק אתה חושב עליהן -לדוגמא SixPack-פוטושופ..מטופש.. ואנלא יודע אם זה מקנאה או מטיפשות . וכן יש לי בעיה עם ה"ביקורות" שלך , זה פוגע , אנשים באים לפה ושמים תמונות בשביל לקבל הודעות בונות שיעזרו להם ויתנו להם מוטיבציה ואתה סתם זורק הערות פוגעות כמו "יש לך מאסה כמו שיש לי בביצים". אז אני מקווה שתפנים ותפסיק להתנהג כמו ילד קטן קנאי ושחצן |
ציטוט:
תו תגובות נורמליות ובונות ואל תקטול ישר את הבנאדם.. בקיצור תפנים אף אחד לא בא לפה לרדת על מישהו אחר... |
_אופק_ Shauder-2-big אתם שתי ספאמרים תראו 2 עמודים בנושא אתם רק מדברים ביניכם על נושא שלא קשור, ולכן הנושא זוכה להנעל, בפעם הבאה תקבלו גם אזהרה על ספאם, אתם מוזמנים לקרוא את ההכרזה באחד מראשי הפורמים . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ