![]() |
ציטוט:
לדבר בשם עצמי? אני ממש לא מזלזל פה באף אחד, אני מחזיק מאחד אחד בפורום על איך שהם נראים. אני מודע לגוף שלי לאט לאט גודלים ומשתפרים, להזכירך הרוב פה בני 16-17+, אני רק 15 וחודשיים. |
עם מה אתה רוצה להתחרות ?
|
ניראה מעולה ידידי!
צפיתי לפחות האמת:)יש לך את זה בהצלחה:) רק תעשה לי טובה קטנה.... תן דגש עצבני ליד אחורית לפני שאני דורך לך על הגרון:mad: |
ציטוט:
אני יתן דגש אחי על תידאג מבטיח לך גילעדדדד |
ציטוט:
רק שתידע לפעם הבאה ואני סומך עליך! |
אחלה מסהה אהבתי רח תבייספ וחזה,שפר כתפיים ויד אחורית בהצלחה...
|
כל הכבוד נראה מעולה
לא צילמת תמונת פרונט בלי הגופיה?
|
לא אחי
|
שמעו איזה חפירה הבאתם
אולי באמת אתם צודקים שהם נסחפו אבל 5 עמודים על כלום הבאתם פה... אלירן יש לי כמה דברים להגיד,אולי אתם לא תקבלו אותם אבל אלה דעתי: שמע תאכלס יש לך מסת שריר מכובדת תמשיך במסה שלך ושיהיה לך בהצלחה בקשר לתחרויות: אולי יהיה לך מסת שריר מכובדת בשביל תחרויות אבל תאמת לא אהבתי תמבנה גוף הצורה של החזה לא משהו(תיראו בחתימה תהבדל בין שמאל לימין),הבדל בידים בטן אין בכלל מה לדבר צורה הצורה משונה(אני יודע שהוא על אחוז שומן יחסית גבוהה אבל אפשר ליראות שהצורה לא הכי יפה בעולם) בכל מקרה זה לפחות הדעה שלי בקשר לתוצאות שהגעתה בגיל הזה: זה הכל לפי ההתבגרות יש ילדים שבגיל הזה לא מגיעים בכלל לבגרות שלהם=הפרשת הורומנים=יותר קל להתפתח... יכול להיות שאצלו זה התחיל יותר מוקדם וזה נתן לו יתרון זמני(בסוף כולם מקבלים את זה)... בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה |
אלירן איזה סבים יו חח מתי מגיע הקופסאות?של הקאטרין והחלבון עד חודשים אתה עוקף אותי...:)
|
ציטוט:
זה שאול שאוהב את סיקס פאק שהיה חרמן עליו?זה הוא ? |
חחחחחחח ניראה לי שכן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא אמרתי שהוא משווה אותו לשחיפים... אני אמרתי שאני גם בן 16 ואני מזכיר את זה כמה שפחות ולא מזיין את השכל 'אני רק בן 16 מה אתם רוצים למה אתם הייתם כמוני בגיל הזה?!' ואם אני משווה את עצמי למישהו אז זה לא לילדים בגיל שלי כי בדרך כלל הם שחיפים אלא לילדים גדולים ממני מן הסתם. דבר שני אתה צוחק עליי או משהו ? אף פעם לא עשית תמונה עם חבר שלך ? אם לא כדאי לך לנסות יש גם דבר כזה חברים בעולם חוץ מפיתוח גוף ועושים איתם גם תמונות לפעמים... אז עשינו תמונה והעלתי אותה יש בעיה עם זה ? אתה באמת חושב שאני אשב על התמונה אני אחתוך אותו ואז אני אעלה בגלל שהוא שחיף ? על הזין שלי... אם לזה אתה קורא שאני משווה ביני לבינו אז משהו אל בסדר אצלך... ושום דבר לא אוכל אותי אחי... אני פשוט שונא הגזמות ואני שונא התנשאויות... Blueninja אני התייחסתי לצ'יקן לגס שאמרת שלכולם היו בגיל 15... אז אמרתי לך דבר בשם עצמך. |
טוב יאלללה חלאס למה אתה חייב לענות לכל הודעה
עם אתה מחפש לריב תיפתח אשכול לעצמך עשית תמונה לא עשית לא מעניין אפאחד תעשה דברים בישביל עצמך ולא בישביל אחרים |
ציטוט:
מישהו דיבר אליך ? לא. דיברו אליי אז למה שאני לא אענה ? אתה רואה אותי מחפש לריב ? אתה שם לב שעשיתי משהו בשביל אחרים ולא בשבילי ? אני לא מבין יש מקום אחר שאתה קורא בו דברים ואז אתה כותב סתם עליהם ? |
ציטוט:
שימשיכו להגיד "סוס,מפלצת" תן להם להתלהב ועוד דבר שאני רוצה להזכיר שאתה נראה לא פחות טוב ממנו ולא התלהבו ממך ככה |
ציטוט:
לגבי התמונות אתה ניראה בסך הכל בסדר.. לא ההיתי אומר פלא.. בהצלחה |
ציטוט:
אני זה שאול שאוהב את סיקס פאק ושעדיין חרמון עליו :):):):) בקשר לאלירן אל תיקח קשה מה שאמרתי פשוט לפי דעתי המבנה הוא לא הכי יפה שראיתי... אולי עם הזמן זה יסתדר |
יסתדר יסתדר על תידאג
|
ניראה סבבה לגמרי!
לדעתי תמשיך עם המסה... |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
הכל בגלל שאנשים מסתכלים על ריבועים בבטן ויד קידמית, אם שני תנאים האלה מתקיימים הוא "סוס עולם" אם לא, אז הוא אפס שחיף מת או שמן בלי מאסה ככה זה נהייה פה |
ציטוט:
מישהו רציני בחיים לא יסתכל רק עם קיבועים ויד קדמית.ובמקרה שלו גם ריבועים אין לו |
ציטוט:
דבר שני הוא יוצא בהצהרות כאלה כי הוא מתעצבן שלא מפרגנים לו אז אפשר להבין אותו... אני מסכים איתך שהם מגזימים אבל אני לא מבין למה עזאזל זה כל כך מפריע לך? מה הורג אותך שהוא מקבל תגובות טובות שהוא מקבל מוטיבציה.... "דבר אם לא כדאי לך לנסות יש גם כזה חברים בעולם " אה כאילו הגענו לעקיצות עכשיו? אל תתנהג כמו ילד קטן כי אתה יודע טוב מאוד למה התכוונתי.... |
אה ואסי, אולי הידיים שלי סבירות והגב לא משהו,
אבל מה שבטוח, הרגליים שלי רחוקות מלהיות ציקן. זה למה אני שוקל 70 ק"ג על 1.75 על אחוז של 14-15% שומן, והיידים רק היקף 33-34. וזה ביגלל שהרגליים שלי גדולות מבין?, |
וואו...
באמת שתגובה אחרונה אין טעם להגיב פה כל אחד מבין את מה שאני כותב אחרת אז כנראה שאני לא יודע לכתוב.... Death... לא אכפת לי ממנו אם עדיין לא הבנת... אני מדבר בכלליות על הרמה של הפורום שאם אומרים על אחד כזה מפלצת אז מה יגידו על אחד ש-20 קילו מעליו... אין שום קשר לאלירן בכלל ! Blue אתה ראית אותי מדבר על הרגליים שלך ? אתה אמרת בעצמך שלכולם היה בגיל 15-16 צ'יקן לגס... אז אמרתי לך דבר בשם עצמך כי לא כולם היו עם רגליים של ילדה בגיל 15-16 איך זה בדיוק קשור מה שכתבת ? |
ציטוט:
שבוע טוב שיהיה אחי |
יו איזה חפירה ראיתי 106 תגובות אמרתי נכנס ליראות מה קרה,
אומרים לו שהוא גדול כי הוא בן 15 ולגיל שלו הוא באמת גדול, וגלעד בן כמה הוא ?!?! אני בתוח שיש הפרשי שנים גדולים בינהם , אז כמו שגלעד ענק הוא נחשב גדול לגיל 15 ושוב הכל יחסי . |
ציטוט:
פשוט בו נאמר, שתלהבו קצת מאלירן |
נו אז התלהבו מציק לכם כואב לכם הלבבב
|
ציטוט:
בוא ללייף אנד פיטנס נעשה ממך סוס.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה קורה אחי? האמת שכבר פחות כי יש פחות אירועים אז האחראי צ'קרים עובד אבל הוא חבר שלי טוב אם אתה יוצא היום תגיד לי מה השם המלא אני אעדכן אותו שיכניס אותך אני אולי שבוע הבא יהיה שם |
אין כמו אור , תקשיב אחי אני מבטל את המוני בפורמה ביגלל נסיבות רפואיות כאילווווווו
אני יעבור לליף אנד פיטנס מקווה שתשקיע בי כמו שאתה אומר |
ישך פייסבוק או מייל? איזה אדיר אם יהיה לי שם קומבינות :d לא הייתי שם האמת מאז אותה פעם אבל ראית עם איזה מלאך באתי? ;)
|
ציטוט:
נדאג לך שם |
ציטוט:
לא באת עם חבר או משהו שדיברת איתי? יש לי פייסבוק or bitton או מסנג'ר-orb17@netvision.net.il |
סבבה הוספתי... כן באתי אני חבר ושתי בחורות, ברור שלא דיברתי על החבר אבל ;)
היום אני לא שם אבל כשאני שם אני כבר אדבר איתך יהיה נחמד אם תדאג לי... קטע שישר זיהיתי אותך |
נראה טוב, גב מעולה.
אל תדאג תוך שבועיים וחצי אתה גם מחזיר את ה-3 קילו האלה ואפילו יותר גדול |
תודה רבה אחייי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ